Τοξότης με Χιούμορ

Ρε συ Τοξότη πραγματικά, θες να χαλαρώσεις λιγάκι; Το ξέρω οτι είσαι η απόλυτη απόλαυση, η χαρά της ζωής, ο άνθρωπος που δε θα βαρεθώ ποτέ, αλλά πραγματικά δε σε προλαβαίνω. Και όντως. Που να προλάβεις ένα άνθρωπο που αλλάζει τα ενδιαφέροντα του και τις ασχολίες του το ίδιο γρήγορα με τα status του twitter. Έχει κάνει 4-5 διαφορετικούς χορούς στη ζωή του, έχει μάθει 6 πολεμικές τέχνες, έχει δοκιμάσει 12 αθλήματα εκ των οποίων τουλάχιστον τα μισά είναι κάτι εξτρίμ και έχει αλλάξει 8 διαφορετικά επαγγέλματα.

Ο Τοξότης δε ξέρω πως τα καταφέρνει στα ερωτικά του τόσο καλά. Ακόμα και αν είναι μεσήλικας καράφλας κοντοστούπης, θα σου χαμογελάσει κι εσύ θα λιποθυμήσεις απο τη γοητεία του.

Τοξότης με Χιούμορ

Τοξότης με Χιούμορ

Το να έχεις στη ζωή σου έναν Τοξότη είναι το απόλυτο challenge. Θα πρέπει όλη την ώρα να προσπαθείς να παραμείνεις δίπλα του ενώ εκείνος θα τρέχει από δω κι απο κεί. Είναι σίγουρα ο λαδωμένος τύπος με τα αστραφτερά δόντια που χορεύει μέχρι τα χαράματα στη Μύκονο. Είναι το ζώδιο που έχει την ικανότητα να φτιάχνει σούσι τη στιγμή που κάνει bunjee jumping. Είναι ο απόλυτος. Και γι’ αυτό τον μισούνε όλοι. Και το ξέρει. Αυτόματα αυτό τον κάνει προληπτικό. Οι Τοξότες κυκλοφορούν με ένα ματάκι στο λαιμό, στο αμάξι, στο ποδήλατο, στο υπνοδωμάτιο. Θα πάρει 10 φορές τη μέρα τη γιαγιά του τηλέφωνο για να τον ξεματιάσει. Θα χωρίσουν τη ζηλιάρα γκόμενα επειδή φοβούνται ό,τι θα τους κάνει μάγια. Αν και στη πραγματικότητα, καμία τέτοια ατυχία δε τους αγγίζει. Αγγίζει όμως εσένα. Και ο καλός σου φίλος ο Τοξότης είναι πάντα δίπλα σου για να σου ανακοινώσει τα κακά μαντάτα. Κατά λάθος. Θα σου χαμογελάσει και θα σε ρωτήσει αν ισχύει ότι ο γκόμενός σου σε κερατώνει γιατί το άκουσε απο το Λιτσάκι. Στην πραγματικότητα τη στιγμή που στο λέει είναι σαν να μη καταλαβαίνει που απευθύνεται. Είναι ικανός να σου πει να πας να τον ρωτήσεις κιόλας για να είναι πιο σίγουρη η φήμη. Δε νοιώθει ποτέ οτι ανάβει φωτιές. Ο ίδιος φεύγει αλώβητος και σε αφήνει να τσουρουφλίζεσαι. Δε θες ποτέ να έρθει να σου πει ότι απολύθηκες, το σπίτι σου πλημμύρισε, τη γάτα σου τη πάτησε αμάξι. Θα σου το πει με τέτοια χαρά, σαν να μη τρέχει τίποτα, που για μερικά δευτερόλεπτα θα πιστέψεις πως σου έχει συμβεί κάτι πολύ ωραίο. Με το που πετάξει τη βόμβα θα αποχωρήσει με το ίδιο ευτυχισμένο ύφος και θα σε ξανά μπερδέψει. Μήπως τελικά είναι όντως πολύ καλό το γεγονός ότι σου τρακάρανε το αμάξι στο παρκινγκ, απλά δεν έχεις καταλάβει ακόμα το γιατί;

Ξέρεις ότι έχεις επιβιώσει όταν: Έχεις καταφέρει να επαναφέρεις το πεσμένο σαγόνι σου στη θέση του χωρίς να σου τρέξουν τα σάλια.

Αυτή τη στιγμή: Διαβάζεις το κείμενο απο το iphone 4 ενώ με το ένα χέρι κρατάς το σχοινί του wake board.

Πηγή : Jay Aen Emm

Advertisements