Γυναίκα Λέων & sex

Τη γυναίκα Λέοντα μπορείτε εύκολα να την πλησιάσετε, αρκεί να είστε άψογα περιποιημένος, πλούσιος και γνωστός στην κοινωνία όπου ζείτε! Αν δεν είστε τίποτα από τα παραπάνω , μάλλον δεν έχετε ελπίδες. Το να δελεάσετε μια γυναίκα Λέοντα να σας ακολουθήσει στο κρεββάτι είναι πάτα πολύ δύσκολο και πρέπει μάλλον να σας έχει τοποθετήσει στο ρόλο του συζύγου για να φτάσει μέχρι εκεί. Πράγμα που σημαίνει πως σταθμίζει όλους τους παράγοντες και τελικά θα περάσει πολύς καιρός για να αποφασίσει αν θα είστε ο τυχερός ή όχι!

Συνήθως παντρεύεται νωρίς από διάφορες εσωτερικές ανάγκες ανασφάλειας που έχει και μάλλον οι γάμοι της θεωρούνται αποτυχημένοι. Συμβιβάζεται όμως με ερωτικούς συντρόφους που δεν είναι ικανοποιητικοί, για να μην αναγκαστεί να διατηρεί σχέσεις ελεύθερες καθόσον αγαπάει την οικογένεια και το σπίτι. Στο σεξ είναι απλή, δεν έχει ιδιαιτερότητες και δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Όμως της αρέσει να παίρνει την πρωτοβουλία και να δίνει παραστάσεις! Είναι αισθησιακή και δίνεται με πάθος και ορμή. Της αρέσουν τα προκαταρκτικά και ένα όμορφο και πολυτελές περιβάλλον, μέσα στο οποίο νιώθει ασφαλής και προστατευμένη για να δράσει. Τότε πραγματικά θα αποδώσει και θα ανακαλύψετε μια φλογερή γυναίκα.

Για να διατηρήστε αυτή τη φλόγα στη γυναίκα Λέοντα, θα πρέπει συνέχεια να την περιποιείστε και να της εξασφαλίζετε την αγάπη, την τόνωση της αυτοπεποίθησης, που τόσο πολύ έχει ανάγκη, να την κολακεύετε, να της δείχνετε το θαυασμό για το πρόσωπο της και να της κάνετε δώρα!

Advertisements