Δίδυμοι με Χιούμορ

Α! Οι Δίδυμοι είναι αυτό που λέγανε οι Τρύπες κάποτε ‘ερωτευμένοι σχιζοφρενείς’, και κανονικά δε θα χρειαζόταν να πω τίποτα περισσότερο. Είναι 2 άνθρωποι σε ένα σώμα ερωτευμένοι μεταξύ τους. Δεν θα καταφέρεις ποτέ να συνεννοηθείς μεταξύ τους. Ποτέ. Είπα ποτέ; Α sorry, βασικά εννοούσα ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Είναι ο Α και ο Β, ο 1 και ο 2, ο κεντρικός και ο προαστιακός. Τα καημένα τα διδυμάκια είναι παρεξηγημένα άτομα. Αντίθετα με τους υδροχόους –που όπως θα δούμε και παρακάτω- είναι μεγάλοι ψεύτες, οι δίδυμοι δεν είναι κακοί εξ’ επί τούτου. Απλά σε κάθε στιγμή της ζωής τους, εσύ θα συναναστρέφεσαι με έναν απο τους 2 χαρακτήρες. Μπορεί δηλαδή για 3 μήνες να συναναστρέφεσαι με τον Α και όλα να είναι καταπληκτικά. Ξαφνικά μια μέρα όμως θα μπεί στη ζωή σου ο Β και θα στα κάνει όλα πουτάνα. Μόλις λοιπόν πάρεις το θάρρος να του ζητήσεις τα ρέστα, ο Α θα έχει ήδη επιστρέψει και ΜΗ γνωρίζοντας ΤΙΠΟΤΑ απο όλα όσα έχει κάνει ο Β, θα σε βγάλει τρελή και υπερβολική. Και φυσικά δε φταίει σε τίποτα γιατί δεν είχε ιδέα οτι ο Β σου μιζεριασε τη ζωή, άλλωστε εκείνος σε αγαπάει και σε νοιάζεται.

Η φάση τους περνάει σίγουρο black out. Αν ο ένας είναι καλός και ο άλλος κακός τότε έχουν και αναπόφευκτη σύγκρουση μεταξύ τους. Κουβέντα δε μπορείς να κάνεις γιατί τα δεδομένα τους αλλάζουν με τη ταχύτητα του ίντερνετ.

Δίδυμοι με Χιούμορ

Δίδυμοι με Χιούμορ

Προσωπικά, έχω μια τάση να συναναστρέφομαι μαζί τους. Τους έχω δοκιμάσει λοιπόν σε όλα τα επίπεδα. Στο φιλικό, είναι ο τύπος που θα κάθετε δίπλα σου, και τη στιγμή που μιλάτε θα σηκωθεί να φύγει. Έτσι. Χωρίς να πει κάτι. Μπορεί και να έχει λόγο για να το κάνει αυτό, δε λέω, αλλά εσένα σίγουρα θα σου πάρει περισσότερο από χρόνο για να αποκρυπτογραφήσεις τελικά τη συμπεριφορά του. Σαν εργοδότης ο δίδυμος είναι ο άνθρωπος…ΜΑΛΑΚΑΣ. θα σου πει ‘έλα σήμερα απο το γραφείο’ τη μέρα που εσύ δε μπορείς. Όταν καταφέρεις και αλλάξεις όλα σου τα σχέδια για να πας τελικά στο γραφείο και τον πάρεις τηλέφωνο για να του πεις οτι έρχεσαι, θα σου πει ‘έλα μωρέ τώρα, δεν έχει να κάνεις κάτι εδώ τζάμπα θα τραβηχτείς’. Τη Δευτέρα που τελικά θα πας στο γραφείο θα σε κράξει που δεν ήσουν εκεί όταν σε χρειαζότανε. Στα ερωτικά προφανώς είναι ότι χειρότερο έχεις να αντιμετωπίσεις. Που να χει δηλαδή και ωροσκόπο σκορπιό! Και οι άντρες και οι γυναίκες ερωτεύονται τέρμα όριο. Αλλά το παίζουν οτι είναι στ’ αρχίδια τους. Δεν αφήνουν τα συναισθήματά τους να βγούνε για κανένα λόγο. Είναι πιο πιθανό δε να κάνουν ερωτική εξομολόγηση σε σένα τον ίδιο παρά να πουν σε ένα φίλο τους οτι σε γουστάρουν. Αν ήσουν μέσα στο κεφάλι τους πιθανό να άκουγες τον εξής διάλογο:

-πωωωωω θεέ μου την αγαπάω

-τι; Ποια; Αυτή; Χαχαχα σιγά που την αγαπάς ρε μαλάκα

-την αγαπάω σου λέω, τη θέλω!

-έλα ξεκόλλα να πούμε, η φάση είναι μουνάκια , και αλητεία and shit… και σιγά και τη γκόμενα στη τελική.

-λες; Ναι, βασικά…έχεις δίκιο. Ποιος χέστηκε, δε πα να γαμηθεί!!

-τι λες ρε μαλάκα; Να πα να γαμηθεί; Με ποιόν; ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΩ! Σήκω να τη προλάβουμε μη γίνει καμιά μαλακία και τη χάσουμε!!

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ:

– πωωωωω θεέ μου τον αγαπάω

-τι; Ποιόν;

-αυτόν, κι αυτόν, κι εκείνον, και τη γκόμενά του δίπλα, και τον άλλο…

Είναι μεγάλη εμπειρία να έχεις διδύμους στη ζωή σου, ειδικά αν είσαι ζώδιο της φωτιάς, μιας και ο αέρας (που είναι το στοιχείο του) τη δυναμώνει. ‘Τhis is what happens when a tornado meets a volcano’, αλλά αν θέλετε τη γνώμη μου, ο μόνος που μπορεί να βγεί αλώβητος απο τη σχέση με τον δίδυμο, είναι ο τοξότης. Που θα τα πάρει όλα στη πλάκα and no hard feelings. O Κριός είναι η μέση λύση, γιατί όσο καταστρέφετε, θα τον καταστρέφει και το λιονταράκι, αφού εξαπολύσει το μισό του βασίλειο να τον κυνηγήσει, θα συμβιβαστεί με το γεγονός οτι όλα ήταν ένα κακό όνειρο, θα αποσυρθεί στο θρόνο του και θα επιστρέψει στο να κάνει παρέα με τους όμοιούς του.

Για κανένα λόγο δε θα έπρεπε ένας Δίδυμος να μπλέξει με έναν σκορπιό. Θα είναι ένας μαραθώνιος κερατώματος, ειδάλλως, ο σκορπιός θα αλωνίζει αιώνια στη ταράτσα μπερδεμένος για το ποιον απο τους 2 πρέπει να πυροβολήσει με το sniper, ενώ ο δίδυμος θα πηγαινοέρχεται απορημένος για το τι απέγινε εκείνος ο σκορπιός που του φαινόταν εντάξει άτομο.

Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει νόμος που να αποτρέπει τη σύλληψη παιδιών τα οποία υπάρχει περίπτωση να γεννηθούν στο διάστημα των Διδύμων.

 

Ξέρεις οτι έχεις επιβιώσει όταν: Δεν ξυπνήσεις στη κλινική δεμένος με τα χέρια πίσω απο τη πλάτη.

Αυτη τη στιγμή: Δεν έχεις καταλάβει τίποτα απ’ ότι σου λέω γιατί όλη αυτή την ώρα τσακωνόσουν με τον εαυτό σου.

Πηγή : Jay Aen Emm

Advertisements