Άντρας Ζυγός

Ο άντρας Ζυγός είναι η προσωποποίηση της αβρότητας, της ευγένειας και της γοητείας. Η ζωή του είναι γεμάτη από φλερτ, κατακτήσεις, σχέσεις και πάθη. Είναι μονίμως ερωτευμένος με τη γυναίκα και τον έρωτα και εμπνέεται από δύσκολες και μυστηριώδεις καταστάσεις. Μια έξυπνη και διπλωματική γυναίκα, μπορεί να τον ελκύσει και να τον σαγηνεύσει, χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Είναι όμως δύσκολος άνθρωπος, γιατί είναι έτοιμος να συμβιβαστεί με πράγματα παράταιρα, λόγω των ανασφαλειών του και της αναποφασιστικότητας του. Έτσι, πολύ συχνά καταλήγει σε σχέσεις και γάμους που δεν τον ικανοποιούν και φυσικά αναγκάζεται να συνεχίσει την πολυτάραχη ζωή του, για την οποία βέβαια πάντα φταίνε οι άλλοι, εκτός από αυτόν.

Άντρας Ζυγός

Άντρας Ζυγός

Ο άντρας Ζυγός είναι καλοντυμένος, ευγενικός και κομψός. Σχεδόν πάντα, διατηρεί τη φόρμα του και γυμνάζεται. Θέλει το καλύτερο γι αυτόν και τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν και φροντίζει έτσι ώστε να εξασφαλίζει στους δικούς του αυτά τα οποία χρειάζονται. Με την πρώτη ματιά οι άντρες Ζυγοί εμφανίζονται συγκαταβατικοί και πράοι, έτοιμοι να σας παραχωρήσουν την προτεραιότητα στις κινήσεις. Μην ξεγελιέστε όμως. Οι άντρες Ζυγοί, έχουν την ικανότητα, χωρίς πολλές φορές να διατάζουν ή να φωνάζουν, να σας ωθήσουν να υιοθετήσετε τη δική τους άποψη και τακτική, χωρίς να το καταλάβετε καν. Είναι τόσο διπλωμάτες και διαλλακτικοί, που καταφέρνουν σχεδόν πάντα να σας πείθουν πως έχουν δίκιο. Η απόφαση βέβαια είναι δικιά σας. Άλλωστε δεν μπορούν αυτόι να φέρουν τέτοιες ευθύνες. Προτιμούν τις τελικές αποφάσεις να τις παίρνουν οι άλλοι. Βέβαια όταν δεν πείθει με τον δικό του τρόπο, δεν αποκλείεται να εγείρει κάποια μορφή καταπίεσης, υψώνοντας τη φωνή του και κρατώντας μια αρκετά δυναμική στάση. Και πάλι βέβαια πετυχαίνει. Έτσι κι αλλιώς είναι ο άντρας του σπιτιού.

 

Ο άντρας Ζυγός είναι αθεράπευτα ρομαντικός αλλά και λογικός, του αρέσει να κάνει ακριβά δώρα και πάντα θέλει να ευχαριστήσει τη γυναίκα που τον ενδιαφέρει. Οι γυναίκες των Ζυγών είναι σχεδόν πάντα δυναμικές και αποφασιστικές έτσι ώστε να ισορροπούν τη ζυγαριά της ζωής του. Στις σχέσεις του υπάρχει πάντα μια καταιγίδα από μπλεγμένα και ανάμεικτα συναισθήματα αλλά και εντάσεις. Η προσωπική του ζωή μπορεί να είναι πολύ μπλεγμένη, γιατί πολύ απλά δεν του αρέσει να λέει όχι σε καμία. Έτσι σχεδόν πάντα έχει σχέσεις παράνομες, οι οποίες και τον εκστασιάζουν. Λόγω της φοβερής διπλωματίας που τον διακρίνει, τα πηγαίνει με όλους καλά και ποτέ δεν μπορέι κανείς να ξέρει, ποια κομμάτια της ζωής του εμπιστεύεται στον έναν και ποια στον άλλον. Είναι πολύ δύσκολο να έχει πραγματικούς και αληθινούς φίλους οι οποίοι ξέρουν τα πάντα γι αυτόν. Απλά δεν απορρίπτει ανθρώπους για διάφορους λόγους και δίνει στον καθένα κάτι, παίρνοντας τα ανάλογα.

 

Ο άντρας Ζυγός, συχνά δείχνει μια παθητική στάση απέναντι στα γεγονότα και τις σχέσεις, μέσα του όμως έχει πάρει την απόφαση να αποστασιοποιείται. Όταν ένας άνδρας Ζυγός πληγωθεί, δεν πρόκειται να σας το πει. Σιγά σιγά όμως θα απομακρυνθεί, θα γίνει μακρινός, απρόσιτος, ψυχρός και όταν νιώσει ανεξάρτητος από τη σχέση, θα φύγει. Είναι πολύ πιθανό όμως αν δεν πολεμήσετε, να είναι πάντα διαθέσιμος για φιλική ή τυπική σχέση, προκειμένου να μη χάσει την επαφή και μείνει μόνος. Μισεί την απομόνωση και τη μοναξιά. Έτσι μη νομίσετε πως ο άντρας Ζυγός είναι εύκολος και θα κάνει αυτό που θέλετε. Αν δεν υποκύψετε, θα φύγει με τον τρόπο του.

 

Οι άντρες Ζυγοί είναι πολύ καλοί και τυπικοί οικογενειάρχες, προσπαθούν πάντα να βρουν την ειρηνικότερη λύση στα προβλήματα του σπιτιού και χρησιμοποιούν τη λογική τους, πιο πολύ από το συναίσθημα. Πάντα μετά από έναν καυγά ψάχνουν τρόπο για να συμφιλιωθούν και καλά θα κάνετε να προσαρμοστείτε σε αυτό. Μισούν την φιλονικία και την ένταση θανάσιμα! Αντλούν ευτυχία από την ευτυχία των δικών τους, για αυτό θα φροντίσουν σίγουρα να σας κάνουν ευτυχισμένη!

Advertisements