Γυναίκα Ταύρος

Οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, έχουν στοιχεία από τη Γη και την Αφροδίτη. Είναι σταθερές, πιστές και προσγειωμένες αλλά και όμορφες και γοητευτικές. Η Ταύρος, συνδυάζει το αργό πείσμα του Ταύρου με μια αισθησιακή φύση. Η γυναίκα αυτή έχει τεράστια αντοχή και υπομονή, όσο κανείς άλλος. Το παρουσιαστικό της είναι ήρεμο και γαλήνιο. Είναι αυθόρμητη, αισθησιακή και παίρνει τα πράγματα έτσι όπως είναι. Δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που θα  αναλωθεί σε αόριστες φιλοσοφίες και σκέψεις. Είναι αρκετά πρακτική και προσγειωμένη. Συνήθως δεν της αρέσει να είναι στο επίκεντρο.

Γυναίκα Ταύρος

Γυναίκα Ταύρος

Συνήθως οι γυναίκες Ταύροι, είναι από παιδιά καλομαθημένες αλλά και απαιτητικές. Είναι λάτρεις του καλού φαγητού και του υγιεινού αλλά και του ποιοτικού, λάτρεις του ωραίου γενικά σε κάθε τι πο τις περιβάλλει και φυσικά λάτρεις των ανέσεων, της εύκολης ζωής, των χρημάτων και του καλού ντυσίματος. Αυτά είναι πράγματα που ίσως δεν φαίνονται από την αρχή. Είναι συνήθως πολύ καλή νοικοκυρά και μαγείρισσα και της αρέσει να φροντίζει και να περιποιείται το σπίτι της. Τις αρέσει πολύ οτιδήποτε το φυσικό. Οι ατόφιες μυρωδιές! Η Ταύρος έχει καταπληκτική αίσθηση αρμονίας, μιας και ο πλανήτης που την κυριαρχεί είναι η Αφροδίτη.

Στην οικογένεια είναι αρκετά αντιδραστικοί και στην εφηβεία τους πολλές φορές πάνε κόντρα στο κατεστημένο.  Βέβαια, τους αρέσει πολύ να φροντίζουν τους δικούς τους ανθρώπους. Γενικότερα, ο Ταύρος αναζητάει σχεδόν πάντα την προσκόλληση σε αγαπημένα πρόσωπα, θαλπωρή αλλά και ασφάλεια. Κάποιες φορές φτάνει η στιγμή που θα εκδηλώσει αυτήν της την τάση απαιτητικά και πολύ εκδηλωτικά.

Ο άντρας που θα τραβήξει μια γυναίκα Ταύρο θα πρέπει να είναι σοβαρός, σταθερός, έμπιστος, τρυφερός, πιστός και υπεύθυνος .Δυστυχώς όμως πολλές φορές δεν βρίσκει αυτά που αναζητάει και έτσι αναγκάζεται και υπομένει έναν ακατάλληλο σύντροφο. Δίνει μεγάλη σημασία στην κοινωνική καταξίωση και γι αυτό είναι αδύνατο να υποστεί τον εξευτελισμό ενός αποτυχημένου γάμου ή μιας αποτυχημένης σχέσης.

Η γυναίκα αυτή θεωρεί τη μητρότητα και την οικογένεια αξίες που στέκονται πάνω απόλα και έτσι συνήθως κάνουν αυτήν την επιλογή από μια καριέρα. Η απόκτηση παιδιών είναι απαραίτητο στοιχείο σε έναν γάμο, η οποία θεωρεί ότι τα παιδιά είναι ολοκλήρωση και ευκαιρία προσφοράς. Από τα παιδιά της δεν θα λείψει τίποτα αλλά απαιτεί από αυτά να τη σέβονται, να είναι υπάκουα και να τηρούν τους κανόνες. Δεν βασανίζεται να τα κατανοήσει συναισθηματικά , ούτε άλλωστε και τον σύντροφο της. Αφού έχουν όλοι αυτά που εκείνη θεωρεί απαραίτητα, δεν χρειάζονται τίποτα άλλο. Έχει ανάγκη, όπως όλοι οι Ταύροι την ύπαρξη ενός επαναλαμβανόμενου προγράμματος και μιας καθημερινής ρουτίνας, για να μπορέσει να λειτουργήσει και να ζήσει με ηρεμία. Αν κάποιος τις διαταράξει τις συνήθειες της και την καθημερινότητα της παθαίνει μεγάλο κακό και δυσκολεύεται να προσαρμοστεί. Προτιμάει να υπομένει τα όσα μαρτύρια παρά να μπει στην ταλαιπωρία να υποστεί αλλαγές.

Πολλές φορές ζει στον κόσμο της σκεπτόμενη την πιο εύκολη και πρακτική λύση στα προβλήματα της, έτσι ώστε κανείς νομίζει πως δε διαθέτει καθόλου πνευματική εγρήγορση.  Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι αργεί μια Ταύρος αργεί να αντιδράσει. Αυτό είναι αλήθεια. Εκείνο που πραγματικά συμβαίνει όμως είναι πως η γυναίκα αυτή  δε βιάζεται ποτέ, σκέφτεται πάρα πολύ πριν πάρει κάποια απόφαση και θέλει να κάνει πάντα σίγουρα βήματα.