Γυναίκα Ζυγός

Η γυναίκα Ζυγός είναι σίγουρα η πο θηλυκιά, γοητευτική, ελκυστική και αισθησιακή γυναίκα του ζωδιακού. Εξάπτει τη φαντασία των αντρών και τους παρασέρνει σε ερωτικά καλέσματα. Το χειρότερα απόλα είναι ότι είναι σίγουρη γι αυτή της τη γοητεία και για τη μαγική δύναμη που έχουν τα κάλλη της και το δείχνει. Η αυτοπεποίθηση της είναι δεδομένη και τα φλερτ και τα ερωτικά πλησιάσματα είναι η ζωή της. Συνήθως δεν χάνει ευκαιρία να συμπληρώσει ένα ακόμα όνομα στις κατακτήσεις της. Προσοχή όμως! Μη νομίσετε επειδή σας χαμογέλασε ότι είστε και ο εκλεκτός της καρδιάς της! Η γυναίκα Ζυγός μπορεί να χαρίζει την ομορφιά της και τα χαμόγελα της σε πολλούς αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολη και επιλετική στο να χαρίσει την καρδιά της! Ζητάει πάρα πολλά από τον άντρα που θα την κερδίσει και εξετάζει πολύ προσεκτικά όλα τα δεδομένα για να υποκύψει.

Ο άντρας, ο οποίος θα επιλέξει, θα πληρεί πρώτα απόλα τα κοινωνικά και επαγγελματικά κριτήρια που έχει αυτή θέσει και που σχεδόν πάντα είναι πολύ υψηλά! Ο άντρας της ζωής της κατέχει μια πολύ σημαντικλή θέση στο μυαλό και την καρδιά της και αν κρατηθεί εκεί, μέσα από τη σχέση μαζί της έχει κατακτήσει και τη ζωή της. Δεν ανέχεται να έχει έναν άντρα κατώτερο της και το δείχνει. Εξάλλου οι άντρες στη ζωή μιας Ζυγού αποτελούν ίσως ένα μέσο για την κοινωνική και επαγγελματική της εξέλιξη. Εκμεταλλέυεται στο έπακρο τη θυληκότητα της και σχεδόν πάντα πετυχαίνει.

Η διάθεση της απέναντι σε μια σχέση είναι διάθεση σεβασμού του οποίου και απαιτεί για το άτομο της αλλά πάντα επιδιώκει να αφήνει την πρωτοβουλία στον άντρα που αγαπάει. Κάθε άντρας μαζί της είναι ευτυχισμένος και τυχερός. Στην οικογένεια της δίνεται απεριόριστα, φροντίζει την γενικότερη εικόνα του σπιτιού και είναι άψογη σε όλες τις υποχρεώσεις της. Στα παιδιά της είναι αυστηρή και απαιτεί πολλά. Είναι υποχρεωμένα να την ακούν και να φέρονται όπως εκείνη απαιτεί, σύμφωνα με τη δική της διακριτικότητα και λεπτότητα. Κάθε άλλη συμπεριφορά είναι απαράδεκτη. Πάνω απόλους όμως στην οικογένεια γι αυτή, έρχεται ο άντρας που αγαπάει.

Και γι αυτήν τη γυναίκα τα διαζύγια είναι αρκετά συχνά, γιατί είναι ανικανοποίητη και πάντα ψάχνει να βρει τη βαθιά και απόλυτη αγάπη την οποία την έχει ανάγκη. Δυστυχώς όμως καθένας μας αγαπάει πάνω απόλα τον εαυτό του και έτσι αυτή κυνηγάει μια ουτοπία. Πάντα έχει πολλούς άντρες να την περιτριγυρίζουν προκαλώντας ίσως πολύ συχνά σκηνές ζηλοτυπίας και φασαρίες αλλά είναι κάτι που είναι κομμάτι της ζωής της. Δεν της αρέσει να αισθάνεται μόνη και παραμελημένη και έτσι πάντα θέλει εναλλακτικές λύσεις για ασφάλεια. Μην περιμένετε πως αν την εγκαταλείψετε θα μέινει στα κρύα του λουτρού. Πάντα υπάρχουν επίδοξοι εραστές και σύντροφοι και μάλιστα με τη σειρά προτεραιότητας που εκείνη έχει επιλέξει.

Γυναίκα Ζυγός

Γυναίκα Ζυγός

 

Εάν νιώσει πως την παραμελείτε, πως αδιαφορείτε και πως δεν την περιβάλλετε με θαυμασμό και κοπλιμέντα είναι μια πολύ καλή μέθοδος για να τη χάσετε γιατί θα το κάνει κάποιος άλλος! Η δική σας αδιαφορία την οπλίζει με μια απίστευτη σκληράδα, παγωνιά και ψυχρότητα. Είναι η αμυντική της μέθοδος και δείχνει πως τελικά δεν έχει ανάγκη από κανέναν. Όπως ξεκινάει μια σχέση, έτσι εύκολα μπορεί να τη χαλάσει εάν νιώσει πως δεν της δίνονται αυτά που χρειάζεται και αν δεν ενισχύεται ο ναρκισσισμός της. Στις σχέσεις της τα δίνει όλα και δεν λυπάται όταν τελειώσουν γιατί έχει πια ξεπεράσει τα όρια της. Μόνο τότε θα φτάσει να πάρει αποφάσεις οριστικές και αμετάκλητες. Γενικά απεχθάνεται τη βία και δεν πρόκεται να ενδώσει σε τίποτα που ζητάτε αν δεν το θέλει η ίδια.

Ο άντρας που θα την κατακτήσει, θα ανακαλύψει πως κάτω από την επιφάνεια κρύβεται ένας παντοδύναμος χαρακτήρας με τεράστιες αντοχές, οι οποίες όμως όταν εξαντληθούν δεν έχουν επιστροφή. Στις σχέσεις της επιζητάει τη συνεχή επιβεβαίωση της αγάπης και του έρωτα του συντρόφου και ξέρει πως να τα ανταποδίδει στο έπακρο. Δε συμπαθεί ιδιαίτερα τη φιλονικία αλλά αντιπαθεί καθετί που έχεο σχέση με τη μιζέρια και τη βρωμιά. Είναι λάτρης του αριστοκρατικού και του ωραίου. Υποφέρει πολύ συχνά από μελαγχολίες  και καταθλίψεις αλλά μόνο προσωρινά.

Η γυναίκα αυτή είναι συνήθως εργασιομανής και αρκετλα φιλόδοξη. Έχει την τάσει για τελειποίηση των πραγμάτων και δεν τα παρατάει εάν δεν είναι σίγουρη ότι είναι έτσι όπως αυτή θέλει. Είναι απαιτητική από τους συνεργάτες της γιατί η ίδια δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις και ζητάει κάποιον αντικαταστάτη σε αυτό. Ιδανικός θα ήταν ένας σύντροφος ο οποίος θα την πρόσεχε απεριόριστα, θα της άφηνε τον κατάλληλο χώρο για να αναπνεύσει, θα της παρείχε ασφάλεια και προστασία και θα την κρατούσε μακριά από το άγχος των οικονομικών, δίνοντας της την ευκαιρία να δημιουργήσει ανεπηρέαστη.

 

Advertisements