Άντρας Παρθένος

Ο άνδρας Παρθένος δεν είναι από τους φλογερούς και παθιασμένους εραστές που θα σας παρασύρει στα μονοπάτια του έρωτα, με τα λόγια και τις πράξεις του. Είναι απόλυτα προσγειωμένος, λογικός και περιορίζεται στα τελείως απαραίτητα. Απαιτεί από τη σύντροφο του απόλυτη ειλικρίνεια και συνέπεια. Απολαμβάνει πραγματικά το φλερτ, γιατί ο έρωτας γι αυτόν είναι περισσότερο στο πνεύμα παρά στο σώμα και εξαντλεί την υπομονή της συντρόφου του στην διαδικασία των προκαταρκτικών. Γενικά, είναι ντροπαλόςκαι δυσκολεύεται να εκφραστεί συναισθματικά. Ελκύεται από έξυπνες και δραστήριες γυναίκες, οι οποίες διαθέτουν χιούμορ και έντονη προσωπικότητα. Το πνεύμα τον διεγείρει αλλά μισεί την ασυνέπεια σε όλες τις εκδηλώσεις της. Μην διανοηθείτε να αργήσετε στα ραντεβού ή να μην τηρείτε αυτά που λέτε και υπόσχεσθε. Θα τον χάσετε πολύ γρήγορα.

 

Άντρας Παρθένος

Άντρας Παρθένος

Για να φτάσετε στο σεξ μαζί του, μάλλον θα πρέπει να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Ο άνδρας Παρθένος είναι δειλός και άτολμος μπροστά σε μια έξυπνη και σπιρτόζα γυναίκα και πολύ πιθανόν αν τον περιμένετε να βαρεθείτε. Είναι διακριτικός, λεπτός και πολύ αβρός στις πρακτικές και τις κινήσεις του και σχεδόν πάντα στοχεύει στην ικανοποίηση της συντρόφου του. Στο σεξ οι περισσότεροι Παρθένοι είναι γνώστες της γυναικείας ανατομίας και ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται τις τεχνικές με τα χέρια. Δεν είναι σχεδόν ποτέ βίαιος, σκληρός ή χυδαίος και μισεί όλες αυτές τις εκδηλώσεις. Δεν έχει ανεπτυγμένη τη φαντασία σε αυτόν τον τομέα και μάλλον καλά θα ήταν να μπορείτε να τον προκαλείτε κ εσείς, για να τον ενθαρρύνετε. Οι άντρες Παρθένοι,συνήθως κουβαλούν πολλές αναστολές και ταμπού από τα πατρικά ακόμα σπίτια τους, με τα οποία συνεχίζουν και ζουν, χωρίς να μπορούν να τα αποβάλλουν εύκολα.

Γενικά, θεωρούν το σεξ μια κουραστική αν όχι βρόμικη ιστορία και πολύ συχνά προσπαθούν να το αποφύγουν, να το περιορίσουν ή να το ξεπεράσουν. Δεν το θεωρούν απαραίτητο στοιχείο στη ζωή τους και πιθανό να μπορούν να ζήσουν και χωρίς αυτό. Η συχνότητα του μια φορά το μήνα είναι άκρως ικανοποιητική για έναν άνδρα Παρθένο και προσπαθούν πάντα να ζήσουν χωρίς να εξαρτώνται από μια στενή σχέση. Είναι πολύ πιθανό, άλλοι να περιορίσουν το σεξ, σε συγκεκριμένη ώρα και μέρα και πέρα τούτον μηδέν. Πολλοί από αυτούς απφεύγουν τις δεσμεύσεις. Γενικά, οι Παρθένοι δεν είναι οπαδοί των εφήμερων σχέσεων αν και δεν επενδύουν στο σεξ και δε συμμετέχουν με όλο τους το είναι. Κρατούν μια αδιάφορη και ψυχρή στάση και αποστασιοποιούνται από την ψυχική επικοινωνία με τον σύντροφο τους. Παρόλαυτά, κάποιες φορές ακολουθούν τα άκρα.

 

Κάποιοι λίγοι Παρθένοι ανήκουν στους τραβεστί, στους ηδονοβλεψίες και σε άτομα που πρσβάλλουν και ταπεινώνουν τον σύντροφο τους. όμως αυτές οι περιπτώσεις είναι εξαίρεση. Οι πιο πολλοί ζουν μέσα σε μια εκνευριστική ρουτίνα που είναι άκρως προβλέψιμη και κουραστική για έναν πιο φλογερό σύντροφο.

Advertisements