Γυναίκα Τοξότης & sex

Η γυναίκα Τοξότης είναι πολύ φλογερή, ερωτική και παθιασμένη. Είναι τρυφερή και γλυκειά αλλά καθόλου σεμνότυφη. Απαιτεί άμεση ικανοποίηση και συνήθως την παίρνει. Το σεξ γι αυτήν τη γυναίκα είναι απαραίτητο στοιχείο της βιολογικής λειτουργίας του ανθρώπου και φυσικά ωφελεί στο να κάψει θερμίδες! Είναι τομληρή, απρόβλεπτη, άστατη και άπιστη!

Η γυναίκα αυτή συνήθως έχει πολλές ερωτικές εμπειρίες ή θέλει να έχει πολλές από νεαρή ίσως ηλικία. Στην πρακτική του σεξ είναι απλή και αισθησιακή. Συνήθως αγαπάει τα προκαταρκτικά παιχνίδια και χάδια και απολαμβάνει την ερωτικότητα του συντρόφου της. Είναι πολλές φορές αγχώδης και δεν μπορεί να σταθεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Θέλει δράση, πάθος, εναλλαγές, ταχύτητα και πολύ φαντασία! Απεχθάνεται τη ρουτίνα και την επανάληψη των ίδιων πραγμάτων.

Ο εραστής αυτής της γυναίκας, θα πρέπει να έχει φαντασία για να μπορεί να την ικανοποιήσει. Διαφορετικά θα αντιμετωπίσει τον σαρκασμό και τις προσβολές της. Εκτός του ότι θα το πει σε όποιον βρεθεί μπροστά της! Οι γυναίκες αυτές δεν έχουν ιδιαιτερότητες στο σεξ, εκτός από κάποιες που σχετίζονται με την ομοφυλοφυλία. Γενικά αγαπούν την ποικιλία και είναι περίεργες. Έτσι δε διστάζουν να πειραματιστούν. Δεν έχουν ενδοιασμούς και ταμπού σε τέτοιου είδους θέματα.

Advertisements