Άντρας Ιχθύς & sex

Ο άντρας αυτός είναι από αυτούς που θέλουν να προσφέρουν και στον τομέα του σεξ. Γι αυτά τα άτομα προέχει η ικανοποίηση της συντρόφου και το θεωρούν πρωταρχικό τους καθήκον. Στο σεξ δεν είναι βίαιος και σκληρός ή απαιτητικός. Προσεγγίζει τη σύντροφο του απαλά και αισθησιακά, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες και τα καλέσματα της. Δεν κάνει τίποτα περισσότερο από αυτά που τις αρέσουν και την ικανοποιούν και πάντα προσπαθεί να την καθησυχάσει και να της φερθεί στοργικά και τρυφερά. Ο άντρας αυτός βιώνει τον έρωτα πρώτα στο πνεύμα και το μυαλό και μετά σωματικά. Φροντίζει πάντα για το κατάλληλο αισθησιακό περιβάλλον και θέλει να έχει την άνεση του και τον κατάλληλο χρόνο.

Άντρας Ιχθείς & sex

Άντρας Ιχθύς & sex

Αγαπάει την πρωτοβουλία εκ μέρους της συντρόφου του και πολλές φορές νιώθει την ανάγκη να εκτελεί εντολές. Του αρέσει να του λέει τι να κάνει και πως να της συμπεριφερθεί. Δεν αναζητάει την αρχηγία στο κρεβάτι και γενικά προτιμάει τις πιο έμπειρες γυναίκες. Μερικές φορές, φαίνεται να είσαι πολύ δειλός και να δυσκολεύεται να προχωρήσει πέρα από τα προκαταρκτικά  στο σεξ αλλά και το φλερτ. Χρειάζεται την κατάλληλη ενθάρρυνση για να ανακτήσει τη λίγη αυτοπεποίθηση που διαθέτει. Και τότε αποδεικνύεται επιδέξιος και φοβερός εραστής.

Οι άντρες αυτοί δεν διακρίνονται για ιδιαιτερότητες στο σεξ. Χαρακτηρίζονται πολύ κλασσικοί και φυσιολογικοί, με κάποιες εξαιρέσεις ίσως που έχουν τάση προς το σαδομαζοχισμό. Μια μερίδα Ιχθύων αρέσκονται στο να ταπεινώνονται από τη σύντροφο τους και να εκτελούν αυστηρά τις εντολές τους. Γενικά πάντως εκτελούν και ακολουθούν τις επιθυμίες της γυναίκας που ποθούν και ζητούν από αυτές να τους διδάξουν καινούριες πρακτικές στο σεξ.