Γυναίκα Σκορπιός

Η γυναίκα Σκορπιός περιβάλλεται και αυτή από ένα πέπλο μυστηρίου, το οποίο ελκύει αλλά και φοβίζει τους επίδοξους ερωτικούς συντρόφους. Το πρώτο που παρατηρεί κάποιος σε μια γυναίκα Σκορπιό είναι τα μεγάλα εκφραστικά της μάτια. Το βλέμμα της είναι πάντα διαπεραστικό, διερευνητικό αλλά και επίμονο. Είναι έτοιμη να περάσει τον οποιονδήποτε από κόσκινο και δε διστάζει να κάνει απροκάλυπτη κριτική. Η γυναίκα αυτή έχει μια τρομερή διαίσθηση και ένστικτο αλάνθαστο για να ανακαλύψει και να διακρίνει τα ψέμματα και την κοροιδία. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως μπορεί να προφυλαχτεί τέλεια και να γλιτώσει από τους επιτήδειους, σκληρούς και προβληματικούς άντρες. Συνήθως οι σύντροφοι τους είναι άτομα χαμηλότερα απόα αυτήν σε επίπεδο μόρφωσης και κοινωνικές θέσης. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα της μεγάλης ανασφάλειας που νιώθει κατά βάθος. Δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα πως θα πρέπει ίσως για κάποιο χρονικό διάστημα να παραμείνει χωρίς σύντροφο και να τα βγάλει πέρα μόνη της. Από την άλλη μεριά οι κατώτεροι από αυτήν σύντροφοι, της δίνουν την δυνατότητα να υπερέχει αλλά και να ξεχωρίζει.

Γυναίκα Σκορπιός

Γυναίκα Σκορπιός

 

Η γυναίκα αυτή ποτέ δεν θα αφήσει να καταλάβει κάποιος πως ενδιαφέρεται γι αυτόν. Θα τον πλησιάσει για κάποιους άλλους επιφανειακούς λόγους και αν κατασταλάξει πως είναι ο άνθρωπος πως της ταιριάζει, τότε θα του κάνει τη χάρη να τον αφήσει να την κατακτήσει! Μπορεί να φαίνεται πολύ ρομαντική, τρυφερή,γλυκειά και υποχωρητική αλλά στην ουσία είναι σκληρή και ασυμβίβαστη. Μόνο που προσπαθεί και τα κρύβει όλα αυτά επιμελώς. Ο κίνδυνος είναι πως όταν φτάσει η στιγμή που θα ξεσπάσει, θα τα καταστρέψει όλα. Είναι ένα πλάσμα που συνεχώς δημιουργεί γιατί είναι χαρισματικό αλλά όμως σαν να αντιπαλεύουν μέσα της μυστικές δυνάμεις, χρειάζεται κάποια στιγμή μια έκρηξη οργής, για να τα καταστρέψει όλα. Στις σχέσεις της πάντα ψάχνει, όπως και ο άντρας Σκορπιός την αδελφή ψυχή και το πεπρωμένο της.

Κατασταλάζει σε κάποιον σύντροφο, αλλά μοιάζει να είναι μονίμως ανικανοποίητη. Όλο κάτι της λείπει. Δεν έχει την κατανόηση που χρειάζεται, την ανταπόκριση που ζητάει στον έρωτα και την τρυφερότητα που την έχει πάρα πολύ ανάγκη. Δεν είναι σπάνιο να δείτε μια γυναίκα Σκορπιό να αναπολεί, να μιλάει και να αναλύει συνεχώς τις παλιές της σχέσεις. Πολλές φορές αναζητάει να μάθει στοιχεία για τους πρώην εραστές της και προσδοκά μια συνάντηση μαζί τους, με σκοπό να μάθει γιατί την πλήγωσαν τότε και να δείξει τη σημερινή ανωτερότητα της. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως κάποιος που δεν την κατάλαβε και δεν μπόρεσε να εισχωρήσει στον απόκρυφο εαυτό της, τότε δεν θα μπορέσει ούτε τώρα αλλά ούτε ποτέ τίποτα από αυτήν. Γι αυτό είναι πάντα ανικανοποίητη, δυσαρεστημένη και νιώθει πως έχει αδικηθεί. Πραγματικά είναι κατόρθωμα να κατανοήσει κάποιος το βάθος των αισθημάτων μιας Σκορπιού. Οι περισσότεροι όμως εγκαταλείπουν πολύ γρήγορα μπροστά στα δύσκολα! Ένα βασικό χαρακτηριστικό της γυναίκας αυτής είναι ότι δεν ξεχνάει ποτέ! Εάν είστε κάποιος από αυτούς που κάποτε την πρόδωσαν ή την παράτησαν να ξέρετ πως έχετε κερδίσει μια ύπαρξη που θα σκέφτεται πάντα για εσάς καταστροφικά. Εάν την τροφοδοτείτε με πληροφορίες, θα είναι πάντα κοντά σας.. Αν δέχτηκε τη συγνώμη σας και σας έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία να ξέρετε πως θα σας εκδικηθεί αμέσως μόλις συνέλθει!

Η γυναίκα Σκορπιός δημιουργεί εύκολα αντιπάθειες γιατί είναι άτομο που αγαπαέι τη φιλονικία και τα δηκτικά σχόλια. Βέβαια δεν ξεσπάει με το βίαιο τρόπο που εκδηλώνεται ο άντρας Σκορπιός, αλλά η διαμάχη είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι ισχυρογνώμων και εγωίστρια. Στις σχέσεις της είναι ζηλιάρα και κτητική. Θέλει τον άντρα της μονίμως στο πλεύρο της και για πάντα. Είναι πιστή  και αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα και φροντίζει έτσι ώστε να μη λείψει τίποτα από κανέναν. Επειδή όμως δε βρίσκει σχεδόν ποτέ την ολοκλήρωση που ζητάει, αφήνεται καμιά φορά, όχι χωρίς τύψεις στις εξωσυζυγικές σχέσεις. Και επειδή δεν της αρέσουν τα ψέμματα και η κοροιδία, τα διαζύγια είναι αρκετά συχνό φαινόμενο στους Σκορπιούς.

Advertisements