Άντρας Σκορπιός & sex

Ο άντρας Σκορπιός είναι ένα ηφαίστειο, ένας εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος πυροδοτείται πολύ εύκολα. Μην παίζετε μαζί του στο κρεββάτι. Εάν είστε αυτό που θέλει, πράγμα που μόνο ο ίδιος το ξέρει, θα έχετε έναν άντρα δικό σας για πάντα. Εάν δεν είστε, θα τον έχετε τελείως προσωρινά ή ενδεχόμενα μαζί με άλλες τρεις τουλάχιστον. Οι Σκορπιοί, δεν εννοούν σεξ χωρίς εξουσία. Θέλουν να ελέγχουν κάθε σημείο του σώματος σας αλλά και του μυαλού σας. Οι περισσότεροι δίνουν εντολές στο κρεββάτι που θα πρέπει να τις δεχτείτε. Εσείς απλά υπακούτε. Τους αρέσουν οι πρακτικές που υπονοούν πλήρη υποταγή του γυναικείου κορμιού και αν αντισταθείτε πολύ, δε θα διστάσουν να σας δέσουν, να σας φιμώσουν και να σας βιάσουν!

Άντρας Σκορπιός & sex

Άντρας Σκορπιός & sex

Μπορεί στη σχέση να σας επιτρέπει να αναλύετε θέματα υψηλής πνευματικής αξίας, αλλά όταν φτάνετε στο σεξ, όλα είναι πρωτόγονα! Γενικά στο σεξ είναι λίγο βίαιοι, θέλουν άμεση ικανοποίηση , θα απαιτήσουν την τέλεια παράδοση σας και εκεί που όλα είναι ήρεμα και ρομαντικά, θα σας αρπάξουν και θα σας σύρουν βίαια στο κρεβάτι. Το τελείως γήινο και ζωώδες ένστικτο του άντρα Σκορπιού θα καταρρακώσει την αξιοπρέπεια, τη λεπτότητα και τη διακριτικότητα σας και θα παραδοθείτε σε αυτόν.

Ισότητα λοιπόν μπορεί να υπάρχει ακαδημιακά, ποτέ όμως για τη γυναίκα ενός Σκορπιού και σίγουρα όχι στο δικό του κρεβάτι.  Πολύ γρήγορα θα αναγκαστείτε να παραδοθείτε και πολύ αργότερα θα σας κάνει τη χάρη να το δεχτεί!

Advertisements