Γυναίκα Κριός

Η γυναίκα Κριός είναι πιο χαμηλών τόνων από τον άντρα Κριό. Είναι ατομίστρια, εγωίστρια και αυταρχική, όμως είναι και γλυκειά, ερωτική και ήπια. Γενικά, είναι δύσκολη και απαιτητική. Θέλει να αρέσει, να σαγηνεύει και να παρασύρει τους άντρες. Είναι όμως αλήθεια ότι σχεδόν πάντα πέφτει σε δίχτυα σκληρών και καταπιεστικών αντρών. Η γυναίκα Κριός θέλει να έχει εκείνη τη πρωτοβουλία και να ελέγχει τη κατάσταση. Είναι από τις γυναίκες που μπορούν να ζήσουν εύκολα χωρίς κάποια αντρική παρουσία δίπλα τους, αφού της αρέσει να κάνει τα πάντα μόνη της. Συνήθως ακολουθεί επαγγέλματα καριέρας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν επιζητεί τον έρωτα. Μπορεί να κάνει οποιοδήποτε επάγγελμα, όσο σκληρό κι αν είναι αυτό. Γενικότερα, ακόμα και μετά από γάμο δύσκολα εγκαταλείπει τη δουλειά της, κι αν το κάνει θα είναι προσωρινό. Της αρέσει η εργασία και τη θεωρεί ενδιαφέρων και δημιουργική.

Γυναίκα Κριός

Γυναίκα Κριός

Σαν γνήσια Κριός της αρέσει να προκαλεί τη  φιλονικία σε όλα τα ζητήματα και προκαλείται από την κριτική και την αντιπαράθεση, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και τις συγκρούσεις. Η γυναίκα Κριός είναι κτητική, καχύποπτη και ζηλιάρα. Είναι όμως, παράλληλα, έξυπνη και ξέρει να ζει!  Γενικά, η γυναίκα αυτή είναι άτομο με χιούμορ και αρκετά φιλόδοξο. Η Κριός σαν σύντροφος δεν έχει συναισθηματικές αδυναμίες και εκρήξεις αγάπης. Δεν είναι από τις καλύτερες νοικοκυρές, αλλά ξέρει και διατηρεί το σπίτι ή το χώρο καθαρό. Σαν μητέρα, είναι πολύ στοργική αλλά και αυστηρή. Μια Κριός, αγαπάει την ελευθερία, κάτι που θα θελήσει να μάθει και να διδάξει στα παιδιά της, ότι θα πρέπει να αποκτήσουν ανεξαρτησία υλική και οικονομική από νωρίς.

Θυμηθείτε, ότι ο θυμός της Κριού ανάβει αμέσως αλλά και σβήνει το ίδιο εύκολα όσο εσείς είστε εξαντλημένοι, ενώ εκείνη ανανεωμένη. Δεν κρατάει κακία, σχεδόν ποτέ και θα ήθελε και εσείς να κάνετε το ίδιο. Πληγώνεται εύκολα, είναι αρκετά εγωίστρια για να το παραδεχτεί, είναι όμως αρκετά παρορμητική και ανεξάρτητη. Η γυναίκα αυτή θα κάνει πολλές φορές τα ίδια λάθη, μέχρι να μάθει. Είναι όμως πιστή, τίμια, γοητευτική και γεμάτη ζωή!Είναι γεμάτη ελπίδες,όνειρα και δημιουργία!