Άντρας Κριός

Ο άντρας Κριός είναι συνήθως σιωπηλός και μυστικοπαθής, δεν ανοίγεται εύκολα, ειδικά στην αρχή της σχέσης. Αργότερα, βέβαια γίνεται πιο προσιτός, αλλά αυτό αργεί να γίνει και μόνο αν του δώσετε την ευκαιρία να σας εμπιστευτεί. Όπως όλοι οι Κριοί, ενθουσιάζεται και απογοητεύεται πολύ εύκολα και γρήγορα. Είναι εγωιστής, εγωκεντρικός και για να σταθείτε δίπλα του θα πρέπει να μπορείτε να τον επαινείτε και να τον επιδοκιμάζετε συνεχώς. Θέλει να αισθάνεται σημαντικός για εσάς και πρέπει να τονώνετε το εγώ του. Οι άντρες Κριοί θεωρούνται πολύ ερωτικοί και αρκετά γοητευτικοί, ελκύουν και έλκονται από πολλούς συντρόφους. Η ζωή τους πλημμυρίζει από πολλά φλερτ, πολυάριθμες σχέσεις, χωρισμούς, πάθη και ταραγμένες ερωτικές ιστορίες. Μέσα σε όλα αυτά όμως, θεωρούν αδυναμία την εκδήλωση τρυφερότητας και την ευγένεια. Για αυτό υιοθετούν μια σκληρή και αμείλικτη συμπεριφορά και αρκετά στοιχεία αναισθησίας ακόμα και απέναντι στη γυναίκα που αγαπούν.

Άντρας Κριός

Άντρας Κριός

Για να μπορέσετε να σταθείτε δίπλα του χωρίς προβλήματα, πρέπει να είστε αναλόγου χαρακτήρα, να ανήκετε στις γυναίκες που ψάχνουν τον ζωώδη άντρα, χωρίς να παραπονιέστε για την έλλειψη αβρότητας, διακριτικότητας και ευγενικών χαρακτηριστικών. Αδιαφορεί για τα συναισθήματα των άλλων και το φανερώνει. Είναι όμως πολύ ελκυστικός και αγαπητός στις γυναίκες και δυστυχώς για σας, δεν έχει και πολλές άμυνες ενάντια στους πειρασμούς. Είναι γενικά ειλικρινής άνθρωπος και ευθύς. Σπάνια κρύβει την αλήθεια, κι αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπολογίζει τις συνέπειες. Είναι διατεθειμένος να ξαναρχίσει δέκα φορές από την αρχή ξανά και ξανά. Άρα θεωρείται δύσκολο να σας κοροιδέψει. Αν δεν σας θέλει πια, θα σας το πει. Δεν υπάρχει λόγος για ψέμματα.

Είναι γενικά ρομαντικός αλλά και λάτρης της περιπέτειας. Ο ρομαντικός Κριός μπορεί το απόγευμα να σας προσφέρει λουλούδια και γλυκά φιλιά και την επόμενη μέρα να σας παρατήσει για κάποια άλλη. Όχι ότι είναι άπιστος, Αντιθέτως, όπως έχει ήδη ειπωθεί είναι τίμιος και μισεί την μοιχεία. Κάτι όμως δε πήγε καλά. Ίσως τον παραμελήσατε, ίσως πάλι τον καταπιέσατε με τις περιποιήσεις σας. Ίσως θα πρέπει να τονώνετε το ρομαντικό εγώ του. Αν η αγάπη σας είναι σε μυθιστορηματική υφή, η καρδιά του Κριού θα γίνει χίλια κομμάτια. Μετά ο Κριός σας θα σας θυμώσει και ξέρετε καλά τι σημαίνει αυτό! Τέλος θα ψάξει να βρει κάποια άλλη ρομαντική ύπαρξη από εσάς. Αυτό δεν είναι ατιμία. Κατά τη γνώμη του, δεν φταίει εκείνος, αλλά αντιθέτως εσύ που τον έκανες να πιστέψει ότι ήσουν κάτι άλλο από αυτό που ίσως περίμενε ο ίδιος!

