Άντρας Παρθένος & sex

Ο άντρας Παρθένος δεν είναι από τους πιο φλογερούς και παθιασμένους εραστές που θα σας παρασύρει σε ερωτικά μονοπάτια με λόγια και με πράξεις. Είναι απόλυτα προσγειωμένος, λογικός και συνήθως περιορίζεται στα απολύτως απαραίτητα. Απαιτεί από τη σύντροφο του απόλυτη ειλικρίνεια και συνέπεια. Απολαμβάνει πραγματικά το φλερτ, γιατί ο έρωτας γι αυτόν είναι κυρίως στο πνεύμα παρά στο σώμα και εξαντλεί συνήθως τη σύντροφο του στα προκαταρκτικά. Γενικά όμως είναι ντροπαλός και δυσκολεύεται να εκφραστεί συναισθηματικά. Ελκύεται από έξυπνες και δραστήριες γυναίκες, οι οποίες διαθέτουν χιούμορ και έντονη προσωπικότητα. Το πνεύμα τον διεγείρει αλλά μισεί την ασυνέπεια. Μην διανοηθείτε να αργήσετε στα ραντεβού ή να μην τηρείτε αυτά που λέτε και υπόσχεσθε. Σίγουρα θα τον χάσετε.

Άντρας Παρθένος & sex

Άντρας Παρθένος & sex

Για να φτάσετε στο σεξ μαζί του, μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Ο άντρας Παρθένος είναι δειλός και άτολμος μπροστά σε μια έξυπνη και σπιρτόζα γυναίκα και είναι πολύ πιθανό αν τον περιμένετε να βαρεθείτε. Είναι διακριτικός, λεπτός και πολύ αβρός στις κινήσεις τους.  Δεν είναι καθόλου βίαιος ή χυδαίος και μισεί όλες αυτές τις εκδηλώσεις. Δεν έχει ανεπτυγμένη τη φαντασία σε αυτόν τον τομέα και μάλλον καλά θα ήταν να μπορείτε να τον προκαλείτε εσείς, για να τον ενθαρρύνετε. Οι άντρες Παρθένοι γενικά κουβαλούν πολλές αναστολές και ταμπού από τα πατρικά τους σπίτια, με τα οποία συνεχίζουν και ζουν, χωρίς να μπορούν να τα αποβάλλουν.

Οι περισσότεροι Παρθένοι θεωρούν το σεξ σαν μια βρόμικη αν όχι κουραστική ιστορία και πολύ συχνά προσπαθούν να το αποφύγουν και να το περιορίσουν. Δεν το θεωρούν απαραίτητο στοιχείο στη ζωή τους και είναι πολύ πιθανό να μπορούν να ζήσουν και χωρίς αυτό. Η συχνότητα του μια φορά το μήνα είναι άκρως ικανοποιητική για τους περισσότερους Παρθένους. Είναι επίσης πιθανόν πολλοί να περιορίσουν το σεξ σε συγκεκριμένη ώρα και μέρα και πέρα από αυτό όχι άλλο. Θα πρέπει να ξέρετε ότι έχει την τάση να βλέπει τη γυναίκα που αγαπάει σαν κάτι το διαφορετικό από τις υπόλοιπες και θα πρέπει να τον κάνετε να καταλάβει ότι έχετε τις ίδιες ανάγκες, όπως όλες και ότι ο έρωτας μπορεί να γίνει διασκεδαστικός ακόμα και με τη γυναίκα του.

Κάποιοι λίγοι Παρθένοι ανήκουν στους τραβεστί, στους ηδονοβλεψίες και σε άτομα που τους αρέσει να ταπεινώνονται και να ταπεινώνουν το σύντροφο τους. Όμως αυτές οι περιπτώσεις είναι η εξαίρεση. Οι πιο πολλοί , ζουν σε μια εκνευριστική ρουτίνα που είναι άκρως προβλέψιμη και κουραστική για έναν πιο φλογερό σύντροφο.

Advertisements