Γυναίκα Παρθένος & sex

Η γυναίκα Παρθένος είναι πολύ προσγειωμένη, γήινη και λογική στα ζητήματα του σεξ και των σχέσεων. Διεγείρεται πάνω απόλα μέσα στο μυαλό της και γι αυτήν μετράει η πνευματική ικανοποίηση στο σεξ, περισσότερο από τη σωματική. Αν ο σύντροφος της έχει τις προυποθέσεις που εκείνη έχει θέσει στο μυαλό της, τότε θα κοιμηθεί και θα ικανοποιηθεί μαζί του. Αν όχι, τότε οι ορμές της αναστέλλονται και δεν προχωράει μαζί του σε καμία σχέση. Η γυναίκα αυτή συνήθως ακολουθεί και εφαρμόζει την πρακτική και την άποψη που η μητέρα και η πατρική της οικογένεια έχει αναπτύξει γι αυτό το θέμα.

Συνήθως προτιμάει ένα συμβατικό και καλό γάμο, από μια ερωτική, έντονη και παθιασμένη σχέση. Έτσι έχει αναπτύξει άμυνες ενάντια στην επίδραση που μπορεί να έχει πάνω της κάποιος άντρας. Είναι πάντα επιφυλακτική και δεν χαλαρώνει. Αναλύει και μετράει σχεδόν τα πάντα, ακόμα και στο κρεββάτι κάνοντας συχνά κριτική και παρατηρήσεις στον ερωτικό της σύντροφο. Στο σεξ είναι κλασσική, πατροπαράδοτη, σεμνή και δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες. Προτιμάει να περιμένει τις κινήσεις από τον σύντροφο της και να απολαμβάνει τα χάδια του. Με τον κατάλληλο σύντροφο, αναδύονται από μέσα της οι ερωτικές της ορμές, αλλά πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια. Μην περιμένετε εκρήξεις πάθους και ερωτισμού, μιας και δεν της ταιριάζουν αυτά.

Το περιβάλλον στο οποίο αφήνεται πρέπει να είναι όμορφο, τακτοποιημένο και πεντακάθαρο. Καλό θα ήταν ο σύντροφος να ασχοληθεί πολύ και σχολαστικά με την προσωπική υγιεινή του και να μην ξαφνιάζει την γυναίκα Παρθένο με πράγματα που δεν περιμένει, γιατί μπορεί να την φοβίσει και να απομακρυνθεί. Μετά το σεξ, το οποίο δεν θεωρούν και απαραίτητο οι Παρθένοι, θα σας εγκαταλείψουν για ένα μπάνιο!

Η συχνότητα μιας φοράς το χρόνο, σε κάποια ειδικά περίσταση ή επέτειο, ίσως δεν είναι υπερβολή για τις Παρθένους! Υπάρχει βέβαια και η άλλη άκρη, που θέλει κάποιες Παρθένους να εκτελούν το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου απολαμβάνοντας την πληρωμή για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους! Αλλά αυτό ίσως είναι κάποιες εξαιρέσεις.

Advertisements