Οι σχέσεις του Καρκίνου με τα άλλα ζώδια

Καρκίνος – Κριός
Ίσως χρειαστούν πολλές θυσίες εκ μέρους σας. Η σχέση σας ίσως είναι σχέση άμυνας, επίθεσης και η βίαιη και ορμητική φύση του Κριού θα έρχεται πάντα σε αντίθεση με τον συναισθηματικό σας κόσμο. Ο Καρκίνος σίγουρα θα ενθουσιαστεί από την ένταση των ενστίκτων του Κριού και ο Κριός με τη σειρά του θα απολαύσει την ποικιλία στο σεξ μαζί του, ο οποίος και θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του. Όμως ο Κριός μπορεί να κουραστεί από την υπερευαισθησία του Καρκίνου και ο Καρκίνος δεν θα καταλαβαίνει γιατί ο Κριός είναι σκληρός και ψυχρός

απέναντι στα συναισθήματα του.Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, διατηρείστε ξεκάθαρους ρόλους και θα βρείτε μια θαυμάσια ολοκληρωμένη  σχέση. Καλό θα είναι να προσπαθείτε να κολακεύετε το εγώ του.

Καρκίνος – Ταύρος
Γενικότερα, έχετε πολλά κοινά σημεία. Όπως κι εσείς, έτσι κι εκείνος χρειάζεται σταθερότητα, ασφάλεια, αγάπη και μονιμότητα. Και οι δύο είστε σπιτόγατοι και άνθρωποι της οικογένειας. Ο Ταύρος θα αντιμετωπίζει πάντα την πρακτική πλευρά της ζωής, ενώ εσείς θα φροντίζετε για τη συναισθηματική. Η σχέση αυτή μπορεί να σας χαρίσει ολοκλήρωση, αρκεί να ανοιχτούν και οι δύο πλευρές.

Καρκίνος – Δίδυμοι
Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο που αποζητάει την ασφάλεια, τη τρυφερότητα, ενώ οι Δίδυμοι αγαπούν περισσότερο την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Αν και θα σας γεμίσει ζωντάνια και χαρά, πολλές φορές θα δυσκολεύεστε να εκφράζετε τα συναισθήματα σας, γιατί σας δίνει μερικές φορές την εντύπωση πως δεν ενδιαφέρεται πραγματικά. Μοιραστείτε τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό του και θα πετύχετε μια χαρούμενη και αυθόρμητη σχέση, που άλλωστε την έχετε ανάγκη.

Καρκίνος – Καρκίνος
Είναι μια ικανοποιητική σχέση, γεμάτη από αμοιβαίο σεβασμό, αλληλοβοήθεια αλλά και κοινά ενδιαφέροντα. Και οι δύο βλέπετε τα πράγματα από τη συναισθηματική τους πλευρά. Είστε και οι δύο πολύ ρομαντικοί και στη σχέση σας κυριαρχεί η τρυφερότητα, η κατανόηση και η προσφορά. Έχετε σχεδόν τα ίδια όνειρα και επιθυμίες. Και οι δύο αγαπάτε την οικογενειακή θαλπωρή. Προσπαθήστε να μην κλείνεστε στον εαυτό σας γιατί θα αποξενωθείτε. Μην τον αφήνετε να τρέχει σε σας σε κάθε δυσκολία για προστασία, δείξτε του αγάπη και τρυφερότητα και θα πετύχετε την ιδανική ένωση.

Καρκίνος – Λέων
Ταιριάζετε πολύ, πρέπει όμως να παραβλέψετε ορισμένα πράγματα. Εσείς θα του προσφέρετε τη σταθερότητα που ένας Λέων χρειάζεται. Εκείνος, παρά τον εγωισμό και τα μελοδραματικά του ξεσπάσματα, θα δώσει στη ζωή σας, ένα αίσθημα κύρους και ασφάλειας. Το σεξ θα είναι και για τους δυο συναρπαστικό και γεμάτο εμπειρίες. Ο ευαίσθητος Καρκίνος, μπορεί πολύ να καταλάβει και να δώσει την υπεροχή και το πάνω χέρι στον Λέοντα που τόσο χρειάζεται.Περιποιηθείτε λοιπόν,τον Λέοντα σας, κολακέψτε το εγώ και την υπερηφάνεια του και δε θα χάσετε!

Καρκίνος – Παρθένος
Αυτή η σχέση θα προσφέρει στους Καρκίνους σιγουριά και ασφάλεια. Παρά το γεγονός, ότι η Παρθένος θα είναι εντάξει μπορεί καμιά φορά να πληγώσει την ευαισθησία σας. Καλό θα είναι να μην παίρνετε στα σοβαρά την αυθόρμητη κριτική της και προσπαθήστε να την καταλαβαίνετε, γιατί συνήθως δυσκολεύεται να εκφράσει όσα σκέφτεται. Καλό θα είναι επίσης να μην έχετε πολλές απαιτήσεις.

