Τι ζητάει ένας Καρκίνος από τον σύντροφο του;

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου ή έχουν τη σελήνη στο ζώδιο αυτό, είναι από τα πιο συναισθηματικά του ζωδιακού. Οι απαιτήσεις τους είναι πολύ απλές και συγκεκριμένες, αλλά δύσκολα βρίσκουν κάποιο σύντροφο που να είναι τόσο ειλικρινής, φιλαλήθης και ευθύς, που να μπορεί να κατανοήσει αυτή την τόσο απλή σκέψη αλλά και τακτική. Δεν μπορούν εύκολα να κρύψουν τα αισθήματα τους και αν ενδιαφέρονται για εσάς θα εκδηλωθούν αρκετά γρήγορα. Για να τους προσελκύσετε, φροντίστε να έχετε αποκτήσει κάποια στοιχεία συμπεριφοράς τρυφερά και ευγενικά. Να ξέρετε επίσης ότι τα άτομα αυτά επηρεάζονται πολύ από την οικογενειακή τους ζωή και παράδοση.  Οι Καρκίνοι ζητάνε κυρίως την ασφάλεια που παρ να έχει μια σχέση και μπορούν μέσα σε αυτό το πλαίσιο να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Τους αρέσει η οικογενειακή ζωή και πολλές φορές επηρεάζονται και από τις δικές τους ήδη οικογενειακές σχέσεις (συνήθως μητρικές), όπου και τις προβάλλουν στις σχέσεις τους.

Γενικότερα είναι πολύ δοτικοί στη σχέση τουςκαι πιστέυουν πως και οι δυο πρέπει να φροντίζουν τη σχέση για να πάει καλά. Δεν τους αρέσουν συνήθως οι πολλοί ανοιχτοί γάμοι και γενικά προτιμούν τους πιο χαμηλών τόνων κύκλους. Θέλουν αποκλειστικότητα στη σχέση και τρυφερότητα.’Εχουν συνήθως υψηλά και ρομαντικά ιδανικά που είναι δύσκολα να πραγματοποιηθούν στις μέρες μας, κι έτσι οι Καρκίνοι πολλές φορές απογοητεύονται. Έτσι, βρίσκουν καταφύγιο στον δικό τους κόσμο και βάζουν το κέλυφος τους σαν ασπίδα. Εκεί, μπορούν να φανταστούν τα πράγματα όπως εκείνοι θέλουν και ονειρεύονται…

Τι ζητάει ένας Καρκίνος από τον σύντροφο του;

Τι ζητάει ένας Καρκίνος από τον σύντροφο του;

 

Για να προσελκύσετε ένα άτομο του ζωδίου αυτού θα πρέπει να έχετε ειλικρινή και αληθινά αισθήματα. Θα το διαισθανθούν και θα σας ακολουθήσουν!  Επίσης μην ξεχνάτε ότι ένας Καρκίνος είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα, και καλό θα είναι να προσέξετε να μην γίνετε ψεύτης ή πονηρός και ύπουλος, γιατί τότε θα είναι σίγουρα η αρχή του τέλους της σχέσης σας! Το τέλος ίσως και να αργήσει αλλά κάθε μέρα που θα περνάει θα είναι κι ένα βήμα πιο πίσω, κλεισμένος ολοένα και πιο πολύ στο δικό του καβούκι ώσπου κάποια στιγμή θα καταλάβετε ότι είστε μόνος ή μόνη σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements