Γυναίκα Ζυγός & sex

Η γυναίκα Ζυγός είναι μια αιθέρια ύπαρξη η οποία αν είστε ο εκλεκτός, είναι πρόθυμη να σας παραδοθεί, αρκεί να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της. Όταν αγγίζετε μια γυναίκα Ζυγό να σκέφτεστε πάντα πως κρατάτε στα χέρια σας κάτι το πολύτιμο και εύθραστο και πως με μια σας αδέξια κίνηση μπορεί να το καταστρέψετε ανεπανόρθωτα. Δεν αγαπάει πολύ τη βία και τις απότομες κινήσεις και τα σημάδια στο κορμί! Είναι σημαντικό, ο εραστής της γυναίκας Ζυγού να νιώσει τις ανάγκες της αφουγκραζόμενος τα μυνήματα που εμπέμπει το κορμί και η ψυχή της. Δεν πρόκεται ποτέ να ζητήσει η ίδια κάτι συγκεκριμένο ή να σας πει τι είναι εκείνο που θα την ικανοποιούσε. Απαιτεί από τον εραστή της να είναι έμπειρος και να καταλαβαίνει μόνος του χωρίς υποδείξεις. Βασικό γι αυτήν είναι η ικανοποίηση της και υποφέρει αν δεν το πετύχετε, χωρίς συνήθως να το λέει. Σημαίνει πως δεν είστε σε θέση να καταλάβετε την αντίδραση του κορμιού της. Αν δεν καταφέρετε να την ικανοποιήσετε, δε θα επικεντρωθεί εκεί για να μην σας προσβάλλει, αλλά θα το θεωρήσει αδιαφορία ανεπίτρεπτη εκ μέρους σας και θα απομακρυνθεί σιγά σιγά χωρίς κάποια εξήγηση.

Το πάθος και οι εκδηλώσεις του είναι στοιχείο απαραίτητο για τη Ζυγό, η οποία και το θεωρεί ένδειξη ενδιαφέροντος. Τα προκαταρκτικά σε όλες τους τις μορφές είναι άκρως διεγερτικά για μια Ζυγό, η οποία μελετάει την τακτική σας και το πόσο είναι επιθυμητή σε σας. Όσο διαρκεί αυτή η φάση τόσο πιο καλά. Η φαντασία της οργιάζει και της δίνεται η δυνατότητα να σας ψυχολογήσει. Εάν βαρεθεί θα σας το δείξει με τρόπο! Απαιτεί από τον εραστή της φαντασία και ποικιλία γιατί βαριέται εύκολα και θέλει να παρασύρεται από κύματα πάθους με λόγια και πράξεις! Θα της άρεσε ιδιαίτερα αν φροντίζατε να υπήρχαν καθρέφτες στο δωμάτιο, αλλά μισεί τη χυδαιότητα και την ισοπέδωση των αισθήσεων και των αισθημάτων.

Δεν πρόκεται να ενδώσει ποτέ σε καμία απαίτηση σας η οποία να μην είναι αρεστή σε εκείνη, όσο κι αν επιμείνετε. Ο σεβασμός του κορμιού της σύμφωνα με τα όρια που έχει θέσει εκείνη είναι απαράβατος όρος! Καλά θα κάνετε να την ενημερώσετε προτού κάνετε μια ξαφνική κίνηση, γιατί την επόμενη στιγμή θα αντιμετωπίσετε ένα ψυχρό πλάσμα, Εάν είστε ο κατάλληλος εραστής θα ανταποκριθεί στο έπακρο και θα ζήσετε μαζί πολύ έντονες και ευτυχισμένες στιγμές. Αν όχι, δεν πρόκειται να σας διδάξει εκείνη! Οι πρωτοβουλίες στον έρωτα είναι δουλειά των αντρών! Ας φροντίσουν να μάθουν τις σωστές τεχνικές! Εκείνη σας τροφοδοτεί με μαγεία και αισθησιασμό, αυτό φτάνει! Τα υπόλοιπα είναι δική σας δουλειά!

 

Advertisements