Τι ζητάει ένας Δίδυμος από τον σύντροφο του;

Γενικότερα, είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάνε οι Δίδυμοι από τις σχέσεις. Οι περισσότερες σχέσεις τις οποίες έχουν είναι φιλικές, οι οποίοι ίσως κάποια στιγμή μεταμορφώνονται σε ερωτικές, χωρίς να γίνεται σαφής η διαχωριστική γραμμή. Οι Δίδυμοι δεν καταλαμβάνονται από πάθη και τα δεινά του έρωτα δεν τους αγγίζουν. Έτσι δεν μπορεί κανείς να ξεχωρίσει πότε είναι πραγματικά ερωτευμένοι. Απλά θέλουν να παίρνουν ό,τι καινούριο και ενδιαφέρον φαίνεται στον ορίζοντα. Νομίζουν πως είναι γοητευμένοι αλλά κατά βάθος δεν ενδίδουν και δεν χαλάνε την προσωπική τους ζωή αλλά και το ρυθμό τους για κανέναν. Είναι αδύνατον να απαντήσουν ακόμα και οι ίδιοι αν αγαπάνε κάποιον ή όχι. Οι περισσότεροι δεν θέλουν σχέσεις και δεσμεύσεις, πέρα από τα απαραίτητα. Δεν αφήνουν περιθώριο να εισχωρήσει κανείς στην ιδιωτική τους ζωή και δεν υπάρχει περίπτωση να στερηθούν εύκολα την ελευθερία και την προσωπική τους ανεξαρτησία.

Αν λοιπό ελκύεστε από που γεννήθηκε στο ζώδιο των Διδύμων, χρειάζεται να κάνετε πολλή υπομονή και να τον πλησιάσετε σαν φίλος παρά σαν ερωτικός σύντροφος. Μετά από πολύ καιρό, μπορεί και να αλλάξει η σχέση προς την κατεύθυνση που εσείς θέλετε. Αν πάρετε είδηση πως ανταποκρίνεται χωρίς πλήξη στη πρόσκληση σας για κουβέντα και την ανάλυση των καταστάσεων, τότε ίσως και να σημαίνει πως ενδιαφέρεται για σας.

Τι ζητάει ένας Δίδυμος από τον σύντροφο του;

Τι ζητάει ένας Δίδυμος από τον σύντροφο του;

 

Οι Δίδυμοι είναι άτομα που αγαπούν τις προκλήσεις και άτομα που ζητάνε λίγο απ’όλα! Θέλουν πολλές εμπειρίες και συχνά ίσως και οι ταυτόχρονοι εραστές που συνάπτουν σχέσεις είναι τελείως αντίθετοι χαρακτήρες μεταξύ τους. Γενικότερα, οι Δίδυμοι είναι πολύ απλόχεροι ως προς το αντίθετο φύλο, είτε πρόκειται για αισθήματα είτε για υλικά αγαθά και δώρα. Προτιμούν, όμως πολλές φορές να μην δίνουν σχεδόν τίποτα στον άλλον αλλά και να είναι πολύ μετρημένοι απέναντι τιυ εξαιτίας της μη σοβαρής ενασχόλησης τους εις βάθος με τα αισθήματα του συντρόφου τους.

Advertisements