Αιγόκερως με Χιούμορ

Οι Αιγόκεροι είναι οι βαρετοί. Είναι οι άνθρωποι χασμουρητό. Είναι ο γκόμενος που δε θα σηκωθεί ποτέ να σε βγάλει για ένα ποτό ή η γκόμενα που δε θα δοκιμάσει ποτέ να κάνει μαζί σου κάτι διαφορετικό στο σεξ. Έχουν ανάγκη τη σταθερότητα.

Συνήθως για να πάρουν μια απόφαση θα χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα, αλλά θα τους πάρει χρόνια να πάρουν απόφαση οτι ήρθε η ώρα να πάρουν ΤΗΝ απόφαση. Το τρομακτικό είναι οτι ο Αιγόκερως, παθαίνει κάτι κρίσεις και αλλάζει τα πάντα. Γίνεται ένας καινούριος άνθρωπος. Αλλά μη φανταστείς, το πολύ μια φόρα τη δεκαετία γίνεται αυτό. Το δεύτερο τρομακτικό, είναι οτι ανα διαστήματα πάλι, τον πιάνει μια μανία να κάνει σχέδια. Για σήμερα, αύριο, του χρόνου, τα γεράματα. Εκεί που δε τον νοιάζει τι του ξημερώνει, βγάζει χαρτί και μολύβι και προνοεί για τη ζωή του απο τώρα μέχρι το τέλος του χρόνου. Οι αιγόκεροι σίγουρα κάνουν τη διαθήκη τους στα 30 και προβάρουν τι θα πουν στα παιδιά τους (που δεν έχουν) για την κρυφή περιουσία που δεν έχουν βγάλει ακόμα.

Αιγόκερως με Χιούμορ

Αιγόκερως με Χιούμορ

Καταστροφικός συνδυασμός θα ήταν με τον τοξότη που θέλει να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, να είναι όλα εξτρίμ και όλα σε γρήγορους ρυθμούς. Η υπομονή του μοιάζει να μην εξαντλείτε ποτέ. Αν δηλαδή σε μια σχέση τον αφήσεις να δεις ‘που θα πάει’ τα μαλλιά σου Θα ασπρίσουν και η μούρη σου θα ρυτιδιάσει.

Επίσης, κάθε κομπλεξικός Αιγόκερως καταλήγει να είναι κριτικός στη ζωή του. Για να μπορεί να είναι ξινός και παπάρας. Μη ρωτήσεις ποτέ τη γνώμη του αιγόκερου για το νέο σου φόρεμα. Θα σε κοιτάξει λες και σου κάνει χάρη που θα πει τη γνώμη του. Τα δευτερόλεπτα που θα περάσουν όση ώρα σε τσεκάρει μοιάζουν αιώνες κι εσένα σε λούζει κρύος ιδρώτας. Αν ανήκει στους ευγενικούς, θα σου πει την καλή του κουβέντα όσο πιο ψεύτικα μπορεί, για να σου δώσει να καταλάβεις οτι αυτό που φοράς είναι σκέτη σαχλαμπούχλα. Η εναλλακτική περίπτωση θα είναι να αγανακτήσει, να μη πει τίποτα και κατα πάσα πιθανότητα να βγάλει ένα επιφώνημα τύπου τςςςςς…

Το άλλο πράγμα που σε φέρνει στα άκρα μαζί τους είναι η εσωστρέφειά τους. Όσο εσύ θα ξέρεις απο τον καλύτερό του φίλο οτι έχουνε τσακωθεί και δε μιλάνε εδώ και μήνες, εκείνος θα σου δείχνει τις φωτογραφίες τους και θα σου μιλάει για το πόσα πολλά έχει ζήσει με τον Αντρίκο και πόσο τον αγαπάει.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, είναι και αρρωστοφοβικός, με μεγάλη όμως αντιπάθεια στους γιατρούς. Αν χρειάζεται καθαρισμό στα δόντια, θα τον αγνοήσει μέχρι να αρχίσουν να του πέφτουν. Όταν αρχίσουν να του πέφτουν και τρομοκρατηθεί, θα περιμένει να ξαναφτιάξουν μόνα τους απο το φόβο του να αντιμετωπίσει τον οδοντίατρο. Στην ανάγκη μπορεί και να τα κολλήσει.

Ξέρεις οτι έχεις επιβιώσει όταν: Σηκωθείς και πας για εκείνο το ρημάδι το ποτάκι μόνος σου.

Αυτη τη στιγμή: Με κοιτάς απαξιωτικά και τελικά αποχωρείς για να πας να φτιάξεις μια dvd βιβλιοθηκούλα.

 

Πηγή : Jay Aen Emm

Advertisements