Άντρας Αιγόκερως & sex

Το σεξ για τον άντρα Αιγόκερω είναι πρωταρχική ανάγκη όπως και το χρήμα. Είναι οι δυο βασικές αξίες της ζωής του και όλα κινούνται γύρω από αυτά. Διεγείρεται σεξουαλικά αν υπάρχει και ο χρηματικός παράγοντας στη μέση. Πολλοί άντρες Αιγόκεροι συχνά καταφεύγουν σε πληρωμένο έρωτα, συνήθως υψηλού κόστους και επιπέδου για να ικανοποιήσουν τον ανδρισμό τους, τις περίεργες ορέξεις τους, οι οποίες δε θα γίνουν φυσικά γνωστές. Η έλλειψη συναισθημάτων που χαρακτηρίζει αυτόν τον άντρα, τον βοηθάει να διαχωρίσει τελείως τον σωματικό έρωτα από την υπόλοιπη ζωή του και ενώ ευχαριστεί το σώμα του, η ζωή του μένει ανεπηρέαστη και ίσως και ξέγνοιαστη. Ούτε ένταση, ούτε πάθη, ούτε ενοχές και ντροπή.

Άντρας Αιγόκερως & sex

Άντρας Αιγόκερως & sex

 

Ο άντρας Αιγόκερως απαιτεί από τη σύντροφο του να είναι πάντα διαθέσιμη, την ώρα που εκείνος θέλει. Δε σπαταλά ποτέ χρόνο από τη δουλειά και τις εργάσιμες ώρες του για να ικανοποιηθεί σεξουαλικά. Οι δουλειά είναι πάνω απ’ όλα! Γενικά, ο άντρας Αιγόκερως προσπαθεί να ικανοποιήσει πρώτα τη γυναίκα του. Οι πρακτικές του πολλές φορές είναι συντηρητικές και γενικότερα δεν αγαπούν κάτι το τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Ο συντηρητισμός είναι κατεστημένο και δε χρειάζονται πολλά πολλά.

Ο άντρας Αιγόκερως είναι πιστός στους θεσμούς, αλλά άπιστος στο σώμα. Μπορεί να τον έχετε αιώνιο σύντροφο αλλά ίσως το σώμα του να το μοιράζεται και με κάποια άλλη. Πολλές φορές διαχωρίζουν το σεξ από την αληθινή αγάπη.

Advertisements