Άντρας Λέων

Ο άντρας Λέων είναι ο πιο ανοιχτόκαρδος, γενναιόδωρος και καλοσυνάτος όλων των ζωδίων. Αυτό βέβαια υπό προυποθέσεις! Οι περισσότεροι Λέοντες είναι άνθρωποι που αν βρεθούν σε περιβάλλον που τους επιδοκιμάζει, τους επιβραβεύει και τονώνει την αυτοπεποίθηση τους, αναδεικνύουν τον καλύτερο τους εαυτό. Έτσι και ο άντρας Λέων, εάν περιστοιχίζεται από την κατάλληλη σύντροφο, αποδεικνύεται ο πιο περιζήτητος σύζυγος και σύντροφος. Είναι πάντα έτοιμος και πρόθυμος να βοηθήσει, να τρέξει και να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες της αγαπημένης του και των παιδιών του. Είναι πάντα σε θέση να προσφέρει όμορφα και ακριβά δώρα και να θυμυθεί κάθε επέτειο και γιορτή. Μην περιμένετε λεπτότητες και αβρότητες από έναν άντρα Λέοντα. Οι άρχοντες δε δέχονται σχόλια, δεν είναι ευάλωτοι και πρέπει να κρατούν χαρακτήρα.

Άντρας Λέων

Άντρας Λέων

 

Γενικά είναι πιστός στις σχέσεις του γιατί πιστεύει στον παραδοσιακό τρόπο ζωής, αλλά και γιατί δε διαθέτει εκείνη την πονηράδα και την δεξιοτεχνία που χρειάζεται για να τα βγάλει πέρα με πολλές γυναίκες μαζί. Παρολαυτά, πολλές φορές παρασυρμένος από το πάθος που του έχει εμφυσήσει το στοιχείο της Φωτιάς στο οποίο ανήκει, και αναζητώντας τη φλόγα που νομίζει πως δεν έχει βρεί, δημιουργεί κάποιες ανώδυνες εξωσυζυγικές σχέσεις. Πάντα όμως αφού καταλαγιάσει η ένταση, ξαναγυρίζει στη βολή και τη σιγουριά του σπιτιού του. Από τη σύντροφο και σύζυγο του όμως δεν ανέχεται την παραμικρή απιστία ούτε καν την υποψία της. Οι καυγάδες τους οποίους δημιουργούν είναι ομηρικοί και αντάξιοι ενός βασιλιά που αμφισβητούν την κυριαρχία του. Πρέπει να απαιτήσει και να επαναφέρει την τάξη στο βασίλειο του η οποία διαταράχτηκε, με οποιοδήποτε κόστος. Στο σπίτι και την οικογένεια του επιβάλλει τους όρους του και τις επιθυμίες του, τα οποία είναι νόμοι.

 

Είναι πολύ στοργικός πατέρας αλλά καμιά φορά είναι γενναιόδωρος πάνω από το μέτρο, σε αυτά τα μέλη της οικογένειας που τον κολακεύουν ιδιαίτερα και πάνε περισσότερο με τα νερά του. Ένα αρκετά έξυπνο πιτσιρίκι και μια διπλωμάτισσα γυναίκα, μπορούν να κερδίσουν πάρα πολλά από ένα σύζυγο και πατέρα Λέοντα. Η γυναίκα ενός Λέοντα πρέπει να είναι πάντα έτοιμη και πρόθυμη να τον περιποιηθεί, γιατί οι αδιαθεσίες πραγματικές ή φανταστικές, πάντα είναι πολύ συχνή στους Λέοντες. Θέλουν με κάποιο τρόπο να τραβήξουν την προσοχή και πολλές φορές μια εικονικήα ασθένεια, μπορεί να είναι μήνυμα πως πρέπει να του δώσετε την ανάλογη σημασία, γιατί με το τρόπο του θέλει κάτι να σας πει.

 

Ο άντρας Λέων δε φεύγει εύκολα από το σπίτι στο οποίο υπάρχει μια γυναίκα αρκετά θυληκιά και πρόθυμη να ικανοποιήσει την ανάγκη του για φροντίδα, κατανόηση και προπαντός υπακοή! Αν είστε αυτού του τύπου ή αν μπορείτε να παίξετε αυτόν τον ρόλο,( ο Λέων δε θα καταλάβει τη διαφορά), θα έχετε τον πιο πιστό και αφοσιωμένο σύντροφο του κόσμου!

Advertisements