Σκορπιός : 24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Το σύμβολο του Σκορπιού είναι το ζώο του σκορπιού με το κεντρί στην ουρά.

Οι κυρίαρχοι πλανήτες του Σκορπιού είναι ο Άρης και ο Πλούτωνας.

Ο Σκορπιός ανήκει στο στοιχείο του Νερού.

Βασικό χαρακτηριστικό του είναι η εμμονή και η δύναμη.

Η αυθόρμητη του αντίδραση είναι έντονη και σαρκαστική.

Το απέναντι και το αντίθετο του ζώδιο είναι ο Ταύρος.

Η λέξη κλειδί για τον Σκορπιό είναι η λέξη : Ισχύς.

Η φράσεις κλειδιά του είναι : Επιθυμώ/Ποθώ.

 

Σκορπιός : 24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου

Σκορπιός : 24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Ο Πλούτωνας δίνει στο Σκορπιό, δύναμη και σιδερένια θέληση. Ο Πλούτωνας, θεός τους σκότους και του κάτω κόσμου είχε την ιδιότητα να είναι αόρατος και  να εξουσιάζει κρυφές επιθυμίες και μυστικά…Επιθυμούν να γνωρίζουν τα μυστικά και τις κρυφές σκέψεις των άλλων, χωρίς να αποκαλύπτουν τα δικά τους. Η ιδιωτική του ζωή και οι σκέψεις του είναι δικές του. Έχουν συνήθως έντονο και διαπεραστικό βλέμμα. Από την άλλη μεριά, ο Άρης, ο πλανήτης και ο θεός του πολέμου έχει δώσει στα άτομα αυτά  τεράστια αντοχή στις μάχες, επιθετική αλλά και αγωνιστική διάθεση. Το στοιχείο του Νερού στο οποίο ανήκουν, τους εμπλουτίζει με την αστείρευτη πηγή των συναισθημάτων τους. Έχουν την τάση να εξαρτώνται συναισθηματικά, διαθέτουν τεράστια αποθέματα αγάπης, τα οποία δίνουν απλόχερα στα άτομα που θα μιλήσουν στην ψυχή τους και μόνο. Οι Σκορπιοί είναι από τα πιο συναισθηματικά άτομα του ζωδιακού κύκλου. Οι πράξεις τους, οι σκέψεις τους και όλο τους το είναι διαποτίζονται από την διαμάχη της επικράτησης είτε των κατασκότεινων είτε των φανερών παθών και επιθυμιών τους Είναι άτομα των ακροτήτων στη ζωή, των εξαρτήσεων, της αγάπης αλλά και της εκδίκησης. Τα άτομα αυτά αρέσκονται πολλές φορές, στο να ελέγχουν τις ζωές των ανθρώπων του στενού τους περιβάλλοντος. Ξεκινώντας από την οικογένεια τους, τους συνεργάτες τους και φυσικά τους ερωτικούς τους συντρόφους. Δεν μένει τίποτα κρυφό από έναν Σκορπιό, ο οποίος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ανακαλύψει αυτά που κρύβετε και φυσικά θα τα μάθει.  Ενώ οι Σκορπιοί είναι πλημμυρισμένοι από συναισθήματα κάθε είδους, δεν τα αφήνουν να φανερωθούν και τα καταπιέζουν με σκοπό να αυτοελεγχθούν. Έτσι συχνά ένας Σκορπιός δείχνει μια επιφανειακή, ισορροπημένη γαλήνη, η οποία είναι σχεδιασμένη προσεκτικά για να μπορεί να κρύβει τα συναισθήματα του. Φαίνεται αρκετές φορές παγερός, απρόσιτος,σκληρός και ψυχρός.

