Άντρας Σκορπιός

Στον άντρα Σκορπιό, όχι άδικα, αποδίδονται μυθικές και μαγικές ιδιότητες. Είναι ένα σαγηνευτικό και μυστηριώδες πλάσμα, που παρασύρει τη γυναικεία ψυχή ανεξέλεγκτα. Η ζωή του είναι πλούσια από κατακτήσεις, αλλά δύσκολα αγαπά και δίνεται ολοκληρωτικά. Οι πιο πολλές γυναίκες τον γνωρίζουν όσο αυτός αφήνει να τον μάθουν. Δηλαδή, καθόλου! Οι περισσότερες τον θεωρούν τόσο δύσκολο που φεύγουν μετά από λίγο. Αδυνατούν να τον καταλάβουν. Είναι ο ιδανικός παθιασμένος εραστής και υπερευαίσθητος σύντροφος μόνο γι αυτήν που θα μιλήσει στην ψυχή του και θα τη θεωρήσει σας πεπρωμένο του. Και βέβαια η γυναίκα αυτή θα πρέπει να τον αγαπήσει τόσο που θα παραβλέψει το ψυχρό προσωπείο του και θα διαβάσει αυτό που κρύβεται στα βάθη της ψυχής του.

Γενικά, ο άντρας Σκορπιός είναι εγωκεντρικός, δύσκολος, σκληρός, απόμακρος και άνθρωπος των άκρων. Συνήθως είναι άτομο έξυπνο με μεγάλη πνευματική καλλιέργεια και γνώσεις, γεμάτο πάθη και αδυναμίες τις οποίες όμως προσπαθεί να τις ελέγξει. Τις θεωρεί επικίνδυνες να του καταστρέψουν την εικόνα  που έχει κουραστεί να δημιουργήσει. Έτσι εμφανίζεται υπερβολικά αδιάφορος και αναίσθητος όσον αφορά στα συναισθήματα των άλλων, ακόμα και της συντρόφου του. Η αυτοπροστασία του απέναντι στις προκλήσεις, τις αδυναμίες και τα πάθη του είναι κάτι το αδιανόητο και ασύλληπτο. Τον ωθεί να κτίσει ένα τρομερά παγερό και ψυχρό προσωπείο, το οποίο τον κάνει απρόσιτο, απόμακρο, χαμένο βαθιά στις σκέψεις του. Δεν επιτρέπει σε κανέναν να τον ενοχλήσει γιατί απλά κόβει τα σύρματα των τηλεφώνων και των κουδουνιών. Ξαναγυρνά στον κόσμο, μόνο όταν εκείνος νιώσει έτοιμος. Δεν δίνει την ευκαιρία σε κανέναν να μάθει τα βαθύτερα μυστικά του και την ιδιωτική του ζωή.

Άντρας Σκορπιός

Άντρας Σκορπιός

Ο άντρας Σκορπιός είναι ένα τέρας φανερής αυτοπεποίθησης, φιλοδοξίας και κομπασμού. Δεν αποκλείεται όμως αυτή η επιτηδευμένη του στάση να αποτελει ασπίδα προστασίας και αποτέλεσμα παλαιότερων απρρίψεων και τραυμάτων. Το χαρακτηριστικό του είναι πως με την ίδια ευκολία που φτιάχνει έναν δεσμό, από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να τον χαλάσει. Δεν αισθάνεται καμία ενοχή ή λύπη. Δεν γνωρίζει κανείς αν αυτό ισχύει μόνο για τις επιφανειακές σχέσεις ή και για τις πιο βαθιές. Κανείς δεν μπορεί ποτέ να ξέρει αν μια σχέση είναι γι αυτόν βαθιά παρά μόνο ο ίδιος. Γενικά οι γυναίκες θεωρούν τους άντρες Σκορπιούς πολύ δύσκολα και ακατανόητα άτομα. Όμως είναι πολύ όμορφο το να μπορέσει κάποιος να ανακαλύψει την τόση μεγάλη ευαισθησία και την απέραντη τρυφερότητα που κρύβει ένας άντρας Σκορπιός κάτω από την φαινομενική παγωνιά του! Αν ποτέ το ανακαλύψει!!

