Άντρας Κριός & sex

Για τους Κριούς και ειδικά τους άντρες, το σεξ είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Δεν μπορούν να ζήσουν για πολύ χωρίς αυτό. Οι ερωτικές τους σχέσεις συνήθως ξεκινούν από πολύ νωρίς. Σπάνια επιλέγουν προσεκτικά την ερωτική τους σύντροφο, έτσι όμως αποκτούν αρκετά μεγάλη πείρα από νωρίς. Στην αρχή της κάθε σχέσης είναι πολύ παθιασμένοι και φλογεροί, αργότερα όμως σιγά σιγά καταλαγιάζει αυτό του το πάθος και καμιά φορά αποκτάει μια ρούτινα που στην πρακτική του σεξ ίσως γίνεται κουραστική.

Ειδικά από τη στιγμή που επαναλαμβάνει συνεχώς τα ίδια χάνει τη φαντασία του. Του είναι αρκετά δύσκολο να ικανοποιήσει μια σύντροφο που ζητάει την τρυφερότητα γιατί πολύ απλά δεν πολυκαταλαβαίνει τι είναι αυτό που θέλει. Αν λοιπόν είστε εσείς σε αυτή τη θέση, θα πρέπει με κάποιο πολύ διακριτικό τρόπο να τον καθοδηγήσετε και να του υποδείξετε τι είναι αυτό που επιθυμείτε. Προσοχή όμως! Ο Κριός αντιπαθεί τις υποδείξεις και τις παρατηρήσεις, όποτε θα ήταν καλό να είστε αρκετά προσεκτική.

Άντρας Κριός & sex

Άντρας Κριός & sex

Καμιά φορά, κάποιο Κριοί αρέσκονται σε ερωτικά τρίγωνα, ερωτικές ταινίες ή ομαδικό σεξ. Όμως αυτές είναι σπάνιες περιπτώσεις και πάντα είναι διαθέσιμοι να συμβιβαστούν με αυτό που εσείς έχετε να προτείνετε.

Advertisements