Οι Σκορπιοί δεν είναι καθόλου αφελείς. Ένας Σκορπιός μπορεί και αντιλαμβάνεται τους κινδύνους και τα ψεύτικα λόγια! Ένας Σκορπιός δεν πρόκειται να σας υποσχεθεί κάτι χωρίς να είναι σε θέση να το τηρήσει. Γενικά, προκαλούν την περιέργεια του άλλου και κυρίως του αντίθετου φύλου. Έχουν τη φήμη των καλύτερων εραστών του ζωδιακού.Ένας Σκορπιός ξέρει πάντα πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλει και βέβαια γνωρίζει και είναι σε θέση να εφαρμόσει ακριβώς την τακτική που χρειάζεται για να το πετύχει. Είναι προσηλωμένος στους στόχους του και μέχρι να τους κατακτήσει, έχει την ικανότητα να συγκεντρώνεται μόνο σε αυτούς. Η μεγάλη πρόκληση είναι το ύφος και η παρουσία του Σκορπιού. Οι Σκορπιοί και ειδικά οι άντρες ξεχωρίζουν από τη δυνατή και επιβλητική φωνή τους, ο τόνος και η χροιά της οποίας δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση. Το εξωτερικό τους παρουσιαστικό πολλές φορές είναι γαλήνιο, αλλά μέσα τους είναι γεμάτοι φλόγα και συναισθηματική υπερβολή. Ένας Σκορπιός, όσο θυμωμένος κι αν είναι δεν θα επιτρέψει στον εαυτό του να εκδηλωθεί, αν δεν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Σκορπιός : 24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου

Σκορπιός : 24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Οι Σκορπιοί λατρεύουν να φέρνουν σε δύσκολη θέση τους συνομιλητές τους κάνοντας δηκτικά σχόλια και καμιά φορά αδιάκριτες παρατηρήσεις. Έχουν όμως προετοιμάσει την ανταπάντηση τους μαζεύοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια, κρυφά και με επιμέλεια! Ξεσκεπάζουν τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου και…. Όπως ακριβώς και οι πραγματικοί σκορπιοί, τα άτομα αυτά είναι νυχτόβια όντα που προτιμούν να κρύβονται από το φως της ημέρας. Κρύβοντας τα αληθινά αισθήματα τους, προτιμούν να ζουν και να κινούνται σε σκοτεινούς και καλά κρυμμένους και απομονωμένοχώρους. Τα άτομα αυτά με το φοβερό κεντρί σαν μυστικό αλλά και με οφθαλμοφανές όπλο είναι ίσως απίθανο να ηττηθούν με όλα τα θεμιτά ή αθέμιτα μέσα. Είναι έτοιμα για κάθε είδους μάχη εξοπλισμένα με αλύγιστη θέληση, άκρατη επιθετικότητα, ατσάλινη δύναμη και άκαμπτη αυτοπεποίθηση. Όλοι όμως ανεξαιρέτως, διαθέτουν μια φοβερά ευαίσθητη ψυχή και πλούτο συναισθημάτων τα οποία όμως απολαμβάνει μόνο ο εκλεκτός της καρδιάς τους.

Ο αγαπημένος σας Σκορπιός αν είστε εσείς ο καλός του, θα σας αγαπά με πάθος, αρκεί αυτά να του τα ανταποδίδεται ακριβώς όπως τα παίρνετε. Η αφοσίωση του θα είναι ανιδιοτελής αλλά προσοχή μη προδώσετε τα μυστικά και τον έρωτα του. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με το δηλητήριο που είναι έτοιμος να διοχετεύσει σε ολόκληρο το σώμα αλλά και τη ζωή σας. Δε θα μπορείτε να σταθείτε πουθενά. Είναι καλύτερα για πολλούς να στραφούν προς άτομα άλλου ζωδίου πολύ πιο εύκολα και ανώδυνα από τον Σκορπιό. Τα άτομα του Σκορπιού από πολύ νεαρή ηλικία δείχνουν τα χαρακτηριστικά του ζωδίου τους, δηλαδή την επιθετικότητα, την ισχυρογνωμοσύνη και τη ριψοκίνδυνη συμπεριφορά. Από την άλλη είναι σχεδόν πάντα επιμελείς μαθητές, επιτυχημένοι επαγγελματίες και άριστοι συνεργάτες.

Το αγαπημένο χρώμα τους είναι το μαύρο αλλά και το κόκκινο, ειδικά σε συνδυασμό.

Advertisements