Κριός με Χιούμορ

Ξεκινάω από τον Kριό, όχι γιατί είναι το πρώτο του ζωδιακού, μιας και δεν πρόκειται να γράψω για τα ζώδια με βάση τον κύκλο τους, αλλά γιατί εγώ είμαι κριός και γουστάρω το ζώδιό μου να το βάλω πρώτο. Γιατί είναι γαμάτο. Όπως είμαι κι εγώ. Και σίγουρα αν άνηκα σε κάποιο άλλο ζώδιο του κύκλου θα ήθελα να μου σπάσω το κεφάλι, ο κριός όμως καταφέρνει να σπάει το κεφάλι του μόνος του.

Δεν θέλω να μιλήσω για τον κριό όπως όλοι –δηλαδή αρνητικά- ότι είναι attention freak και ότι έχει προβληματική συμπεριφορά, ή και θετικά – ότι είναι γεννημένος ηγέτης, αρχηγάρα! Το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να σας δώσω μια μεγάλη συμβουλή. Ο κριός είναι αυτοκαταστροφικός τύπος. But when he’s going down, he will fucking get you ALL with him!!! Γι’ αυτό πολύ απλά αν ακούσετε το τικ τακ της ωρολογιακής του βόμβας, τρεχάτε ποδαράκια σας. Σίγουρα λίγο πριν πάρει φόρα για να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο, θα έχει ήδη αρπάξει εσένα από το χέρι και θα σε κοπανάει με μανία.

Ο Κριός επίσης έχει την τάση να σε πείθει να κάνεις αυτό που θέλει. Θα ξεγελαστείς πολλές φορές νομίζοντας ότι η καταπληκτική ιδέα του να πας να βάψεις το μαλλί σου ένα χρώμα το οποίο δε σου ταιριάζει καθόλου, είναι δική σου. Στην πραγματικότητα ο κριός σου περνούσε ύπουλα αυτή τη σκέψη στο μυαλό για να μη χρειαστεί να μπει στο κόπο να σε πείσει straight forward, κάτι το οποίο θα είχε το ρίσκο της αποτυχίας.

Λιονταράκια ο κριός είναι ο ύπουλος εχθρός σας. Μπορεί να είσαστε ο βασιλιάς, αλλά ο κριός είναι ο master chief. Και θα χρησιμοποιήσει αυτή τη τεχνική του για να σας κάνει ότι θέλει. Θα δίνετε τις διαταγές σας από το βασιλικό σας θρόνο, μόνο που οι διαταγές σας θα είναι η επιθυμία του κριού. Είναι ο μικρός Jafar δίπλα στον σεΐχη.

Κριός με Χιούμορ

Κριός με Χιούμορ

Μεγάλη προσοχή χρειάζονται και τα διχασμένα ζώδια του κύκλου όπως οι Iχθείς και οι δίδυμοι. Έχετε τη τάση να είσαστε κυκλοθυμικοί, αναποφάσιστοι και σχιζοφρενείς, και ο κριός θα γίνει καθρέφτισμα του εαυτού σας!! Θα σας πρήξει όπως τον πρήζετε και θα σας χτυπήσει στο ευαίσθητο σημείο σας με τον ίδιο τρόπο που το κάνατε εσείς σ’ αυτόν. Στο τέλος το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τσακώνεστε σαν παιδάκια για το ποίος ξεκίνησε πρώτος, έχοντας και οι δυο στο μυαλό σας ότι είσαστε αθώοι.

Ξέρεις ότι έχεις επιβιώσει όταν: Δεν έχεις 2 κέρατα σφηνωμένα στο κώλο σου. Ή στο κεφάλι σου…

Αυτη τη στιγμή: Έχεις τσαντιστεί όριο με όσα γράφω, αλλά για να μη το καταλάβει κανένας φωνάζεις με όλη σου τη δύναμη οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΥΡΑΑΑΑ ΓΑΜΩΤΟ!!

Πηγή : Jay Aen Emm

Advertisements