Όταν ο Κριός λέει μυθιστορική υφή , εννοεί ότι σας φανταζόταν ο ίδιος κάτι σαν την Ωραία Κοιμωμένη και τελικά ανακάλυψε πως μάλλον μοιάζετε με τον Κακό τον Λύκο. Καλό θα είναι να είστε περιποιημένες μπροστά του και να εκπέμπετε θηλυκότητα, (κάτι που άλλωστε θέλουν όλοι οι άντρες ανεξαρτήτου ζωδίων)αλλά και να έχετε ταυτόχρονα αγορίστικη συμπεριφορά. Ο Κριός είναι γενικότερα ευθύς σε όλα και αν κάτι δεν του αρέσει θα σας προειδοποιήσει, γιατί δεν μπορεί να προσποιηθεί. Καλό θα ήταν να μην τον καταδιώκετε και να του αφήνετε την πρωτοβουλία. Επίσης καλό θα είναι να μην είστε απόμακρες και ψυχρές γιατί ο ενστικτώδης χαρακτήρας του τον κάνει και παγώνει.

Ο Κριός θέλει να είναι πρώτος σε κάθε τι. Ζηλεύει βέβαια εσάς, αλλά εσείς θα πρέπει να του έχετε τυφλή εμπιστοσύνη σε όλα. Θα πρέπει να του δικαιολογήσετε το ότι έλειπε όλο το βράδυ- πράγμα που ίσως αρνείται σε σας. Μην κάνετε ποτέ το λάθος να συμφωνήσετε με τον εχθρό, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να είστε δίκαιη προσχωρώντας στην εχθρική παράταξη. Πρέπει να αγαπάτε ό,τι αγαπάει και να μισείτε ότι μισεί. Να θυμάστε, η έκρηξη του είναι σίγουρα προτιμότερη από τη παγερότητα! Ο θυμός περνάει αμέσως, ενώ ο πάγος φανερώνει ανία, που σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για εσάς!

Άντρας Κριός

Άντρας Κριός

 

Συνήθως οι Κριοί ωριμάζουν πολύ αργά. Τους αρέσει η ταχύτητα, είναι γενναίοι, έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και μπαίνουν πάντα μπροστά. Μπορούν όμως και να γίνουν ανυπόφοροι, παράλογοι, εγωιστές, απαιτητικοί και να έχουν μεγάλη απέχθεια για την αδυναμία. Καλό θα είναι να δεχτείτε τους φίλους ενός Κριού έτσι όπως είναι αλλά να μην περιμένετε την ίδια αντίδραση και για τις δικές σας φίλες! Όσον αφορά τα οικονομικά, δεν του αρέσει ο έλεγχος. Τα χρήματα είναι δικά του και εκείνος είναι που τα κέρδισε.

Γενικά, προτιμάει γυναίκες νεότερες με έντονη προσωπικότητα και εξίσου λάγνες και φλογερές όπως αυτός. Κυνηγά τη μελλοντική του σύντροφο με πάθος και τόσο πιεστικά, που το θύμα ή θα υποκύψει ή θα φοβηθεί και θα φύγει. Αν συναντήσει επανειλημμένη αντίσταση και άρνηση, είναι πολύ πιθανό να εγκαταλείψει την πολιορκία για κάποια άλλη γυναίκα που δεν θα του αντισταθεί και τόσο.. Μισεί την απόρριψη και δεν μπορείτε εσείς, (ποια είστε άλλωστε!), να του πείτε όχι. Η γυνάικα του άντρα Κριού, πρέπει να έχει αντοχές, υπομονή, να ξέρει από ψυχολογία και να τον φροντίζει, χωρίς να τον καταπιέζει, να τον περιορίζει και χωρίς να τον παρατηρεί.Όσο τα κάνει αυτά, θα είναι η μοναδική για αυτόν και εκείνη θα απολαμβάνει τον τέλειο σύζυγο.

Advertisements