Γυναίκα Δίδυμος

Η γυναίκα που γεννήθηκε στο ζώδιο των Διδύμων είναι γοητετική, χαρούμενη, δίκαια, έξυπνη, κοινωνικοί και ευαίσθητοι αλλα και θλιμμένη, ασταθής και εσωστρεφής. Με λίγα λόγια, η γυναίκα αυτή είναι ένα άτομο που δύσκολα καταλαβαίνει κανείς, που δύσκολα προσαρμόζεται και που ούτε η ίδια δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Είναι μια αλλά και πολλές γυναίκες μαζί. Η προσωπικότητα της είναι πολύπλευρη, πολυτάλαντη και πολυσχιδής. Η γυναίκα αυτή έχει ένα σκληρό επιφανειακό προσωπείο.’Ετσι τουλάχιστον δείχνει. Είναι κοκέτα, φιλάρεσκη, ενδιαφέρεται πολύ για τον εαυτό της και ενδίσει σε οτιδήποτε καινούριο και ενδιαφέρον. Καλό θα ήταν να μην της στερήσετε την ελεύθερία της γιατί σίγουρα θα την χάσετε.

Γυναίκα Δίδυμος

Γυναίκα Δίδυμος

 

Η γυναίκα αυτή αρέσκεται στο να φλερτάρει ίσως ταυτοχρόνα αλλά και μονίμως γιατί έτσι επιβεβαιώνει την φιλαρέσκεια της και τονώνει την αυτοπεποίθηση της. Είναι γυναίκα που μπορεί να κάνει δυο αλλά και τρεις σχέσει μαζί, χωρίς να καταλάβετε τίποτα. Ούτε η ίδια πολλές φορές δεν γνωρίζει τι είναι εκείνο που θέλει και έτσι ο κάθε άντρας της δίνει κάτι διαφορετικό που έχει ανάγκη. Αυτά που θα ήθελε από μια σχέση είναι αδύνατον να τα διαθέτει ένας και μόνο και έτσι σκορπιέται δεξιά και αριστερά ψάχνοντας την ολοκλήρωση που συνήθως δεν βρίσκει ποτέ. Πλησιάζει έναν άντρα ο οποίος διαθέτει έντονη σεξουαλικότητα και μόλις τον κατακτήσει και ζήσει για λίγο τη σχέση, αποφασίζει πως έχει ανάγκη από πνευματική επικοινωνία που εκείνος δεν μπορεί να της το προσφέρει. Έτσι, φυσικά είναι να στραφεί αλλού. Η αέναη αυτή κίνηση και ιδιοσυγκρασία της, την ωθεί να έχει πάρα πολλές σχέσεις στο ενεργητικό της και παρόλα αυτά είναι μονίμως απογοητευμένη και στενοχωρημένη. Πιστεύει και ισχυρίζεται ότι εκείνη είναι πιστή αλλά δεν μπορεί να βρει τον κατάλληλο σύντροφο, όπου θα την καλύπτει, για να αφοσιωθεί.βΤα διαζύγια είναι πολύ συχνό φαινόμενο στους Διδύμους.

Η γυναίκα αυτή είναι κοινωνική, διαθέτει ατελείωτο κατάλογο με τηλέφωνα φίλων, γνωστών, συγγενών και συνεργατών. Είναι ιδανική στο να διοργανώνει συγκεντρώσεις, πάρτι και όμορφιες βραδιές και είναι από τις περιζήτητες στις παρέες. Κατορθώνει  και γίνεται η ψυχή των φίλων της, παρόλο που αυτοί ίσως την βρίσκουν ελαφρόμυαλη και ανούσια. Όμως η γυναίκα αυτή είναι πολυ σκεπτόμενη και αναλύει τα πάντα. Υποφέρει δε πολύ συχνά, γιατί η αυτοκριτική της καταλήγει σε αδιέξοδα και πολλούς προβληματισμούς σχετικά με το τι θέλει και τι ψάχνει τελικά σε αυτή τη ζωή. Τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγει μπορεί να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη, με την ευκαιρία κάποιου ξαφνικού γεγονότος, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπίσει, γιατί είναι μέσα σε όλα. Είναι πολλές φορές μπλεγμένη σε διάφορες καταστάσει, είναι ενημερωμένη για τις τελευταίες εξελίξεις των γεγονότων κοινωνικών, πολιτικών και πνευματικών και φυσικά πάντα ψάχνει τον κατάλληλο με τον οποίο θα μοιραστεί την κριτική και την αξιολόγηση τους!

Είναι ρομαντική, ονειροπόλα και διαθέτει απίστευτη φαντασία. Περνάει πολλές ώρες της ζωής της, όπως και η γυναίκα Ζυγός, στο να φαντασιώνεται μια σχέση και να αναλύει τα δεδομένα χωρίς ουσιαστικά να τη βιώνει. Η σκληρή πραγματικότητα τη σκοτώνει και νιώθει κανείς πως δεν ανταποκρίνεται τελιά στα όνειρα της. Ανακαλύπτει πως ο καθένας ζει στον κόσμο του και πρέπει να τα βγάλει πέρα μόνη της. Εκτός των άλλων για να επιβιώσει έχει ανάγκη από οικονομική άνεση, κοινωνική αναγνώριση και προσωπική επιβεβαίωση. Η σπατάλη είναι δεδομένη γι αυτήν τη γυναίκα και ένα σοβαρό εισόδημα της είναι απαραίτητο για να ζει με αξιοπρέπεια.

Η γυναίκα αυτή έλκεται από διαφορετικούς τύπους αντρών. Προτιμάει τους πιο δυναμικούς, τους αποφασιστικούς και τους έχοντες την δυνατότητα να την χαλιναγωγήσουν και να την κατευθύνον προς μια πιο σταθερή και συγκεκριμένη αντιμετώπιση των καταστάσεων. Ο άντρας όμως που θα αποφασίσει να δεθεί μαζί της θα πρέπει να είναι αποφασισμένος να ανεχτεί τα καπρίτσια και την κυκλοθυμία της, χειριζόμενος τις καταστάσεις με τακτ και λεπτότητα για να πετύχει αυτό που χρειάζεται. Όμως όποιος νομίζει ότι η γυναίκα αυτή μπορεί να χαλιναγωγηθεί εύκολα κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Οι γυναίκες Δίδυμοι είναι άνθρωποι που δεν εμπιστεύονται εύκολα κανέναν, δεν ανοίγονται συναισθηματικά για να αυτοπροστατεύονται και πολλές φορές απωθούν τον σύντροφο τους με την αδιαφορία τους. Δημιουργούν οι ίδιες το κλίμα που τελικά τις διώχνει, παραπονούμενες πως δεν βρήκαν αυτό που τελικά περίμεναν.

Η αντίδραση μιας γυναίκας στο ζώδιο αυτό, όπως και μιας Ζυγού όταν δεν καλύπτονται πια από μια σχέση είναι ο σαρκασμός, η ειρωνεία και η σκληρή και δηκτική κριτική. Όταν τα πράγματα φτάσουν εκεί, όλα έχουν τελειώσει!

 

Advertisements