 

Ο άντρας Σκορπιός είναι ίσως ο μόνος του ζωδιακού κύκλου που μπορεί να βιώσει τόσο αισθησιακά, παθιασμένα και βαθιά τον αληθινό έρωτα. Ελκύεται από δύσκολες και απρόσιτες γυναίκες και δεν υποχωρεί ποτε. Αν είστε στο στόχαστρο του, δεν ησυχάζει αν δεν σας κάνει δική του. Δεν βιάζεται ποτέ, παρατηρεί από μακριά και για όσο χρειάζεται, μέχρι να μαζέψει τα στοιχεία που θέλει και να σιγουρευτεί πως ο στόχος είναι αυτός που πρέπει. Μισεί την απόρριψη και δεν επιτρέπει στον εαυτό του να την υποστεί. Να θυμάστε κάτι. Ο άντρας Σκορπιός δεν πρόκειται ποτέ να σας δείξει πως σας θέλει. Πρέπει εσείς να κάνετε το πρώτο βήμα. Αυτός μόνο θα επιλέξει αν θα ανταποκριθεί ή όχι. Έχει την ικανότητα να νιώσει και να εξωτερικεύσει βαθιά και έντονα αισθήματα μόνο στην γυναίκα που θα θεωρήσει κάρμα του. Από αυτήν τη γυναίκα περιμένει να μοιραστεί μαζί της την άκρατη ερωτική του επιθυμία και τη βαθιά του αγάπη. Θα τις εκμυστηρευτεί σχεδόν τα πάντα. Ζητάει εκτός από σωματική αλλά και ψυχική επικοινωνία. Αν μπορείτε να του τα προσφέρετε θα είναι πάντα δικός σας.

Είναι αρκετά ευάλωτος απέναντι στη γυναίκα που ερωτεύεται που τη φοβάται. Νομίζει πως θα του ελέγξει τη ζωή και πολλές φορές αντιστέκεται, χωρίς να το θέλει. Είναι ντροπαλός και τα χάνει, συμπεριφέρεται σαν έφηβος και μπερδεύει τα λόγια του, ειδικά στην αρχή της σχέσης. Πολλές φορές, αυτός ο φόβος να μη χάσει τον αυτοέλεγχο του τον κάνει να φύγει και να καταλήξει σε λάθος και ίσως σε συμβατικό γάμο. Έτσι παρασυρμένος από το πάθος που του λείπει καταλήγει να έχει αρκετά συχνά εξωσυζυγικές σχέσεις. Είναι ικανός να νιώσει και να δεχτεί βαθύ και γεμάτο πάθος και ένταση έρωτα, αρκεί η γυναίκα που τον θέλει να καταφέρει να αντέξει τα ελαττώματά του και να φτάσει μέχρι εκεί.

Ο άντρας αυτός θεωρεί την γυναίκα που αγαπά ιδιοκτησία του και είναι φοβερά ζηλιάρης. Μην τον πιέσετε όμως να το ομολογήσει. Είναι αδύνατον να παραδεχτεί κάτι τέτοιο. Ούτε φυσικά θα αφήσει να φανεί. Απλά με τον τρόπο του, θα σας δώσει την εντολή πως δεν πρέπει να κυκολφορείτε εκτός σπιτιού χωρίς επίβλεψη, πως δεν χρειάζεται να δουλεύετε γιατί δεν σας λείπει τίποτα, υπονοώντας πως δεν ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει η ανεξαρτησία σας. Βέβαια με τον φανερά απειλητικά τρόπο του, θα φοβίζει όλους τους επίδοξους αντίζηλους, έτσι ώστε να μην έχετε καμία ελπίδα να στραφείτε αλλού. Είναι φοβερά καχύποπτος και επιφυλακτικός, κρίνοντας από τον εαυτό του και να ξέρετε πως δεν συγχωρεί την απιστία! Σας ευχόμαστε, να μην χρειαστεί να βιώσετε τις εκρήξεις ενός Σκορπιού και πόσο μάλλον τις βίαιες πρακτικές του. Μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα!

Advertisements