Σκορπιός με Χιούμορ

Τι μαλάκες είσαστε εσείς οι Σκορπιοί, μου λέτε; Είσαστε η χαρά της παρέας. Ήρεμα ατομάκια, φιλικά, ερωτικά…και μια μέρα απ’ το πουθενά κάνετε ένα κλικ και μεταμορφώνεστε στον δαίμονα της Ταζμανίας και τα γαμάτε όλα. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

Οι άντρες είναι το χειρότερο ζώδιο για να έχεις γκόμενο. Δεν νομίζω ότι έχω γνωρίσει άντρα που δεν κεράτωσε. Είναι ικανός να σε βγάλει για ποτό και να σου γνωρίσει τις 2 φίλες του. Οι 2 φίλες του στη πραγματικότητα είναι οι 2 άλλες γκόμενές του, οι οποίες αντίστοιχα νομίζουν η μία για την άλλη ότι είναι ‘εκείνη η φίλη μου που σου έλεγα από τα παλιά, καλύτερα να μη καταλάβει ότι τα έχουμε γιατί είναι κολλητή της πρώην μου και ξέρεις…’ κι εσύ σα μαλάκας you go with his flow επειδή τον βλέπεις τόσο χαλαρό που αποκλείετε να σου λέει ψέματα. Στην πραγματικότητα σου λέει ΜΟΝΟ ψέματα. Και στ’ αρχίδια του κι όλας. Έχει ένα τρομερό κάρμα που τον προστατεύει μόνιμα απ’ το να πάει κάτι στραβά. Θα ήθελα πολύ να πω πως κάποτε την πατάει. Αλλά αυτό δεν ισχύει. Είναι μαλάκας all the way και ο θεός τον λατρεύει. Θα σε αφήσει να τα λες με τις παράλληλες σχέσεις του, όσο εκείνος σαλιαρίζει στη τουαλέτα με τη γκόμενα απ’ το δίπλα τραπέζι.

Σκορπιός με Χιούμορ

Σκορπιός με Χιούμορ

Οι γυναίκες πάλι είναι λίγο διαφορετικές. Δε ξέρω αν τις προτιμώ. Είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα τα 2 φύλα. Οι γυναίκες λοιπόν, μπορεί να μην είναι ακριβώς γκομενοπηδήχτρες, αλλά είναι να μην τους γυρίσει το μάτι με τη πάρτη σου. Είτε σε χωρίσουν είτε τις χωρίσεις δεν έχει σημασία. Αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι πως τη στιγμή που εσύ θα νομίζεις ότι εκείνη θα το μετανιώσει, ότι αυτή τη στιγμή βρίσκετε πάνω από το τηλέφωνο περιμένοντας να τη πάρεις, εκείνη μάλλον έχει γνωρίσει έναν εξωτικό ισπανό, έχουν φύγει ήδη διακοπές σε κάποιο νησί και πηδιούνται σα ζώα.

Όσο για την εκδικητικότητα του Σκορπιού, δεν ξέρω αν θα συμφωνήσω τόσο. Στη πραγματικότητα δεν ξέρω αν οι Σκορπιοί είναι τόσο εκδικητικοί. Πιστεύω περισσότερο ότι η συμπεριφορά τους είναι για τη πάρτη τους κι εσύ απλά αυτοτιμωρείσαι που πήγες να το παίξεις μάγκας και τελικά σε παρατήσανε και κάνανε τη ζωή τους. Είναι πιο πιθανό να σου παίξουν τη πουστιά όσο είσαστε ακόμα σε σχέση, είτε ερωτική είτε φιλική, παρά όταν τους πειράξεις. Οπότε δε γαμιέται, πείραξέ τους, τους μαλάκες, γιατί αν πάει κάτι στραβά, θα καταφέρεις να τα βρεις πιο γρήγορα με τον εαυτό σου, απ’ το να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου να κατηγορείς έναν Σκορπιό για τη συμπεριφορά του.

Ξέρεις ότι έχεις επιβιώσει όταν: Τον έχεις κερατώσει πριν να το κάνει ο ίδιος.

Αυτη τη στιγμή: Το ύπουλο χαμόγελό σου με τρομάζει…

 

Πηγή : Jay Aen Emm

Advertisements