Ζυγός με Χιούμορ

Ο Ζυγός είναι το καμάρι της οικογένειας. Κουβαλητής, άξιος πατέρας και σύζηγος, σοβαρός γιος, καλό αναθρεμμένη κόρη. Οπότε σίγουρα παίρνει ναρκωτικά.

Είναι ο τύπος που αντίθετα με αυτό που πιστεύουν όλοι -οτι έιναι ο απόλυτα ισορροπημένος-, είναι ο άνθρωπος που παρασύρετε πιο γρήγορα και εύκολα απο οποιονδήποτε. Χθές έκανε το μαλλί του γαλάζιο γιατί γνώρισε ένα παιδί πολύ ουάου και του είπε οτι το γαλάζιο μαλλί είναι THE SHIT΄αυτές τις μέρες. Σήμερα θα παραιτηθεί απο τη δουλειά για να πάει να ασχοληθεί με τη διάσωση της θαλάσσιας χελώνας, επειδή ο man στο forum κάνει το ίδιο και έχει παρατηρήσει οτι παίζει πολύ respect στη φάση του. Αύριο θα σκάσει ντυμένος γκοθάς στο πάρτυ σου γιατί η γκόμενά του ακούει Bauhaus και Lacrimosa. Το καλό για σένα είναι οτι σε κάθε του εμφάνιση θα κλάνεις στο γέλιο.

Ζυγός με Χιούμορ

Ζυγός με Χιούμορ

Κατά τ’ άλλα, θέλει ο υπόλοιπος κόσμος τριγύρω του να είναι αρμονικός και συμμαζεμένος στις επιλογές του. Σαν φίλος περιμένει πως και πως να σταματήσεις να του λες το πρόβλημά σου για να σου πει το δικό του. Σαν εραστής είναι ο τύπος που θα τον ακούς να γαμάει από τη δίπλα πολυκατοικία και θα βαράς τα τηλέφωνα μπας και σκάσει λίγο και μπορέσετε να κοιμηθείτε επιτέλους βραδιάτικα. Είναι βέβαια και αγαπούλης. Και εαν σε κόψει να είσαι παράλογος χαρακτήρας, θα ερωτευτεί με τα μούτρα.

Στο style όμως δε τον πιάνεις, δεν έχει βέβαια αυτό το elegant του διδύμου, αλλά μια πιο επιθετική, σέξι και μυστήρια εμφάνιση η οποία σε ψαρώνει μόνο και μόνο για να μη καταλάβεις οτι είναι γλυκούλης. Αν ήτανε ικανός για φόνο, σίγουρα θα σκότωνε τον Υδροχόο γιατί αυτό το show off του τρυπάει το μυαλό.

Ο Ζυγός είναι ο εκκεντρικός καλλιτέχνης που σου πετάει στα μούτρα κάτι ακαταλαβίστικο και έχει την εντύπωση ότι ένιωσες περι τίνος πρόκειται. Είναι ο standard hipster τυπάκος που αράζει στη Καρύτση και τραβάει ψαγμένες φωτογραφίες.

Τον τρομάζει ο εαυτός του πολύ περισσότερο απ’ ότι τον τρομάζει ο κακός ο κόσμος. Αν θες να τα πας καλά μαζί του, φρόντισε να του δείξεις οτι είσαι πολύ alternative και special και αναρχικό στοιχείο. Το ‘ενάντια’ attitude τον καυλώνουν. Κριέ εσύ νομίζω θα τα κατάφερνες καλά μαζί του, είσαι καλός στα ψεματάκια. Παίξε τον ρόλο σου και το πρόβατο θα ακολουθήσει.

 Ξέρεις οτι έχεις επιβιώσει όταν: Έχεις παρασύρει εσύ εκείνον και όχι αυτός εσένα.

Αυτη τη στιγμή: Έχεις συνειδητοποιήσει οτι όλα είναι προβληματικά ζώδια και δε ξέρεις ποιον να πρωτοερωτευτείς.

Πηγή : Jay Aen Emm

Advertisements