Ταύρος με Χιούμορ

Ο Ταύρος είναι ο σοβαρός μέχρι αηδίας. Αν είναι γυναίκα θα σε κοιτάξει επικριτικά επειδή φοράς μίνι. Αν είναι άντρας, θα είναι ο μαλάκας φίλος του wannabe γκόμενού σου που δε σε γουστάρει μια και προτιμά εκείνη τη καλή τη κοπελίτσα που είναι πιο γατούλα και δε βρίζει σα νταλικέρης ούτε γαμιέται σα πόρνη. Άσχετα με το αν γαμιέται μόνο μαζί σου.

Στη ζωή του είναι αποφασισμένος να πετύχει και αυτό τον κάνει να πιστεύει οτι έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι. Ο Ταύρος είναι αφοσιωμένος. Στη δουλειά, στους φίλους, στην οικογένεια. Μέχρι να τον ιντριγκάρει κάτι καινούριο και να τα παρατήσει όλα και να πέσει με φόρα στο νέο του στόχο. Είναι ο κολλητός που θα σε ξεχάσει μόλις βρει γκόμενα. Είναι δηλαδή να μη του βάλεις το κόκκινο πανί μπροστά.

Κατά τ’ άλλα είναι σιχαμερά ρομαντικοί. Ναι ταύρε, όλος ο υπόλοιπος φυσιολογικός πληθυσμός θεωρεί υπερβολή το να γράφεις τραγούδια για τον έρωτα της ζωής σου που τον γνώρισες στο ίντερνετ και βγήκατε μια φορά για καφέ.

Βέβαια ο Ταύρος είναι το συμβατικό ζώδιο. Αν θέλει να πάτε για ποτό θα στο πει. Αν εσύ θες να πας cinema θα βάλει στην άκρη την επιλογή του και θα σε συνοδεύσει χωρίς γκρίνια. Είναι ο άνθρωπος που χαίρεται με τη χαρά σου. Ο απόλυτος μαλακοπίτουρας δηλαδή, γιατί χαίρεται πιο πολύ κι απο σένα. Θα συγκινηθεί ακόμα κι αν του πεις οτι κατάφερες να χέσεις μετά απο 3 μέρες, και μετά θα γράψει στο blog του για τον φίλο του που σήμερα είχε μια μεγάλη μάχη και τη κέρδισε.

Ταύρος με Χιούμορ

Ταύρος με Χιούμορ

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Ταύρος, σαν ζώδιο πασπαρτού που είναι, γίνεται ιδανικός σύντροφος για οποιονδήποτε, μιας και δεν ξέρει πολύ καλά το όχι. Ιδανική επιλογή μάλλον ο λέων, για να του γαργαλάει τ’ αφτιά λέγοντάς του τι όμορφα που λαμποκοπάνε τα μάτια του στο φεγγάρι σαν γυαλιστερές πυγολαμπίδες. Απο την άλλη, ιδανική επιλογή για τον ταύρο δεν είναι ο παρθένος που θα του απαντήσει:

τώρα που είπες γυαλιστερές, πέρυσι τέτοια εποχή, Τρίτη ήτανε, μεσημεράκι, 2.25 ακριβώς με το ρολόι σου λεω! ήμουνα στη Τζιά σ’ ένα ταβερνάκι και τρώγαμε κάτι γυαλιστερές μούρλια, κάτσε να το βάλω στο καρνέ μου να θυμηθώ να αγοράσω γυαλιστερές αύριο που είναι η μέρα του super market.

Κατα τ’ άλλα μην προσπαθήσετε να προσεγγίσετε τον ταύρο εαν δεν έχετε να του προσφέρετε πολυτέλεια, γιατί η ζωή στο camping του μοιάζει μαρτύριο, ενώ το yacht ταιριάζει περισσότερο στα χαζοβιόλικα εκλεπτυσμένα γούστα του που σίγουρα δε τα απέκτησε μεγαλώνοντας στη Κάτω Μπαλάνα.

Ξέρεις οτι έχεις επιβιώσει όταν: Δεν τον έχεις εμπνεύσει για εκείνη τη σονάτα που σκεφτότανε να γράψει.

Αυτη τη στιγμή: Μάλλον είμαι η γυναίκα της ζωής μου. Τρέχεις στο πιάνο για να μελοποιήσεις το κείμενο.

Πηγή : Jay Aen Emm

Advertisements