τα ζώδια βρεθούν μπροστά σε εμπόδιο

Ο Κριός θα αρχίσει να κουτουλάει το εμπόδιο… θα μπουκάρει σαν οδοστρωτήρας! Χτύπα – χτύπα θα το ρίξει το εμπόδιο ενώ μετά θα ασχολείται μετά με το καρούμπαλο μπαίνοντας σε έναν φαύλο και ατέρμονο κύκλο χτύπων του κεφαλιού του πάνω στον τοίχο.

Ο Ταύρος θα περιμένει το εμπόδιο να φύγει μόνο του πίνοντας φραπέ σταυροπόδι. Το εμπόδιο δε θα φύγει, ο καφές όμως σίγουρα θα τελειώσει. Κανένα πρόβλημα όμως γιατί θα φτιάξει άλλο!

Ο Δίδυμος θα ψάξει για κάποιον άλλο δρόμο έτσι ώστε να αποφύγει το εμπόδιο, όσο μικρό και αν είναι..

Ο Καρκίνος θα επιχειρήσει να τα φτιάξει με το εμπόδιο: Είναι ο σταθμός του προορισμού του, θα το πιάσει με τις δαγκάνες του και θα το κουβαλάει με απίστευτη προσκόλληση και με κίνδυνο να πάθει ασφυξία το εμπόδιο! Στο τέλος όταν το εμπόδιο ξεπεραστεί, θα μελαγχολήσει και θα το μετανιώσει.

Ο Λέων θα αρχίσει να βρυχάται στο εμπόδιο, για να κάνει στην άκρη.. αν φυσικά το εμπόδιο αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί μαζί του, αλλιώς απλά θα το προσπεράσει σαν να μην υπάρχει.

Όταν τα ζώδια βρεθούν σε εμπόδιο

Όταν τα ζώδια βρεθούν σε εμπόδιο

Η Παρθένος θα αρχίσει να γκρινιάζει στο εμπόδιο, μέχρι αυτό να το βάλει στα πόδια.

Ο Ζυγός θα αρχίσει διπλωματικές συναλλαγές με το εμπόδιο. Στην προσπάθειά του να το ξεπεράσει, θα δημιουργήσει πολλαπλά επιπλέον εμπόδια και μετά θα φρικάρει βλέποντας το κατόρθωμα του..

Ο Σκορπιός θα κάτσει ήσυχα, θα επισημάνει τα αδύνατα σημεία του εμποδίου. Όμως δεν θα του αρκεί απλά να το εξουδετερώσει. Θα κολλήσει με εμμονή, μέχρι να το καταστρέψει εντελώς ή να καταστραφεί ο ίδιος.

Ο Τοξότης πρώτα θα αρχίσει να φιλοσοφεί την ύπαρξη του εμποδίου, μετά θα αρχίσει να νευριάζει, διότι το εμπόδιο του στερεί την ελευθερία και του κόβει το δρόμο. Μετά θα ξεχαστεί και θα αρχίσει να παίζει με το εμπόδιο κι όταν βαρεθεί, κάτι που δεν αναμένεται να αργήσει πολύ, θα αρχίσει να το κλωτσάει, χωρίς να λογαριάζει πού βαράει.

Ο Αιγόκερως όταν δει ένα εμπόδιο, θα κοιτάξει να βρει ένα σημείο κατάλληλο για να το πηδήξει πιο εύκολα και να φύγει.

Ο Υδροχόος θα βρει στο εμπόδιο κάτι πρωτοποριακό, κάτι θετικό, μετά θα αρχίσει διάλεξη στο εμπόδιο για το αντιδεοντολογικό της ύπαρξής του, και στο τέλος θα εφεύρει ένα καλύτερο εμπόδιο, για να το αντικαταστήσει.. οπότε και έτσι θα το έχει εξουδετερώσει.

Ο Ιχθείς θα προσπαθήσει να περάσει ή να ξεγλιστρήσει από το εμπόδιο όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Υπάρχει περίπτωση να το ερωτευτεί, λόγω έμφυτης τάσης μαζοχισμού, ή να μην το θεωρήσει εμπόδιο, διότι δεν ξέρει πού πηγαίνει, οπότε μάλλον δεν θα ενοχληθεί.

Advertisements