Οι σχέσεις του Ταύρου με τα άλλα ζώδια

Ταύρος – Κριός

Σίγουρα θα πρέπει να παραλειφθούν κάποια πράγματα, Ο Κριός πάντα θα φεύγει και εσείς θα τον περιμένετε. Θα γυρίζει όμως πάντα στο ήρεμο, όμορφο περιβάλλον σας, στη ασφάλεια και την ενθάρρυνση. Βέβαια, δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις συχνές εκρήξεις θυμού του και ας ελπίσουμε να μη θυμώσετε ποτέ ταυτόχρονα! Καλό θα είναι να έχετε υπομονή, να διατηρείτε τη ισορροπίας στους ρόλους σας και προσπαθείστε να κερδίσετε την αποδοχή του. Θα κερδίσετε και αυτόν και μια όμορφη, γεμάτη εμπιστοσύνη σχέση.

Ταύρος – Ταύρος

Δύο Ταύροι σίγουρα έχουν πολλά κοινά! Αυτό βέβαια μπορεί και να σημαίνει πως η σχέση αυτή κινδυνεύει να καταντήσει ρουτίνα και να αισθανθείτε φυλακισμένοι. Ανοιχτείτε περισσότερο και βρείτε κοινά ενδιαφέροντα και φίλους.

Ταύρος – Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θα σας χαρίσει την έξαρση και την ποικιλία που χρειάζεστε και θα βρείτε εδώ μια πολύ χαρούμενη και ισορροπημένη σχέση. Βέβαια καμιά φορά δεν μπορείτε να συμβαδίσετε αλλά καλό θα ήταν να μην προσπαθείτε να αλλάξετε τον εαυτό σας, έστω κι αν ο Δίδυμος σας θεωρεί πολύ σοβαρούς. Είναι κάπως επιπόλαιος, αλλά τον ελκύει το αίσθημα της αξίας και της σταθερότητας που έχετε εσείς. Θα εκτιμήσει το χιούμορ και το καλό σας γούστο, αν τελικά κατορθώσει να πάρει το δεσμό σας στα σοβαρά.

Ταύρος – Καρκίνος

Η σχέση σας κινδυνεύει να γίνει αρκετά καταπιεστική, από τη στιγμή που και από τις πλευρές ίσως υπάρξει υπερπροστασία. Η περιποίηση του Καρκίνου και η υπερβολική του ευαισθησία μπορεί να σας φυλακίσουν. Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μια πιο ανεξάρτητη σχέση, να σέβεστε την ευαισθησία του αλλά και την οικογένεια και τις παλαιές αρχές, που είναι γι’αυτόν το παν.

Ταύρος – Λέων

Αφήστε τον Λέοντα να διευθύνει και βοηθήστε τον σιωπηλά. Δείξτε του θαυμασμό, υπολογίστε την περηφάνεια του και δώστε του πάνω απ΄’ολα, στοργή. Η συντηρητική λεπτή φύση σας δεν θα μπορέσει να δεχτεί εύκολα την ανάγκη για διαρκή επίδειξη που νιώθει ο Λέων.

Οι σχέσεις του Ταύρου με τα άλλα ζώδια

Οι σχέσεις του Ταύρου με τα άλλα ζώδια

 

Ταύρος – Παρθένος

Βασικά από τις σχέσεις σας ίσως λείπει ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός (κυρίως ο δικός σας), αλλά θα υπάρχει αρμονία. Καλό είναι να διασκεδάζετε πάνω από’λα. Εξασφαλίστε στον Παρθένο μια πραγματική ηρεμία, βρείτε κοινές ασχολίες και η σχέση σας θα είναι αρκετά ικανοποιητική.

Ταύρος – Ζυγός

Έχετε αρκετά κοινά ενδιαφέροντα! Ίδιες προτιμήσεις, την ίδια αίσθηση αξιών, αγάπη για την άνεση, τις τέχνες και τη μουσική. Βέβαια ο Ζυγός προτιμάει τις τέχνες, ενώ εσείς ψάχνετε περισσότερο για υλικά αγαθά. Απόφυγετε τις διαφωνίες και ενώστε τα κοινά σας ενδιαφέροντα! Αξίζει τον κόπο.

Ταύρος – Σκορπιός

Οι σεξουαλικές σχέσεις θα είναι κάτι το ανεπανάληπτο αλλά και η όλη σας σχέση θα είναι πολύ ικανοποιητική, γεμάτη ζηλοτυπία αλλά και στοργή. Δείξτε του εμπιστοσύνη, σιγουρέψτε τον ότι θα είστε δίπλα του, δημιουργήστε κοινά ενδιαφέροντα και ασχολίες, αλλά και κοινό λογαριασμό! Καλό θα είναι να πάρετε την σχέση αυτή στα σοβαρά!

Ταύρος – Τοξότης

Σαν Ταύρος, βρίσκετε τον τρόπο της ζωής του Τοξότη πολύ χαώδη, αφού ο Τοξότης θα ζητάει συνεχώς ταξίδια και αλλαγές. Ίσως καμιά φορά να μην έχει ελεύθερο χρόνο για σας. Υπάρχει, όμως, στην σχέση σας μια ελευθερία που πρέπει να διατηρήσετε, γιατί όσο πιο ελεύθερο τον αφήνετε τόσο πιο κοντά σας θα έρθει. Ο Τοξότης έχει εξερευνητικές διαθέσεις, διαδαχθείτε από τον αυθορμητισμό του και χαρείτε τον ιδεαλισμό και τις βαθιές φιλοσοφικές ιδέες του.

Ταύρος – Αιγόκερως

Πολύ πετυχημένος συνδυασμός! Ο Αιγόκερως σας χαρίζει τη σταθερότητα και τη σιγουριά που εσείς χρειάζεστε και συμμερίζεται την ανάγκη σας για υλικά αγαθά. Θα βρείτε χιούμορ και ό,τι άλλο χρειάζεστε. Συμμεριστείτε τις προσωπικές του ανησυχίες , δείξτε του στοργή, εκτίμηση, αναγνώριση αλλά μην τον αφήνετε να σας  υπερπροστατεύει!

Ταύρος – Υδροχόος

Η επιθυμία σας για μια αρμονική και σταθερή σχέση συγκρούεται πολλές φορές με την επαναστατική διάθεση του Υδροχόου και την έλλειψη προγραμματισμού στη ζωή του. Συμμεριστείτε τις ιδέες του, τα ποικίλα και διαφόρων ειδών ενδιαφέροντα του και δώστε του αναγνώριση και αποδοχή. Οι ιδιαίτερες στιγμές σας θα είναι γεμάτες πάθος.

Ταύρος – Ιχθύς

Η φαινομενική σας ψυχρότητα και σκληράδα ίσως τον κάνουν να απομακρυνθεί. Ίσως γίνει αναβλητικός μέχρι να ανακαλύψει πως από κάτω κρύβεται συντηρητικότητα και ψυχρότητα. Ανοιχτείτε γιατί υπάρχει κίνδυνος να χάσετε την πιο αθόρυβη, ρομαντική, αρμονική και σωστή σχέση. Μιλήστε του. Δώστε του την ευκαιρία να ενδιαφερθεί για εσάς και προσπαθήστε να διατηρείτε την ηρεμία του. Θα νιώσετε βαθιά αγάπη και στοργή.

 

Advertisements