Λέων και Γάμος

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες απολαμβάνουν τον γάμο στο έπακρο κάνοντας τα πάντα για την ευχαρίστηση του συντρόφου τους. Έτσι, είτε είναι άνδρας είτε γυναίκα, ο Λέων θα μπορούσε να περιμένει για το γάμο μέχρι να έχει αρκετά χρήματα στο χέρι, έτσι ώστε να μπορούν να γίνουν όλες οι ετοιμασίες – η τελετή της εκκλησίας, οι προσκεκλημένοι και ο μήνας του μέλιτος. Μετά το γάμο, οι Λέοντες θα διαθέσουν όλο το χρόνο και την προσπάθεια τους στο να διατηρήσουν ένα γάμο μέσα στον οποίο υπάρχει συναισθηματική πληρότητα. Ενθαρρύνουν τους συζύγους τους να ακολουθήσουν τις φιλοδοξίες και τα όνειρα τους.

Ωστόσο, με αυτόν τον τρόπο, ο Λέων μπορεί ο ίδιος να επιβάλει τις αποφάσεις του στον σύζυγο του και μπορεί ακόμα να φτάσει στα άκρα. Και το σημαντικότερο είναι, ότι όταν του ασκείται κριτική, τότε δεν θα ακούσει. Πάνω στον ενθουσιασμό σας για την σχέση, προσπαθείτε να κάνετε το καλύτερο αλλά παραβλέποντας τις ανάγκες του συντρόφου σας. Αν όμως ο άλλος γίνει κατηγορηματικός τότε πάτε με τα νερά του και δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό δεν είναι καθόλου καλό για τη σχέση σας. Σε μια σχέση, το πιο σημαντικό είναι να λαμβάνονται αποφάσεις από κοινού και να υπάρχει ισορροπία. Για να γίνει αυτό, ο Λέων θα πρέπει να σκεφτεί τα πράγματα που θέλει περισσότερο ο σύζυγος όταν κάνει κάτι για αυτόν, και να ανταποδώσει τα ίδια πράγματα, όταν ο σύζυγος κάνει κάτι για αυτόν.

Λέων και Γάμος

Λέων και Γάμος

Οι Λέοντες δεν ξεχνούν ποτέ την παιδική τους ηλικία και τι σημαίνει να είσαι παιδί, και θέλουν να τους μεταχειρίζονται στον γάμο σαν παιδιά. Όμως, δεν αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους σαν παιδιά. Τα αντιμετωπίζουν με σεβασμό, και με αυτόν τον τρόπο, κερδίζουν το σεβασμό των παιδιών τους. Δεν τους μιλάνε «μωρουδίστικα» όταν θέλουν να εκφράσουν την αγάπη τους αλλά πρέπει να προσέχουν να μην τους συμπεριφέρονται αυταρχικά.

 

 

 

 

Πηγή : e-zwdia.gr

Advertisements