Άντρας Υδροχόος & sex

Ο άντρας Υδροχόος, χαρακτηρίζεται ως πολύ ψυχρά λογικός, αλλά έντονα ερωτικός και γήινος. Δηλαδή,δε συμμετέχει στο σεξ συναισθηματικά ή τουλάχιστον δεν αφήνει τον εαυτό του να συμμετέχει. Πρώτα απ’ όλα, για να λειτουργήσει σεξουαλικά χρειάζεται πνευματική διέγερση, αναζήτηση και επικοινωνία. Οι γυναίκες που θα τον ελκύσουν δεν είναι ποτέ ίσως τόσο όμορφες αλλά είναι έξυπνες, δραστήριες και κοινωνικές. Έχει πολύ φαντασία και αντοχή. Όταν θα βρεθείτε στο κρεββάτι μαζί του, δε συγχωρούνται οι αντιρρήσεις και τα πείσματα. Αγαπάει πολύ τα προκταρκτικά παιχνίδια, είναι αρκετά τολμηρός, ιδιόμορφος και απαιτεί ποικιλία και έντονο σεξ.

Άντρας Υδροχόος & sex

Άντρας Υδροχόος & sex

 

Ο άντρας Υδροχόος, όταν κάνει σεξ, βρίσκεται σε έναν άλλο κόσμο, τον κόσμο της ηδονής και της σάρκας. Δεν υποκύπτει σε συναισθηματισμούς, προσφέρει όμως ικανοποίηση αλλά απαιτεί και θα πάρει και τη δική του με όποιο μέσο χρειαστεί. Μπορεί να αποδειχθεί βίαιος και σαδιστής, μέσα σε λογικά πολλές φορές πλαίσια, χωρίς να αποκλείεται να ξεπεράσει και τα όρια. Δεν συμβαδίζει με κλασσικές και συντηρητικές γυναίκες. Ζητάει ποικιλία, τόλμη και πολύ φαντασία. Προτείνει και εφαρμόζει περίεργες και ιδιαίτερες στάσεις. Κάποτε η συνεχής αναζήτηση και απαίτηση από την σύντροφο του για αυτού του είδους σεξ, κουράζει αλλά και σοκάρει.

Θεωρείται άνθρωπος των άκρων στο σεξ, πολλές φορές αισχρός αλλά και υπερβολικός. Διεγείρεται από πορνοταινίες και έχει τάση προς τα ερωτικά τρίγωνα και συμπλέγματα. Μπορεί να αναπτύξει κάθε είδους ιδιαιτερότητα, μπορεί να γίνει ηδονοβλεψίας, επιδειξιομανής αλλά και σαδιστής. Οι περισσότεροι άντρες Υδροχόοι θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στο σεξ. Γενικά θεωρούνται ή πολύ άπιστοι ή πολύ πιστοί. Αν βρουν την γυναίκα της ζωής τους και αυτό που ζητάνε στο σεξ είναι πολύ πιστοί. Αν όμως συναντήσουν δυσκολίες στο να την πείσουν να τους ακολουθήσει, τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αυτή θα είναι η γυναίκα της ζωής τους, αλλά το σεξ θα είναι υπόθεση σωματική που ίσως συμπληρώνει τα κενά της σε κάποια άλλη, που θα είναι πιο πρόθυμη να ενδώσει σε αυτά που θέλει εκείνος.

Advertisements