Γυναίκα Υδροχόος & sex

Η γυναίκα Υδροχόος δεν είναι από τις πολύ σεξουαλικές γυναίκες, με την έννοια ότι δε θα χάσει πολύ ουσία και χρόνο να αναλωθεί σε αυτό το κομμάτι. Το θεωρεί μια αναγκαία λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, μια καθαρά βιολογική ανάγκη και φυσικά πάντα καταφέρνει να το ξεχωρίζει από συναισθηματισμούς. Το σεξ δεν στηρίζει τη σχέση, ούτε εξαρτάται η επαφή των συντρόφων από τη σεξουαλική πράξη. Ζει την ερωτική πράξη μόνο και μόνο γι αυτό που είναι, απολαμβάνει τη σεξουαλική ικανοποίηση, αλλά δεν επενδύει στη διαδικασίες της συναίσθημα και αγάπη. Μπορεί να λειτουργήσει καθαρά ενστικτωδώς.

Με βάση την παραπάνω λογική, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ικανοποιήσει και τις πιο περίεργες ορέξεις της. Θέλει να απολαύσει τη σαρκική ηδονή και ενδίδει σε όλες τις ιδιαιτερότητες και επιθυμίες του σνυτρόφου της, επιβάλλοντας ταυτόχρονα και τις δικές της. Οι γυναίκες Υδροχόοι, αναζητούν πάντα την ικανοποίηση από τον σύντροφο και τον θεωρούν όργανο ηδονής. Είναι υποχρεωμένος να κάνει καλά τη δουλειά του και αν δεν ξέρει, θα πρέπει να μελετήσει αρκετά το θέμα, για να μην τον πει ανάξιο εραστή.

Η γυναίκα αυτή δεν θέλει πολλούς συναισθηματισμούς, χάδια και φιλιά. Ζητάει πιο σκληρό σεξ, φαντασία και ποικιλία. Είναι από τις πρώτες που θα πάρει το γυναίκειο χάπιο οργασμού και ηδονής, χωρίς να νιώθει κάποια αναστολή. Αν είστε απο αυτούς που διαθέτουν τα προτερήματα της σεξουαλικής φαντασίας και των ερωτικών παιχνιδιών και εκπλήξεων τότε είστε ο καταλληλότερος εραστής και σύντροφος γι αυτήν.

Advertisements