Άντρας Ταύρος

Ο άντρας Ταύρος είναι το κλασσικό πρότυπο του αρσενικού. Δεν παραλείπει βέβαια να διαλαλήσει αυτό το γεγονός και να το εκδηλώσει με την πρώτη ευκαιρία. Είναι έτοιμος να αποδείξει τα αρσενικά του χαρακτηριστικά είτε με βίαιη επιβολή των όσων πιστεύει είτε με πολύ αυταρχικό ύφος. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της σχέσης, σίγουρα θα το διαπιστώσετε, ειδικά αν προσπαθήσετε να τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα. Φαίνεται ιδαίτερα αρρενωπός, σκληρός, σταθερός και εμπνέει εμπιστοσύνη στον γυναικείο πληθυσμό. Πατάει σταθερά στη γη, είναι ήρεμος, προσεκτικός και λογικός. Μιλάει λίγο και έχει πάντα σχεδόν χαρούμενη και φιλική διάθεση. Σίγουρα τα οικονομικά του με κάποιο τρόπο πάνε καλά.Ο άντρας αυτός σχεδιάζει προσεκτικά το μέλλον του, θέλει να είναι σίγουρος για τις αποφάσεις του, λατρεύει την οικονομία και απεχθάνεται την επιπολαιότητα.

Οι γυναίκες ξετρελαίνονται μαζί τους, καθόσον στην αρχή κάθε σχέσης προβάλλουν ένα φλογερό, παρορμητικό και προστατευτικό εαυτό προς αυτές. Πράγματι, ο άντρας Ταύρος, θα εκφραστεί πάρα πολύ εύκολα μόλις πρωτογνωρίσει μια γυναίκα που του αρέσει. Ερωτεύεται εύκολα και σφόδρα. Το πάθος που τον κυριεύει, τον ωθεί να ξεστομίζει λόγια αγάπης αν και αδέξια και έτσι φαίνεται να έχει μεγάλη επιτυχία στο γυναικείο φύλο. Όμως δεν πρέπει να ξεγελιέστε. Ο Ταύρος σας, πολύ γρήγορα θα συνέλθει και θα κρυφτεί βαθιά στον εαυτό του. Θεωρεί πια, ότι είναι περιττό να ασχολείται με τέτοια ακραία πράγματα και εκδηλώσεις, εφόσον σας έχει δηλώσει τα συναισθήματα του εξαρχής. Εσείς πρέπει να το ξέρετε ήδη πόσο πολύ σας αγαπάει και να μην ανησυχείτε, ούτε φυσικά να ζητάτε τέτοιου τύπου εκδηλώσεις.

Ο Ταύρος γενικά αργεί πολύ να θυμώσει, αν όμως θυμώσει καλό θα είναι να εξαφανιστείτε… Το πείσμα του επίσης είναι χαρακτηριστικό. Όσο αυξάνονται τα εμπόδια και τα βάσανα, τόσο αυξάνεται η αντοχή του. Αυτός είναι ο λόγος που ο Ταύρος κάνει συχνά το λάθος να συνδέεται με ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, και χρειάζεται μετά πολύ χρόνο για να επουλώσει τα τραύματα του.

Ο άντρας Ταύρος δεν είναι για πολλά λόγια. Είναι άνθρωπος των έργων. Οι παροχές του προς εσάς, αν είστε η γυναίκα της ζωής του, θα είναι τέτοιες που δε θα έχετε λόγο να παραπονιέστε για την έλλειψη αβρότητας. Και βέβαια, μην διανοηθείτε να ζητήσετε μαι δημόσια εκδήλωση αγάπης. Απαγορεύεται! Οι Ταύροι αφού κατακτήσουν την γυναίκα που θέλουν, παύουν πια να είναι ευαίσθητοι ως προς τις συναισθηματικές της ανάγκες και θεωρούν δεδομένο πως είναι αυτές ικανοποιημένες. Άλλωστε δεν τους λείπει τίποτα. Είναι άψογοι στο να φροντίζουν για όλα τα απαραίτητα του σπιτιού. Δεν στενοχωριούνται για τις δαπάνες που απαιτούνται για τον πλήρη εξοπλισμό του σπιτιού, αλλά και για τα έξοδα όλων των μελών της οικογένειας. Θέλουν όμως να ξέρουν που πηγαίνουν τα χρήματα. Ο άντρας Ταύρος είναι άνθρωπος που του αρέσει η καλοπέραση, το καλό φαγητό, το ποτό και φυσικά η γυναικεία παρέα. Είναι άτομο που δεν μπορεί να ζήσει όπως τύχει, χρειάζεται τη βολή του και τις συνήθειες του. Οι φίλοι και οι οικογένεια του είναι απαραίτητοι για να μπορεί να ζει και να αισθάνεται ασφάλεια.

