Άντρας Δίδυμος

Ο άντρας στους Διδύμους είναι ο πιο τρυφερός, γλυκός, προστατευτικός και ιδανικός άντρας του ζωδιακού..μόνο κατά τα λεγόμενα του!! Όποια γυναίκα τον αντιμετωπίσει νομίζει πως βρήκε τον τέλειο άντρα! Είναι τόσο γλυκομίλητος, τόσο περιποιητικός, κάνει τόσα πολλά κοπλιμέντα και δείχνει τόσο ενθουσιασμένος, που η συνομιλήτριά του αφοπλίζεται! Το πνεύμα και η ευγλωττία του, η κοινωνική του μόρφωση και η εκλεπτυσμένη του συμπεριφορά παραπέμπουν σε ιδανικές και παραμυθένιες καταστάσεις. Στην πραγματικότητα όμως είναι ένας δεινός διπλωμάτης και άφταστος ηθοποιός που δίνει την κατάλληλη παράσταση για να εντυπωσιάσει όλους αυτούς που τον ακούνε και τον βλέπουν και όχι μόνο τη συγκεκριμένη γυναίκα. Είναι άνθρωπος που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τα φώτα των προβολέων και έχει ανάγκη τη συνεχή επιβεβαίωση. Αν για να το πετύχει αυτό χρειαστεί να υποδυθεί κάποιο ρόλο, θα το κάνει χωρίς τύψεις!

Άντρας Δίδυμος

Άντρας Δίδυμος

 

Ο άντρας αυτός είναι άπιαστος σαν τον αέρα. Μη νομίσετε ποτέ πως σας ανήκει, πως είναι δικός σας και του χεριού σας. Αυταπατάστε,χωρίς αμφιβολία! Ο Δίδυμος άντρας δεν ανήκει πουθενά! Είναι ταλαντούχος στην τέχνη του φλερτ, δεν τον ενδιαφέρει αν η υποψήφια σύντροφος είναι δεσμευμένη ή παντρεμένη, έτσι αυτός θα ρίξει τα δίχτυα του και θα την πιάσει στα σίγουρα! Δεν έχει ενδοιασμούς ούτε αν ακόμα είναι και αυτός σοβαρά δεσμευμένος ή παντρεμένος! Ένα άτομο του ζωδίου αυτού, ποτέ δεν προσκολλάται στα καθιερωμένα και απαξιεί με μεγάλη ευκολία την ασφάλεια και τη σιγουριά ενός σοβαρού δεσμού, για χάρη κάθε καινούριου ενδιαφέροντος! Αν ο άντρας Δίδυμος καταλάβει πως οι προθέσεις σας είναι σοβαρές με την έννοια πως αποσκοπείτε στο να του στερήσετε την ελευθερία του, είναι πιθανόν να οπισθοχωρήσει και να φύγει όσο μπορεί πιο γρήγορα από κοντά σας. Δεν ανέχεται τον έλεγχο, τις παρατηρήσεις, την πίεση και τη ρουτίνα. Η ζωή του είναι γεμάτη από καινούρια ενδιαφέροντα, νέους και παλιούς φίλους, πολλές δραστηριότητες, πολλά φλερτ και πολλά διαζύγια!

Τρέμει στη σκέψη πως μπορεί να περάσει μια ολόκληρη ζωή με την ίδια γυναίκα, όπου θα συζητάει τα ίδια πράγματα, θα κάνει τις ίδιες κινήσεις καθημερινά και θα αντιμετωπίζει την ίδια οικογενειακή κατάσταση. Για αυτό καλύτερα εάν ενδιαφέστε για έναν Δίδυμο άντρα δείξτου αδιαφορία στους θεσμούς και ειδικά του γάμου, κρατήστε απόσταση ασφαλείας από κοινωνικά γεγονότα και κοινωνικές υποχρεώσεις και προσπαθήστε να του δώσετε να καταλάβει πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τον κάνετε να νιώσει εγκλωβισμένος στη σχέση σας καθόσον σέβεστε πάνω απόλα την προσωπική του ελευθερία! Ο Δίδυμος έχει πολλά χαρίσματα παρ΄όλαυτά. Είναι ευχάριστος, ενδιαφέρων, αεικίνητος και έτοιμος για τα πάντα! Αρκεί αυτά να είναι καινούριες ιδέες. Είναι πάντα ευγενικός και χαμογελαστός, δεν παρεξηγείτε συνήθως εύκολα και συγχωρεί σχεδόν αμέσως.

Συνήθως ο άντρας αυτός, δεν είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός ή τουλάχιστον προσπαθεί και καταφέρνει να κρύψει επιμελώς τα αισθήματα του. Δεν διακατέχεται από πάθη και δεν αφήνεται ποτέ να παρασυρθεί στον παράδεισο και την κόλαση ενός έρωτα. Πάντα ελέγχει τον εαυτό του και τη συμπεριφορά του. Ο τρόπος που ενεργεί και σκέφτεται είναι άκρως λογικός και κρίνει τις καταστάσεις αντικειμενικά, χωρίς να επηρεάζεται από υποκειμενισμούς. Θεωρεί  δε την υπερευαισθησία  χαρακτηριστικό των επιπόλαιων και ανεγκέφαλων ανθρώπων. Ο άντρας αυτός, απαιτεί από τη γυναίκα του να είναι τρυφερή και γεμάτη κατανόηση, να του συμπαραστέκεται πάντα και φυσικά αν μπορεί να διαχειρίζεται τα οικονομικά του, καθόσον αυτός είναι ιδιαίτερα σπάταλο. Επίσης, δεν διαθέτει ιδιαίτερη υπομονή, κατανόηση και προπάντων δεν μπορεί να προσφέρει κανενός είδους ασφάλεια! Η ερωτική πίστη, είναι λέξη άγνωστη γι αυτόν και φυσικά αν τον αμφισβητήσετε, θα αντιμετωπίσετε τον κυνισμό και την ειρωνεία του! Μαζί του σίγουρα δεν πρόκειται να πλήξετε, αλλά δεν είναι και τίποτα σίγουρο! Δεν συγκινείται από κανενός είδους διασφάλιση, δέσμευση και τυπικότητα! Καλή τύχη!

Advertisements