Άντρας Τοξότης

Εάν ζητάτε έναν άντρα γοητευτικό, δραστήριο, πολυσχιδή, ανεύθυνο, ξέγνοιαστο και ανέμελο που όμως πιθανόν να ανήκει και αλλού, αυτός είναι ο Τοξότης! Ο άντρας Τοξότης είναι άπιαστος. Δεν προσγειώνεται, δεν κατασταλάζει, δεν ανήκει πουθενά και δεν εξαρτάται από κανέναν. Οι ερωτικές του εμπειρίες συνήθως είναι πάρα πολλές, συλλέγοντας τις απαραίτητες γνώσεις, όπου αποτελεί και τον καθιερωμένο τρόπο ζωής του. Στις σχέσεις του είναι απρόβλεπτος. Γοητεύεται εύκολα από γυναίκες νέες, έμπειρες, δυναμικές, δραστήριες και σοβαρές αλλά του είναι αδύνατον πολλές φορές να εκτιμήσει σωστά τα δεδομένα και να παραμείνει πιστός. Δεν μπορεί να αφοσιωθεί σε ένα και μόνο άτομο και να μπει σε καλούπια και σε κλισέ. Χάνεται με τους φίλους του ολόκληρες εβδομάδες, εμφανίζεται απαιτώντας τη γυναίκα του, θυμάται να επισκεφτεί τους δικούς του στο χωριό και επανέρχεται τον επόμενο χρόνο. Η ζωή του είναι απρογραμμάτιστη και άστατη. Είναι επιρρεπής στις απολαύσεις και τις καταχρήσεις. Είναι άνθρωπος που λατρεύει τις ηδονές και τη ζωή και ποτέ δε θα προδώσει τον εαυτό του για καμία γυναίκα.Πολλοί Τοξότες δεν δημιουργούν οικογένεια αφού τους αρέσει η εργένικη ζωή.

Άντρας Τοξότης

Άντρας Τοξότης

Είναι πολύ πιθανό κάποτε να παντρευτεί μια πολύ αξιόλογη και σοβαρή γυναίκα. Τότε ορμώμενος από την ασφαλή οικογενειακή του κατάσταση, απλώνει τα δίχτυα του αλλού. Εάν, η γυναίκα του τον ανέχεται, αυτός πάντα θα ξαναγυρνά σε αυτήν. Αν δεν τον διώξει, θα μείνει εκεί και θα συνεχίσει την ίδια ζωή. Πάντα ψάχνει να βρει την ιδανική γυναίκα, η οποία φυσικά δεν υπάρχει, απογοητεύεται και επιστρέφει. Ο άνδρας Τοξότης δεν είναι καθόλου ρομαντικός. Θεωρείται λίγο αναίσθητος και ανεύθυνος και μονίμως είναι σαν να προσπαθεί να ξεφύγει από όλους και από όλα. Είναι παρορμητικός, δε σκέφτεται με τη λογική και φυσικά κάνει πολύ συχνά λάθη. Η αισιοδοξία και το χιούμορ του, τον βοηθάνε να ανταπεξέλθει στα προβλήματα που του δημιουργεί η ανευθυνότητα του. Είναι αρκετά αδέξιος και αφηρημένος.

Ο άντρας Τοξότης είναι ειλικρινής κι ευθύς. Ό,τι έχει να πει θα το πει χωρίς να νοιαστεί για την ταραχή που θα προκαλέσει. Μπορεί να είναι πολύ ωμός στους τρόπους του μέχρι και προσβλητικός. Θεωρείται κάπως άξεστος, αγενής και δεν διαθέτει λεπτότητα. Πολλές φορές καταφέρνει επιμελώς να κρύψει πράγματα που αφορούν την προσωπικότητα του. Έτσι ίσως δεν σας αφήνει να γνωρίσετε ποιος πραγματικά είναι αλλά αποκαλύπτει μόνο ένα μέρος του εαυτού του. Αυτό γίνεται στα πλαίσια της ανεξαρτησίας του και της αποφυγής δεσμεύσεων εκ μέρους του. Είναι ιδανικός στο να ακούει τα προβλήματα των φίλων του και να δίνει συμβουλές.

Advertisements