Αιγόκερως και Γάμος

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν οι Αιγόκεροι επιλέξουν κάποιον για τους συνοδέψει για το υπόλοιπο της ζωής τους, είναι έτοιμοι να εργαστούν σκληρά για την εν λόγω σχέση, προκειμένου να την κάνουν να λειτουργήσει σωστά. Η σχέση σημαίνει πολύ περισσότερα γι ‘αυτούς από ένα μέσο για την αύξηση της οικογένειας, θέλουν κάποιο άτομο να τους συντροφεύει στις καλές και κακές στιγμές. Αποδίδουν ένα αίσθημα υπερηφάνειας και θεωρούν επίτευγμα την επιτυχία στον γάμο, ακριβώς όπως κάνουν στην περίπτωση της επαγγελματικής επιτυχίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γυρίζουν πάντα πίσω στις στιγμές που καθόρισαν τη σχέση τους και την οδήγησαν στον γάμο και τι πέρασαν μαζί με τον σύντροφο τους.

Αλλά όταν πρόκειται για τους Αιγόκερους, άνδρες ή γυναίκες, υπάρχει μία υπερβολική αφοσίωση στην οικογένεια τους. Είναι σίγουρα αποφασισμένοι να κάνουν ό, τι χρειάζεται για να παρέχουν στην οικογένεια τους ό,τι χρειάζεται και θέλουν, και ο σύντροφος τους να είναι αφιερωμένος σε αυτήν και να έχει συναίσθηση των καθηκόντων. Για παράδειγμα, μια μητέρα Αιγόκερως θα πρέπει να εργάζεται για να φέρει περισσότερα χρήματα στην οικογένεια. Αν υπάρχει τάξη και οργάνωση ,τότε η οικογένεια έχει να κερδίσει πολλά. Αυτά όμως τα πράγματα μπορεί να έχουν κάποιες μόνιμες επιπτώσεις στα παιδιά και τον γάμο, όταν ο μόνος στόχος είναι η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου παραμελώντας κάποιες συναισθηματικές ανάγκες. Υπομονή, ενέργεια και αγάπη είναι πιο σημαντικά για τη σχέση από το χρήμα.

 

Αιγόκερως και Γάμος

Αιγόκερως και Γάμος

Οι Αιγόκεροι γίνονται εξαιρετικοί γονείς σε σχέση με την ανατροφή των παιδιών τους. Έχουν πάντα την τάση να το παρακάνουν με όλα, και να κρίνουν τις ικανότητες των παιδιών τους με βάση τα δικά τους πρότυπα που είναι πάρα πολύ υψηλά. Τα παιδιά αναπτύσσονται με ενθάρρυνση αλλά μπορεί να καταλήξουν να τους ασκούν κριτική και να τους κάνουν παρατηρήσεις. Θα έκανε ιδιαίτερα καλό σε αυτούς τους γονείς αν ενθάρρυναν περισσότερο τα παιδιά τους και εκτιμούσαν τις ικανότητες τους.

 

 

 

 

 

Πηγή : e-zwdia.gr

Advertisements