Άντρας Λέων & sex

Εάν είστε μια γυναίκα που θέλετε να γοητέψετε έναν άντρα Λέων, πρέπει να του δείξετε τον ανάλογο σεβασμό και την εκτίμηση που έχετε γι αυτόν και να αφήσετε να εννοηθεί πως του οφείλετε μεγάλη χάρη που δέχτηκε να σας αφιερώσει κάποια ώρα από τη ζωή του! Του χρωστάτε ευγνωμοσύνη που μπορέσατε και αγγίξατε το υπέροχο κορμί του και δεν θα ξεχάσετε ποτέ αυτές τις υπέροχες στιγμές που στην πραγματικότητα δεν τις αξίζατε! Με αυτόν τον τρόπο έχετε κερδίσει έναν καλό εραστή.

Άντρας Λέων & sex

Άντρας Λέων & sex

Ο άντρας Λέων αντλεί τη σεξουαλική του διέγερση από τον ναρκισσισμό του. Είναι πολύ καλός εραστής και ξέρει να αφουγκράζεται αυτά που θέλει η σύντροφος του. Το περιβάλλον που προτιμάει για σεξ είναι πάντα όσο πιο πολυτελές μπορεί να αντέξει, γεμάτο καθρέπτες για να μπορεί να αυτοθαυμάζεται και σίγουρα μεταξωτά σεντόνια. Δεν θα χάσει πολύ καιρό στα προκαταρκτικά, αρέσκεται στη λεκτική ερωτική έκφραση και προτιμάει στάσεις και πρακτικές που υπονοούν την ανωτερότητα του.

Οι άντρες Λέοντες γενικότερα δεν αγαπούν τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες, είναι συνήθως απλοί και παραδοσιακοί, υπερβολικοί στις εκφράσεις τους, κάνοντας κάτι πολύ φυσιολογικό και συνηθισμένο και πάντα περιμένουν να είστε ευγνώμονες και συγκαταβατικές.

Advertisements