Καρκίνος με Χιούμορ

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που κονταροχτυπιέται με τους Ιχθείς για το ποιον από τους 2 θέλω να ξεράσω στη μούρη. Αλήθεια. Όλοι οι γλυκουλινουλίνινες είναι Καρκίνοι. Κι αν δεν είναι γλυκουλινουλίνινες, είναι οι τύποι ανθρώπων που θα γίνουν χαλί να τους πατήσεις. Μέχρι να φτάσουν όριο και να τα πάρουν κρανίο. Unleash the fury όμως δεν υπάρχει στη περίπτωσή τους. Απλά θα φορτώνουν συνεχόμενα, θα λένε οτι θα κάνουν αυτό, κι εκείνο και το άλλο, και τελικά δε θα κάνουν τίποτα. Ο Καρκίνος δε το χει στη φύση του να είναι βίαιος, είτε σωματικά είτε ψυχολογικά. Ο τσακωμός μαζί τους είναι άτοπος. Πριν καν συμβεί, ο καρκίνος θα έχει ήδη προλάβει να τσακωθεί μόνος του μαζί σου, ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, να βάλει τα κλάματα 7 φορές απο τα νεύρα του, πάλι μόνος του, και τελικά να αποφύγει σε κάποια διπλωματική λύση απέναντί σου. Αν πάλι καταφέρετε να φτάσετε στον τσακωμό, θα περιμένεις γράμμα που θα σου ζητάει συγνώμη μετά απο μερικές ώρες.

Καρκίνος με Χιούμορ

Καρκίνος με Χιούμορ

Εάν πάλι βρεθείς να διαφωνείς με την περίπτωση του ισχυρογνώμονα Καρκίνου, άστον να πιστεύει τα δικά του και δώστου καμιά ωρίτσα να ηρεμήσει. Θα ξεχάσει τι έχει γίνει και όλα θα είναι πάλι μέλι γάλα.

Γενικά ο Καρκίνος δεν είναι άνθρωπος που θα σε πετάξει έτσι εύκολα απο τη ζωή του. Πιο πιθανό να το κάνεις εσύ. Αν τελικά το κάνει, σημαίνει οτι το σκέφτεται τουλάχιστον 6 μήνες, και μάλιστα σε συνεχή επικοινωνία με τις συμβουλές των φίλων του, των γονιών, του αδερφού, των καθηγητών, του εργοδότη, του κυριούλη στο μπακάλικο, των τύπων σε random chat στο ιντερνετ, ακόμα και ‘εκείνης της τύπισσας που του φαινόταν πολύ ζώων, αλλά είναι καλό τυπάκι τελικά γιατί του είπε να το σκεφτεί λίγο καλύτερα΄.

Τα καλά του Καρκίνου είναι οτι είναι σταθερός τύπος. Ο χαρακτήρας του φτιάχνεται γρήγορα και οι απόψεις του δεν αλλάζουν εύκολα. Μπορεί να σε κουράσει με το πόσο τις υποστηρίζει, αλλά τουλάχιστον είναι σταθερές. Ξέρει ακριβώς τι θέλει, απλά πολλές φορές ματαιοδοξεί κι αντί να κοιτάξει το στόχο, θα βάλει τα κλάμματα και θα πάει να φάει μια τούρτα για να ηρεμήσει!

Είναι καταπληκτικός φίλος, ο καλύτερος που μπορεί να έχεις, αλλά όσο εσύ θα παλιμπαιδίζεις αλλάζοντας, στυλ, γκόμενους, στέκι, αγαπημένο φαγητό κτλ. εκείνος θα έχει το ίδιο ντύσιμο, θα ακούει την ίδια μουσική και θα έχει το ίδιο κινητό με αυτό που είχε στο λύκειο. Όταν θα αγανακτήσεις με τη σταθερότητά του και θα του πεις ‘μαλάκα ξεκόλλα λίγο’ εκείνος θα σου πει ‘ε τι να κάνω… ‘ λες και δεν υπάρχουν άλλες επιλογές στο κόσμο.

Ξέρεις οτι έχεις επιβιώσει όταν: έχεις καταφέρει να τον δείς μόνο 30 φορές να κλαίει.

Αυτη τη στιγμή: Πήρες απόφαση να τακτοποιήσεις ένα θεματάκι που έχεις με τον γκόμενο, έτσι για να μου δείξεις οτι μπορείς!…αλλά πρώτα θα πας μια βόλτα μέχρι τον περιπτερά για να σου πει τη γνώμη του.

Πηγή : Jay Aen Emm

Advertisements