Οι σχέσεις των Διδύμων με τα άλλα ζώδια

Δίδυμοι –  Κριός
Αυτή είναι μια πολύ ικανοποιητική σχέση μιας και ο Κριός συμμερίζεται την ανάγκη για σας για έντονη ζωή. Θα είναι για εσάς ο ιδανικός φίλος και ίσως και ο συμβουλάτορας σας. Προσέξτε τα άγρια ξεσπάσματα του και των εγωισμό και των δύο σας, που μπορεί ακόμα να οδηγήσει και σε χωρισμό. Καλό θα είναι να μην τον συναγωνίζεστε και να ερευνήσετε πρωτού του δείξετε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Δίδυμοι – Ταύρος
Αυτή η σχέση μπορεί να είναι ικανοποιητική και ζεστή. Ο Ταύρος είναι θερμός και σταθερός, θα ικανοποιεί τα ενδιαφέροντα και τις

επιθυμίες σας. Θα χαίρεται να είναι μαζί σας, φτάνει να του δείξετε ότι έχετε καλή διάθεση. Καλό θα είναι να είστε λίγο πιο σοβαροί και ειλικρινείς, να τον αφήνετε να εκδηλώνει την αγάπη του με δώρα και λόγια και να δίνετε σημασία σε αυτά που εκείνος υπολογίζει.

Δίδυμοι – Δίδυμοι
Τα πράγματα που σας μαγνητίζουν μπορεί τελικά να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Αγαπάτε και οι δύο την ποικιλία και το φλερτ, και ίσως τελικά χαθείτε. Θα γνωρίσετε μια σχέση με έντονο πάθος και επιθυμία, αν όμως δείξετε την απαραίτητη επιθυμία να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον καλύτερα. Χρειάζεται σίγουρα αμοιβαία επικοινωνία, ατελείωτες σοβαρές συζητήσεις και κοινά ενδιαφέροντα.

Δίδυμοι –  Καρκίνος
Ο Καρκίνος εκτιμάει την ευθυμία και την ομιλητικότητα σας και εσείς αισθάνεστε μια ευχάριστη ζεστασιά γι΄ αυτόν. Παρόλαυτά όμως ο Καρκίνος αγαπάει την απλή ζωή, ενώ εσείς προτιμάτε την συνεχή ένταση και την κίνηση στη ζωή σας. Ακόμα εκείνος ψάχνει ίσως κάτι πιο βαθύ και μόνιμο, είναι λίγο κλεισμένος στον εαυτό του και πιο σπιτόγατος. Καλά θα ήταν να διευθύνετε εσείς τις σχέσεις σας και μην ξεχνάτε την ευαίσθητη φύση του. Σεβαστείτε την αγάπη του για κάθε τι παλιό αν και πολλές φορές θα σας είναι δύσκολο.

Δίδυμοι – Λέων
Αυτή είναι μια πολύ ικανοποιητική σχέση και για τους δύο σας. Ο Λέων εκτιμάει τον ενθουσιασμό και την ανάγκη σας για κίνηση και περιπέτεια. Ακόμα ζητάει και εκείνος την ποικιλία και τον αισθησιασμό που εσείς ψάχνετε και σίγουρα θα σας προσφέρει πολλά. Καλό θα είναι να συζητάτε πολύ και να βρίσκετε τρόπο να διασκεδάζετε ο ένας τον άλλον. Αφήστε τον να διευθύνει και κολακέψτε τον εγωισμό του!

Δίδυμοι – Παρθένος
Μια επίσης ικανοποιητική σχέση, ασφαλής και σταθερή. Εσείς βάζετε τα σχέδια και η Παρθένος τα εφαρμόζει γεμάτη δύναμη. Μην παίρνετε στα σοβαρά την προσγειωμένη πρακτικότητα και κριτική. Καλό θα είναι να του δίνετε χρόνο, όταν τον χρειάζεται και να γεμίζετε τη σχέση σας με χιούμορ και αυθορμητισμό.

