Γυναίκα Τοξότης

Η γυναίκα που γεννήθηκε στο ζώδιο του Τοξότη είναι η προσωποποίηση της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της ανεμελιάς. Είναι μια χαρούμενη ύπαρξη, φιλική, γενναιόδωρη και πολύ αισιόδοξη. Η αυθόρμητη στάση προς τη ζωή είναι πάντα θετική και με ενθουσιασμό. Είναι μια γυναίκα που δυσκολεύεται να βάλει τον εαυτό της και τις υποθέσεις της σε τάξη και είναι σχεδόν μονίμως αγχωμένη και ανστατωμένη. Η ζωή της συνήθως είναι άνω κάτω και ζει σε μια χαοτική κατάσταση.  Γενικότερα δυσκολεύεται πολύ να προσαρμοστεί και να συμβαδίσει σύμφωνα με τα καθιερωμένα και χρειάζεται ελευθερία στη σκέψη, την πράξη αλλά και τη ζωή της. Το ιδανικό γι αυτήν θα ήταν να μπορεί να κάνει και να λέει αυτά που της έρχονται ξαφνικά στο μυαλό χωρίς να δίνει εξηγήσεις και να προκαλεί επεισόδια.

Είναι βιαστική και επιπόλαια. Πολλές φορές αφήνεται και εμπιστεύεται εύκολα , με αποτέλεσμα να απογοητεύεται αμέσως. Νομίζει ότι όλοι είναι ειλικρινείς και ευθείς σαν και εκείνη και φυσικά πέφτει έξω. Δεν θα κοροιδέψει κανέναν και είναι τίμια. Η απόλυτη ευθύτητα του χαρακτήρα της πολλές φορές ξενίζει και προκαλεί στους άλλους δυσανασχέτηση. Είναι όμως αλήθεια ότι η γυναίκα αυτή δεν θα καύψει τίποτα που θα μπορούσε να καλυφτεί και δε διστάζει να προσβάλει αυτόν που την πλήγωσε. Απεχθάνεται το ψέμα και το καταδικάζει. Θεωρεί ατολμία το να προσπαθεί κάποιος να κρυφτεί και αυτή δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει. Δεν έχει ανάγκη κανέναν.

Η μεγάλη της αγάπη είναι η περιπλάνηση και τα ταξίδια. Δεν είναι τόσο άνθρωπος του σπιτιού και του νοικοκυριού, αν και πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις. Της είναι πολύ δύσκολο να αφιερωθεί σε έναν άντρα και παιδιά γιατί θεωρεί την ανεξαρτησία της το παν. Αγαπάει πολύ τον εαυτό της, την ηρεμίας της και την ελευθερία της σκέψης και των κινήσεων της. Μπορεί και βλέπει τα πράγματα από κάποια απόσταση και έτσι καταφέρνει να μην επηρεάζεται αρνητικά από τις καταστάσεις. Η αισιόδοξη και ανέμελη σκέψη που διαθέτει την βοηθάει να τα βγάζει πέρα και να συνεχίζει παρόλο τα προβλήματα που μπορεί να έχει.

Είναι φλύαρη, σχολιάζει τα πάντα και δυσκολεύεται να κρατήσει μυστικά. Είναι πολύ συχνά αδέξια, αδιάκριτη, προσβάλλει εύκολα τους άλλους και δε σοκάρεται από κανέναν και από τίποτα. Χαρακτηρίζεται από μια σχετική αδιαφορία και από κακό προγραμματισμό. Περιβάλλεται μονίμως από μισοτελειωμένες εργασίες και παρατημένα σχέδια για το μέλλον. Αν υλοποιηθεί η άμεση ανάγκη της για περιπέτεια, δεν την ενδιαφέρει τι θα γίνει μετά. Ζει για το παρόν και συνήθως αδιαφορεί για το αύριο. Είναι τυχοδιώκτρια, έχει μια δική της φιλοσοφία για τη ζωή και θεωρείται πολύ ξεροκέφαλη.

Στις σχέσεις της είναι συχνά άπιστη, γιατί δεν δένεται με κανέναν και δεν νιώθει εξαρτημένη. Δε ζηλέυει και δε δημιουργεί σκηνές ζηλοτυπίας. Το ίδιο βέβαια απαιτεί και από τον σύντροφο της, ο οποίος αν την περιορίσει θα την χάσει. Όμως η πολλή ελευθερία κρύβει και μυστικά! Η γυναίκα αυτή λατρεύει τις περιπέτειες και οφείλει να τις ζήσει! Χωρίς το απρόβλεπτο και το ξαφνικό δεν υπάρχει ένταση στη ζωή της. Τέλος οι γυναίκες με ήλιο στον Τοξότη θα πρέπει να προσέχουν τη σιλουέτα τους και να προσπαθήσουν να γυμνάζονται γιατί έχουν μια τάση προς το πάχος.

Advertisements