Άντρας Καρκίνος & sex

Ο άντρας που γεννήθηκε στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ο μεγάλος ρομαντικός του ζωδιακού, αλλά και πιο κυκλοθυμικός από όλους. Εκεί που μπορεί να είναι φοβερά απαιτητικός, την άλλη στιγμή μπορεί να μην έχει καθόλου κέφι για οτιδήποτε. Γενικά οι άντρες αυτοί είναι αρκετά ευγενικοί και διακριτικοί εραστές. Πάντα θα ενδιαφερθούν για τις ανάγκες της συντρόφου τους και η προτεραιότητα τους θα είναι η ικανοποίηση της. Δεν υποκύπτουν και ούτε αρέσκονται στις σχέσεις της μιας νύχτας. Σχεδόν πάντα αναζητούν τη γυναίκα της ζωής τους όπου και θα της αφιερωθούν. Έτσι συνήθως ο άντρας Καρκίνος είναι μάλλον ντροπαλός στην αρχή της κάθε σχέσης. Μπορεί να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να αποφασίσει όχι μόνο να μιλήσει στην αγαπημένη του, αλλά και για να προχωρήσει σεξουαλικά μαζί της.

Γενικά δεν του αρέσει η απελευθερωμένη συμπεριφορά της γυναίκας, η χυδαιότητα και οι ακραίες προτιμήσεις. Αν θέλετε να γοητέψετε έναν άντρα Καρκίνο, καλό θα ήταν να μην είστε καθόλου χυδαία και να μη χρησιμοποιείτε σεξουαλικά υπονοούμενα. Γενικά είναι επιφυλακτικός και συντηρητικός, μέχρι να καταλάβει τι θέλει η σύντροφος του. Είναι βέβαια δάσκαλος στα προκαταρκτικά και στη γυναικεία ανατομία. Πολύ δύσκολα θα συναντήσετε κάποιον Καρκίνο που δεν θα ξέρει να σας ικανοποιήσει, λόγω άγνοιας.

Οι άντρες Καρκίνοι έχουν διακυμάνσεις στη σεξουαλικά τους συμπεριφορά ανάλογα με τις φάσεις της Σελήνης. Επηρεάζονται, ασυνείδητα από τη Νέα Σελήνη αλλά και την Πανσέληνο. Γενικά, οι Καρκίνοι διεγείρονται από τα μεγάλα στήθη και ίσως ό,τι σχετίζεται με το γυναικείο στήθος να είναι και η μόνη τους ιδιαιτερότητα στο σεξ. Υπάρχει μια μειονότητα αντρών Καρκίνων, που διεγείρονται σεξουαλικά από εντολές και ταπεινώσεις, σε επίπεδο σαδομαζοχιστικό. Αυτή είναι μια ακραία κατάσταση, αλλά η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης ασκεί και τέτοιες επιδράσεις σε κάποια άτομα αυτού του ζωδίου. Γενικά όμως, η τρυφερότητα και η διακριτικότητα του είναι από τα πιο μεγάλα ατού του ζωδίου αυτού.