Οι σχέσεις των Διδύμων με τα άλλα ζώδια

Οι σχέσεις των Διδύμων με τα άλλα ζώδια

Δίδυμοι – Ζυγός
Μια σχέση ευχάριστη, που θα σας γεμίσει χαρά και ικανοποίηση. Η σχέση τους περιέχει πολλή κουβέντα, πάρα πολλή ανάλυση των πραγμάτων και πολύ πνευματική διεργασία ακόμα και στο κρεβάτι! Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και μην προσποιείστε. Έχετε ιδανική επαφή, ιδιαίτερα σε κρίσιμες στιγμές και τότε δείχνετε πόσο υπεύθυνος και σοβαρός μπορεί να είναι ένας Δίδυμος.

Δίδυμοι – Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι άτομο απαιτητικό, κτητικό, δυναμικό και έχει εκρήξεις ζήλειας. Οι Δίδυμοι από την άλλη πλευρά είναι πιο ανεξάρτητοι, ζητώντας αυτή την ελευθερία, την οποία ο Σκορπιός δεν είναι και αρκετά πρόθυμος να δώσει. Ο Σκορπιός δεν καταλαβαίνει εύκολα το χιούμορ σας και δεν πολυεμπιστεύεται τις αλλαγές της διάθεσης σας, Εσείς πάλι ίσως εκνευριστείτε γιατί ο Σκορπιός έχει την ικανότητα να καταλαβαίνει πολύ περισσότερα απ΄όσα λέτε..Δείχνετε του πάντα τα αληθινά σας συναισθήματα και μην προσπαθήσετε να τον ξεγελάσετε. Η σχέση σας ίσως τελικά και καταλήξει σε κάτι πολύ βαθύ και σταθερό

Δίδυμοι – Τοξότης
Είναι και οι δύο περιπετειώδεις και απρόβλεπτοι! Εσείς βέβαια αναζητάτε παροδικές περιπέτειες, ενώ ο Τοξότης αναζητάει πραγματικές συγκινήσεις. Συμμετέχετε όμως και οι δύο στη ζωή με τον ίδιο τρόπο, αγαπάτε την κίνηση και την αλλαγή και θέλετε να δοκιμάσετε τα πάντα! Σίγουρα και οι δύο κρατάνε πράγματα για τον εαυτό τους και φοβούνται να δοθούν ολοκληρωτικά ο ένας στον άλλον.

Δίδυμοι – Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως σας προσφέρει μια μοναδική σιγουριά. Βέβαια είναι πολύ σοβαρός, πολύ πρακτικός αλλά σίγουρα έχει ανάγκη από τις πρωτότυπες, επαναστατικές ιδέες σας. Όταν σιγουρευτεί τελείως για τα αισθήματα του, θα ζητάει το χιούμορ και το κέφι που του προσφέρετε.

Δίδυμοι – Υδροχόος
Έχετε και οι δύο το χάρισμα της επικοινωνίας αλλά και της κοινής φιλοδοξίας. Ο Υδροχόος θα εκτιμήσει την ευθυμία σας και την ανάγκη σας για αλλαγή και θα σέβεται τη γνώμη σας. Μπορεί να τον θεωρήσετε ανεύθυνο αλλά καλά θα κάνετε να το παραβλέψετε γιατί το ίδιο μπορεί να θεωρήσει και για εσάς. Γνωριστείτε με τους φίλους του και διασκεδάστε μαζί του. Καλό θα είναι επίσης να ακούτε και να σέβεστε τις ιδέες του.

Δίδυμοι – Ιχθύς
Είναι δυνατόν να ευτυχήσουν δημιουργώντας απρόβλεπτες και ευχάριστες καταστάσεις, αλλά μπορεί όμως και να καταστρέψουν τη σχέση με αυτή την υποχθόνια τακτική τους. Τα ελαττώματα του ενός ίσως κάνουν δύσκολη τη ζωή του άλλου. Προσπαθήστε να ζήσετε μαζί του το ρομαντικό του ιδανικό, χωρίς όμως να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. Καλό θα είναι να συμμερίζεστε το ερωτικό του πάθος, να μην τον καταπιέζετε με τη βιασύνη σας, και να τον βοηθάτε να εκδηλώνει τα συναισθήματα του. Καλό θα είναι επίσης να εκδηλώνετε και τα δικά σας όσο περισσότερο μπορείτε. Όσο περισσότερο μυστηριώδης είστε και όσο συνεχίζετε και τον ξαφνιάζετε με τις αντιδράσεις σας, τόσο περισσότερο ο Ιχθύς θα γοητεύεται.

 

 

Advertisements