Γυναίκα Κριός & sex

Η γυναίκα Κριός είναι απαιτητική στο σώμα και κατά συνέπεια και στο σεξ. Εάν την έχετε βάλει στο μάτι, (συνήθως βέβαια σας προλαβαίνει αυτή). να είστε προετοιμασμένοι για πολύ έντονο και παθιασμένο σεξ. Είναι πολύ πιθανό να σας εξοντώσει σωματικά αλλά και ψυχικά. Της αρέσει να επιβάλλεται, αλλά ζητάει εξίσου την τρυφερότητα και τη δύναμη από τον σύντροφο της. Καλό θα ήταν να μην ξεπεράσετε το όριο της ευγένειας και της διακριτικότητας που έχει θέσει η ίδια για την ανδροπρεπή συμπεριφορά σας, γιατί θα αρχίσει να θεωρεί πως είστε αδύναμος σαν χαρακτήρας. Στο σεξ, προτιμάει την αγριάδα και τη σκληράδα ενός αληθινού αρσενικού.

 

Οι άντρες που θα τραβήξουν την προσοχή της πρέπει πάνω απόλα να διαθέτουν κάποιο μυαλό καθώς και μια αξιόλογη κοινωνική θέση. Σαν γνήσια Κριός, δε συμπαθεί τα μακροχρόνια φλερτ, τα οποία δεν εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς και τα θεωρεί χάσιμο χρόνου. Κινδυνεύετε να την κουράσετε αν είστε από αυτούς που δειλιάζουν και δεν αποφασίζετε να δραστηριποιηθείτε άμεσα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην κρεβατοκάμαρά της. Δεν της αρέσουν τα πολλά προκαταρτικά και προτιμάει να περάσει στη δράση χωρίς να χάσει πολύ χρόνο. Άλλωστε είναι φλογερή και παθιασμένη σαν ερωμένη και δε χρειάζονται πολλά πολλά. Εξάλλου δεν μπορεί να περιμένει.

Στην πρακτική τώρα, της αρέσει να έχει το πάνω χέρι σε όλα σχεδόν αν και πολλές φορές προτιμάει να έχει μια παθητική στάση ηδονισμού. Αφήνεται μόνο σε αυτούς που ξέρουν πως να την ικανοποιήσουν. Διαφορετικά παίρνει τα ηνία και πρωταγωνιστεί εκείνη. Είναι διαθέσιμη για οποιαδήποτε ανώδυνη ιδιαιτερότητα της προτείνετε, αρκεί να μην είναι κάποια που να την υποβιβάζει.

Advertisements