Άντρας Ταύρος

Άντρας Ταύρος

 

Με τις γυναίκες είναι ευγενικός, πονόψυχος και καμιά φορά ντροπαλός, ειδικά αν δεν τις γνωρίζει καλά ή όταν είναι φιλική ή επαγγελματική σχέση. Από την γυναίκα της ζωής του απαιτεί τη φροντίδα πάνω απόλα. Χρειάζεται να νιώθει τη γυναικεία παρουσία παντού, με τη μορφή της αγάπης και της γυναίκας-μητέρας που θα νοιαστεί για όλα αυτά που θα κάνουν τη ζωή του εύκολα, ξεκούραστη και ικανοποιητική. Ο άντρας Ταύρος έχει πάρα πολύ ανάγκη από μια ζωή ρουτίνας. Οι συνήθειες του και η συγκεκριμένη καθημερινή πρακτική του είναι απαραίτητα για να δημιουργήσει. Το καθημερινό επαναλαμβανόμενο πρόγραμμα του, του προσφέρει το απαραίτητο ασφαλές πλαίσιο μέσα στο οποίο αισθάνεται σιγουριά και σταθερότητα. Είναι οδυνηρό για τον Ταύρο να του ζητάτε να αλλάξει πράγματα στη ζωή του. Ουσιαστικά είναι σαν να του ζητάτε να αλλάξει εαυτό. Του είναι φοβερά δύσκολο να προσαρμοστεί σε καινούρια δεδομένα. Κάθε αλλαγή για αυτόν είναι επώδυνη. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ταύρος είναι σταθερός και πιστός στις σχέσεις του. Δεν αντέχει τη σύγκρουση η οποία θα επιφέρει κάποια αλλαγή στη ζωή του είτε αυτό είναι μια απιστία είτε ένα διαζύγιο. Οι Ταύροι μισούν την ιδέα ενός διαζυγίου γιατί θεωρούν ότι έχουν αποτύχει ατομικά αλλά και κοινωνικά.

 

Ο Ταύρος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να σας κρατήσει κοντά του. Καμιά φορά φαίνεται ακόμα πως διαθέτει περίεργες αντοχές ακόμα και στην απιστία εκ μέρους σας, αρκεί να έχει μια αληθοφανή κάλυψη και ένα άλλοθι που να μπορεί να κρυφτεί πίσω του και να δικαιολογήσει την υποχώρηση του. Όμως μην περιμένετε πως θα σας το συγχωρέσει, ούτε μπορεί να είναι κάτι που θα συμβαίνει μονίμως. Αν αποφασίσει πως δεν είστε άξια εμπιστοσύνης του πια ή συντρέχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους δεν είναι πια περήφανος για σας, να είστε σίγουρες πως η απόφαση του είναι οριστική και αμετάκλητη.

Γενικότερα, οι άντρες Ταύροι θα πρέπει να ξεκουράζονται συχνά.Βέβαια, έχουν πολύ ανθεκτική υγεία, δουλεύουν όμως συνήθως σκληρά και ο μεσημεριανός ύπνος τους είναι απαραίτητος!(ο ύπνος είναι κάτι που τους αρέσει πολύ!) Το σπίτι τους θα είναι ανοιχτό για τους έμπιστους φίλους και τους σοβαρούς ανθρώπους. Ο Ταύρος λατρεύει τις φιλικές συγκεντρώσεις, αντίθετα απεχθάνεται τα πολυσύχναστα πάρτυ με όλους εκείνους τους βαρετούς, επιπόλαιους τύπους που κάνουν φασαρία.

Άντρας Ταύρος

Άντρας Ταύρος

Ο έρωτας για τον Ταύρο είναι πρωταρχικής σημασίας και έρχεται πρώτο θέμα στη ζωή του. Στη γυναίκα που θα τον προκαλέσει και που θα αγαπήσει, θα επενδύει όλα του τα όνειρα. Πρέπει να το ξέρετε αυτό! Είναι επίσης αυταρχικός αρκετά και συντηρητικός στις απόψεις του. Γενικά, δεν σηκώνει αντιρρήσεις από τα άτομα της οικογένειας του και πολύ περισσότερο από τη σύζυγο. Απαιτεί υποταγή και υπακοή. Οι ρόλοι του άντρα και της γυναίκας είναι γνωστοί και προκαθορισμένοι εδώ και χρόνια και δεν υπάρχει λόγος να αλλαχτεί αυτό. Λίγες είναι οι βελτιώσεις που πιθανόν με τη διπλωματία σας μπορείτε να επιφέρετε σε αυτή του την άποψη.

Θυμηθείτε πως τα χρώματα είναι κάτι που επηρεάζουν τη διάθεση του, έστω ασυνείδητα. Το ήρεμο και ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον θα τον μετατρέψουν σε έναν ήρεμο, γεμάτο αγάπη και αφοσίωση Ταύρο. Ένα ζεστό μπάνιο κι ένα καλό γεύμα είναι το καλύτερο για να τον κάνουν να χαλαρώσει. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από έναν ήρεμο και σίγουρο Ταύρο.

Advertisements