Γυναίκα Καρκίνος & sex

Οι γυναίκες Καρκίνοι έχουν μεγάλο και πλούσιο συναισθηματικό κόσμο, κάτι που δεν τους αφήνει να υποκύψουν σε σχέσεις της μιας βραδιάς με κάποιον άγνωστο. Οι ανάγκες της σε συναισθηματική κάλυψη είναι μεγάλες και επιτακτικές. Δεν μπορεί να αφεθεί στο σώμα, αν δεν νιώσει πλήρως ικανοποιημένη και ψυχικά. Η σχέση με τον εραστή της, θα πρέπει να περάσει από πολλά στάδια, έτσι ώστε να τον γνωρίσει και να πειστεί για την ειλικρίνεια των διαθέσεων του. Δεν πρόκεται ποτέ να ακολουθήσει κάποιον που είναι βίαιος, βιαστικός, τραχύς και πιεστικός. Μόνο αν της δώσει τρυφερότητα, στοργή, μητρική συμπεριφορά και αγάπη, μπορεί να νιώσει όμορφα και να ανταποκριθεί στον εραστή της. Κάθε εκδήλωση βίας και πρωτογονισμού, θα την απωθήσει.

Η γυναίκα Καρκίνος είναι αρκετά κλασσική, ιδιαίτερα πιστή και όχι επιρρεπής στις περόεργες σεξουαλικές πρακτικές. Διεγείρεται από το μυαλό, τη φαντασία και τα έντονα ερωτικά συναισθήματα της και όχι από τις εικόνες. Ανταποκρίνεται ήρεμα και σιωπηλά στον τρυφερό και αισθησιακό εραστή της, χωρίς να ζητάει πολύπλοκα πράγματα και ιδιαιτερότητες. Είναι αθόρυβη και απολαμβάνει τη θαλπωρή του οικογενειακού διπλού κρεββατιού και τη μαγεία του σκοταδιού της νύχτας. Τη διεγείρει κάθε τι θηλυκά τρυφερό και ίσως η μόνη ιδιαιτερότητα που μπορεί να αντιμετωπίσει σπάνια στη ζωή της, είναι η έλξη προς κάποια άλλη γυναίκα!

Είναι γενικά κτητική ως γυναίκα και απαιτητική από τον εραστή της, και για αυτό καμιά φορά είναι πιο συχνά σεξουαλικά διάθεσιμη από ό,τι έχει ανάγκη. Δεν της αρέσει να χάνει, γι αυτό ίσως πολλές φορές και να ενδίδει σε ιδιαιτερότητες που δεν θέλει. Βέβαια, αυτό δεν μπορεί να συνεχίζεται για πολύ και συχνά! Ένα ενδιαφέρον σημείο στη ζωή της είναι η επιρροπή που δέχεται από την οικογένεια της και κυρίως από τη μητέρα της. Η γυναίκα Καρκίνος, δεν ξεχνάει ποτέ τα λόγια και την συμπεριφορά ή την αντίδραση στο σεξ της μητρικής φιγούρας, τα οποία την ακολουθούν σε όλη της σχεδόν τη ζωή.

 

Advertisements