Γυναίκα Δίδυμος & sex

Η γυναίκα αυτή είναι από μόνη της απρόβλεπτη και ακραία κατάσταση! Ζει μονίμως τον έρωτα στη φαντασία της και η ρεαλιστική τελικά μεταφορά του στο κρεββάτι είναι μάλλον απογοητευτική! Τουλάχιστον για άλλη μια φορά! Έτσι λοιπόν, πρέπει να έχει άλλη μια ευκαιρία να ξαναδοκιμάσει. Επειδή όμως είναι αμφίβολο αν ο ίδιος εραστής θα βελτιωθεί, καλύτερα να δοκιμάσει κάποιον άλλον σύντροφο που να έχει μεγαλύτερη φαντασία! Με αυτόν τον τρόπο και το σκεπτικό η γυναίκα αυτή είναι απίθανο να αρκεστεί σε έναν μόνο ερωτικό σύντροφο τουλάχιστον για πολύ! Κανείς τους βέβαια δεν αντιλαμβάνεται τι είναι αυτό που έφταιξε, γιατί εκείνη δεν αποκαλύπτει τα μυστικά του κορμιού της και πόσο μάλλον τα μυστικά του μυαλού της. Γιαυτήν η πρώτη πράξη του σωματικού έρωτα παίζεται στη φαντασία και το μυαλό της και η δεύτερη στο κρεββάτι.

Η περιέργεια και η ανάγκη της για ικανοποίηση και σεξουαλική ολοκλήρωση είναι τέτοια που σίγουρα θα ακολουθήσει στο κρεββάτι πάρα πολλούς άντρες. Χρειάζεται οπωσδήποτε να έχει αυτήν την εμπειρία για να βγάλει άποψη για σεξουαλικά ζητήματα. Ζει την σωματική εμπειρία ξεχωριστά από το συναίσθημα και δεν αφήνεται να εξωτερικεύσει τις ενδόμυχες σκέψεις και ανάγκες της. Ενεργεί σύμφωνα με μια τάση που έχει για αυτοπροστασία και δεν πρόκεται ποτέ ο εραστής της να ανακλύψει τον εσωτερικό της κόσμο. Εκείνος, μάλλον θα πιστέψει πως όλα είναι καλά, μια και οι γυναίκες Δίδυμοι μπορούν και προσποιούνται και στήνουν μια πολύ καλή θεατρική παράσταση.

Στην προσπάθεια τους αυτή να αντλήσουν εμπειρίες και ικανοποίηση, μπορούν εύκολα να ενδώσουν σε κάποιες ιδιαιτερότητες του συντρόφου τους, αλλά και να υιοθετήσουν δικές τους. Είναι πολύ πιθανό να συμμετέχουν σε ακραίες σεξουαλικές πρακτικές και σχήματα και ίσως σε ομοφυλοφυλικές τάσεις. Γενικότερα, η σεξουαλική ζωή της γυναίκας στους Διδύμους είναι πολυτάραχη και απρόβλεπτη, όπως και η προσωπικότητα της. Άπιαστη, ασταθής και αέρινη.