Οι σχέσεις του Καρκίνου με τα άλλα ζώδια

Οι σχέσεις του Καρκίνου με τα άλλα ζώδια

Καρκίνος – Ζυγός
Αν και οι συναισθηματικές σας ευαισθησίες βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα, θα μπορούσατε να μοιραστείτε μια θερμή, τρυφερή σχέση μαζί του. Πολλές φορές, όσο ο Καρκίνος προσπαθεί να έρθει πιο κοντά στο ζυγό, τόσο εκείνος ασφυκτιά και θέλει να ξεγλιστρήσει. Η σωματική επαφή ίσως επίσης να μη ταιριάζει σε τέτοιο βαθμό στο Ζυγό όσο στον Καρκίνο. Καλό θα είναι, εσείς οι Καρκίνοι να δημιουργήσετε μια ισότιμη σχέση μαζί του, να μη του φέρεστε όσο μπορείτε πατρικά, αλλά και να μην δείχνετε τόσο πολύ τις ευαισθησίες σας απέναντι  του, γιατί μπορεί και να φοβηθεί.

Καρκίνος – Σκορπιός
Μια ιδιαίτερα αρμονική σχέση, εφόσον ο Σκορπιός θα γνωρίζει τι ακριβώς αισθάνεστε πριν το καταλάβετε εσείς οι ίδιοι κι έτσι η σχέση σας θα τροφοδοτείται με πάθος, δύναμη και απελευθέρωση συναισθημάτων! Ο Καρκίνος ενοχλείται ίσως λίγο από την ανεξαρτησία του Σκορπιού, αλλά όλα ισοσταθμίζονται με την αμοιβαία αγάπη και το σεξ. Συχνά επίσης οι διαφωνίες που θα έχετε κατά καιρούς, θα σας φέρνουν και πιο κοντά.

Καρκίνος – Τοξότης
Ο Τοξότης σίγουρα θα χαρίσει χαρά και περιπέτεια στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε μέσα σας δυνατότητες που ίσως ποτέ δεν είχατε αντιληφθεί και ίσως και να κάνετε μαζί πράγματα που ποτέ δεν είχατε κάνει. Ο Καρκίνος βέβαια είναι ήπιο άτομο με συγκεκριμένες ανάγκες( σταθερότητα, φροντίδα), και ο Τοξότης ίσως τα βρει όλα αυτά βαρετά και ίσως νιώσει την ανάγκη να απομακρύνεται συχνότερα. Οι Τοξότες είναι άτομα που αγαπάνε την ελευθερία και καλό θα είναι να σέβεστε και εσείς με τη σειρά σας την ανάγκη του αυτή. Ίσως να νιώσετε παραμελημένοι, αλλά να θυμάστε ότι όσο περισσότερη ελευθερία του δίνετε, τόσο πιο κοντά σας θα θέλει να έρθει.

Καρκίνος –  Αιγόκερως
Η σχέση αυτή μπορεί να σας χαρίσει τη συναισθηματική ασφάλεια που ψάχνετε, τη σεξουαλική ικανοποίηση αλλά και τη συνεργασία. Η αλήθεια όμως είναι ότι οι Αιγόκεροι δεν είναι πολύ ρομαντικοί όπως εσείς, αλλά δεν είναι στη φύση τους. Οι σχέσεις σας ίσως είναι συνηθισμένες ή επιφυλακτικές αλλά θα σας ικανοποιήσου, φτάνει να τον εμπιστευθείτε. Καλό θα είναι να μην τον πιέζετε πολύ και να ελέγξετε τη τάση σας για υπερπροστασία. Θα σας εκτιμήσει, φτάνει να μη κλείνεστε στον εαυτό σας και απομακρύνεστε ο ένας από τον άλλον. Δείξτε του εμπιστοσύνη και εκείνος με τη σειρά του θα κάνει τα πάντα για σας.

Καρκίνος – Υδροχόος
Ο Υδροχόος φαίνεται να αντιμετωπίζει τον Καρκίνο πολύ πιο ψυχρά και λογικά απ΄όσο ο Καρκίνος αντέχει. Επίσης, ο Υδροχόος ζητάει την ανεξαρτησία κινήσεων του, ενώ ο Καρκίνος έχει τη τάση να προσκολλάται στη σχέση. Ίσως όμως η ζεστή φύση του σας φέρει κοντά. Διασκεδάστε μαζί του και καλό θα είναι να μην ζηλεύετε την προσοχή που δίνει στους φίλους του. Και τέλος, μην τον αφήνετε να σας επιβάλλει κανόνες που εσείς δε θέλετε, γιατί ο Υδροχόος μπορεί να γίνει μερικές φορές επιβλητικός.

Καρκίνος – Ιχθύς
Η σχέση αυτή υπόσχεται πολλά αφού είναι πολύ ταιριαστή!Και οι δύο σύντροφοι είναι άτομα ευαίσθητα και εξαρτώμενα, ευγενικές φυσιογνωμίες και διακριτικές προσωπικότητες. Στο σεξ τα πάνε πολύ καλά καθώς και οι δύο αγαπάνε το πάθος και την ερωτική έκφραση. Ο Ιχθύς θα σας σέβεται , θα σας κατανοεί, θα σας βοηθήσει. Θα φέρει το γέλιο στη ζωή σας αλλά ακόμα και τα δάκρυα που χρειάζεστε! Μαζί θα αισθάνεστε ηρεμία και άνεση. Δείξτε τους συμπάθεια και χαρίστε του την προστασία που χρειάζεται. Καλό θα είναι να μην λέτε ψέματα και να μην προσποιήστε. Η σχέση σας θα είναι η ιδανική ένωση.

 

Advertisements