Λέων με Χιούμορ

Αχ τα Λιονταράκια τα αγαπάω!! Εχω περάσει πολύ καλά μαζί τους και μου έχουν φερθεί όμορφα και συγκινητικά. Λυπάμαι λοιπόν που θα πρέπει να τους θάψω. Αγαπημένοι μου λέοντες. Ξέρω οτι είσαστε ένα ζώδιο με αρχοντιά, υπερηφάνεια, ήθος!! But nobody give’s a shit. καλά δε βλέπετε τι γίνετε; όλα τα ζώδια τρέχουν να φάνε το ένα το άλλο κι εσείς αράζετε με το στήθος στητό και κουνάτε τα μαλλιά σας πέρα δώθε παίζοντας το ομορφόπαιδα. Είσαστε εαυτούληδες και ωραιοπαθείς. Στη πραγματικότητα –για μένα- είσαστε οι ηλίθιοι του ζωδιακού κύκλου. Αρχηγοί δε θα γίνετε ποτέ. Αν το καλοσκεφτείτε, στην πλειοψηφία τους οι βασιλείς δε κάνανε ποτέ κουμάντο, ήταν τα πιόνια τα οποία κατευθύνονταν απο κάποιον άλλο. Και τελικά, τρώτε τα μούτρα σας σαν μαλάκες επειδή οι άλλοι σας λένε τι να κάνετε. Όχι μόνο τρώτε τα μούτρα σας, αλλά τρώτε και τα γιαούρτια που σας πετάνε.

Ο κριός είναι ο τύπος που θα σκάσει στη παρέα και θ’ αρχίσει να φωνάζει ΚΟΙΤΑΧΤΕΕΕΕΕΕ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΕΩΩΩ!! Ο λέων είναι ο τύπος που θα κάτσει ήρεμος σταυροπόδι και θα κουνάει επίμονα και επιδεικτικά το πόδι πέρα δώθε μέχρι να δεις οτι φοράει καινούρια παπούτσια. Όταν του κάνεις κομπλιμέντο θα σου πει πως ούτε που χε προσέξει πως φορούσε αυτά τα παπούτσια σήμερα και τι ευγενικός είσαι που ΕΣΥ το πρόσεξες, έτσι τυχαία. Εν ολίγοις, οι λέοντες θέλουν συνεχώς να ακούνε για αυτούς παρά να μιλάνε οι ίδιοι για τους εαυτούς τους. Θέλουν να τους γαργαλάς τα αφτιά.

Λέων με Χιούμορ

Λέων με Χιούμορ

Δεν είναι άνθρωποι της διαφωνίας. Τους αναγνωρίζω πως όταν στηρίζουν μια άποψη έχουν δίκιο. Όταν έχουν άδικο θα το παραδεχτούν, θα ακούσουν τι έχεις να τους πείς. Θα σε ευχαριστήσουν που τους άνοιξες τα μάτια και τελικά θα κάνουν τη βλακεία που είχαν στο μυαλό τους εξ’ αρχής. Είναι μάταιος κόπος. Όσες φορές και αν σου πούνε ‘είχες δίκιο ρε μαλάκα, καλά που μου το είπες αυτό’ την επόμενη μέρα θα έχουν γυρίσει στην αρχική τους καθυστερημένη σκέψη και θα πρέπει να κάνετε την ίδια κουβέντα απο την αρχή λες και δεν τα είπατε ποτέ. Είναι όμως ειλικρινείς, δε τους αρέσει το ψέμα. I rephrase, παραέιναι ειλικρινής .Το αυθεντικό λιοντάρι δε θα σου πεί ποτέ ‘μωρέ Μαράκι έχεις πάρει μερικά κιλά τελευταία, σου πάνε βέβαια, αλλά εντάξει πρόσεχε λίγο τι τρως’. ΟΧΙ. Δεν είναι διακριτικός τύπος. Το πιο διακριτικό που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν αυτό:

ΠΩΩΩΩΩΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΡΙΑ?? ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΡΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΜΟΥΘ?? ΚΑΙ ΤΙ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ, ΑΠ’ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ; ΚFC ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ’.

Το καλό είναι οτι δεν θα βαρεθείς μαζί τους. Θα σε βγάλουν έξω, θα σου μιλήσουν για τα πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντά τους, θα σε παρασύρουν, θα σε ενθαρρύνουν. Χαίρεσαι να τους κυκλοφορείς γιατι ντύνονται όμορφα, μυρίζουν ωραία και τους γουστάρουν όλοι στη παρέα. Μη παίρνεται θάρρος, εξακολουθείτε να είσαστε οι ΗΛΙΘΙΟΙ του ζωδιακού.

Ξέρεις οτι έχεις επιβιώσει όταν: έχεις βγει απο το χώρο του χωρίς να νοιώθεις ο απόλυτος looser.

Αυτη τη στιγμή: έχεις αγνοήσει στα πάντα και με ευχαριστείς για το γεγονός οτι σε είπα ομορφόπαιδο.

Πηγή : Jay Aen Emm

Advertisements