Υδροχόος με Χιούμορ

Σιχαμερός ψευτάκος. Η υπουλιά προσωποποιημένη. Στο δημοτικό ήταν το καρφί της τάξης. Δε θέλει να είναι κανένας ευτυχισμένος, γι’ αυτό μακριά οι τοξότες.

Είναι ο κατ΄ εξοχήν επαναστάτης των social media. Θέλει όλη την ώρα να προκαλεί, αρκεί να το κάνει με τα νώτα του καλυμμένα. Είναι και κωλόστρα δηλαδή. Και νάρκισσος. Όχι όπως το λιοντάρι. Εκείνο δε θα ασχοληθεί μαζί σου αν δεν ασχοληθείς κι εσύ. Τον Υδροχόο όμως τον τρώει μαύρη κακία αν δεν του πείς οτι είναι θεός σήμερα. Το χειρότερο του ελάττωμα είναι όλα. Σκατά. Θα ξεχωρίσω τη μοναδική του ικανότητα στη μυθομανία. Που μάλιστα πέφτει τόσο πολύ με τα μούτρα, που δε μπορεί ποτέ να καταλάβει οτι το χει παρακάνει και οτι δε πείθει κανένα. Πραγματικά σε κάνει να αναρωτιέσαι αν το κάνει για να πιστέψει ο ίδιος οτι είναι κάτι τρομερό. Η ζωής του απο τον ίδιο: στα 15 του η NASA του έκανε επαγγελματική πρόταση γιατί ήτανε wiz kid. Αρνήθηκε όμως γιατί στο ακριβό σχολείο που πήγαινε οι popular υποχρεώσεις του δεν τον αφήνανε να φύγει τόσο νωρίς στο εξωτερικό. Φοίτησε στο Harvard, αλλά μη το ψάξεις αν είναι αλήθεια γιατί βρισκότανε σε κάποια σημαντική μασονική αδελφότητα με ψεύτικο όνομα για να μην έχει προβλήματα στη καθημερινή του ζωή με τις άπειρες γκόμενες που τον γυροφέρνανε. Τώρα κάνει παρέα με τον Κασιδόκωστα,αλλά δε μπορεί να σου τον γνωρίσει γιατι είναι πολύ busy all the time. Η ζωή του απο τη μαμά του: Τελείωσε με το ζόρι το 2ο λύκειο στα Κάτω Πετράλωνα και στις πανελλήνιες πέρασε στο ΤΕΙ καλαθοπλεκτικής Ηγουμενίτσας. Δε πήγε ποτέ και έγινε πλακατζής, γιατί ένας φίλος του που ξέρει απ’ αυτά και είχε τα κονέ, τον έβαλε στο επάγγελμα. Βγάζεις φράγκα, λέει.

Υδροχόος με Χιούμορ

Υδροχόος με Χιούμορ

Χωρίζει ανά διαστήματα τη γκόμενά του, έτσι χωρίς λόγο, για να μάθει αυτή. Και τρέχει απο πίσω της όταν τον χωρίσει εκείνη. Τα ενδιαφέροντά του είναι ουγκ. Δηλαδή, ποδόσφαιρο και πάμε στοίχημα. Το ντύσιμό του είναι καγκούρικο, το αμάξι του κάνει θόρυβο αλλά δε πάει βήμα και η γκόμενά του κομμώτρια της κακιάς ώρας. Δεν είναι κακό να είσαι λαϊκός, εσύ είσαι κακός που είσαι λαϊκός, και πέτα επιτέλους τα Oakley.

Ξέρεις οτι έχεις επιβιώσει όταν: Δεν βρεθείς ούτε στιγμή γοητευμένος απο τα απαράδεκτα ψέματά του.

Αυτη τη στιγμή: Πιστεύεις οτι δεν είσαι έτσι, και μάλιστα θα μου το αποδείξεις όταν μου φέρεις τα αποτελέσματα της ΜΕΝΣΑ. Κρίμα που δε μπορείς να τα βρείς αυτή τη στιγμή.

Πηγή : Jay Aen Emm

Advertisements