Γυναίκα Ιχθείς & sex

Η γυναίκα στους Ιχθείς είναι μια τρυφερή και ευγενική φιγούρα που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το σεξ από τον έρωτα και την αγάπη. Γι αυτή τη γυναίκα αυτά τα δύο είναι ίδια συνδεδεμένα και όταν σβήσει το πάθος και ο έρωτας, λογικά δεν μπορεί να υπάρχει και σεξ. Είναι έντονα θηλυκιά και ενδίδει στις σεξουαλικές επιθυμίες του άντρα που αγαπάει χωρίς ενδοιασμούς. Δεν πρόκειται να αντιδράσει άσχημα ακόμα και σε κάποιες ιδιαίτερες προτιμήσεις που μπορεί αυτός να έχει, αρκεί να της φερθεί με αγάπη και τρυφερότητα.

Μπορεί και ανταποκρίνεται τέλεια στα καλέσματα και την προσέγγιση του εραστή της και θα κάνει τα πάντα για να τον ευχαριστήσει. Εκείνη πολύ συχνά δεν ικανοποιείται. Το μυαλό και η φαντασία της δεν την αφήνουν να χαλαρώσει και να απολαύσει τις στιγμές αυτές. Ερωτεύεται εύκολα τον άντρα που θα της δείξει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα της φερθεί σαν αντικείμενο πόθου και αγάπης. Προσπαθεί να βρει τον εαυτό της μέσα από αυτόν και φυσικά όταν όλα ανακτήσουν το πραγματικό τους μέγεθος, αυτή απογοητεύεται.

Το φλερτ και τα προκαταρκτικά του σεξ τη βρίσκουν ιδιαίτερα δεκτική και δείχνει να τα απολαμβάνει. Δεν έχει ιδιοτροπίες και ιδιαιτερότητες, πέρα από αυτές του συντρόφου της και την τάση της να τον ικανοποιεί. Μπορεί να δεχτεί τα πάντα. Της αρέσει να δέχεται και να εκτελεί εντολές.